47
-
Loverman #4 a látvány nem lehet nulla... kb csak akkor ha tiszta feketeséget adnának. de nem. szal nem lehet.... -
sandor8206 #3 persze az összehasonlítás természetesen látványterén értendő csak. -
Andrews2007 #2 De legalább biztosan jó színészek játszanak benne amellett jó sztorija is van és komolyabb mint egy akciófilmnek álcázott tini vígjátéknak. Worthingtont mindenhol dicsérik sok helyen Balet is míg a Transformersben egy vígjátékot és gatyi gyerekeknek szóló sztorit(Transformers figurákból mit mást?) kapunk ultra gyenge színészekkel. :D (de legalább ők is látványosak pontosabban Megan Fox ahogy a film is legalább látványos igaz 300 millióból) -
sandor8206 #1 Ez az McG mit nyilatkozgat már össze vissza, kit érdekel mi lett volna ha ez meg az meg stb. inkább csinált volna egy normális filmet, ami nem bukik meg anyagilag + kritikailag + a rajongókat se osztaná meg ennyire. A hülye. Egy haverom mondta, aki látta amcsiban a filmet, hogy nem csak az a baj, hogy gyakorlatilag nincs sztorija a filmnek, karakterek nulla, de még látvány terén is gyenge a film. A látványosabb jeleneteket (amiben nagy monstrumokkal harcolnak, HK, Harvesterrel) szinte az összeset lelőtték az előzetesekben, nem akartam elhinni neki. Azt mondta hidd el a film közepén van egy kb. 5-10 perces látványosabb jelenet, amiből sokat lelőttek már előzetesben kb. ennyi a több mint 2 órás filmből. Azt ne nevezzük látványnak, hogy pár kiborg itt ott szerepel benne (kb. olyan szinten mint a első Terminátor filmben, csak itt jobb a technika, néha üldöz valakit aztán egy kis bunyó de semmi extra), a zene s*ar, a vége még s*arabb. Egy pozitívumot említett Worthingtont.
Szóval ok, hogy filmnek nem jó. De (haverom szerint) látványfilmnek se húúúú de jó. A Transformers ELSŐ része simán kenterbe veri, nem hogy majd a mostani 2. rész, a két film látványilag egymáshoz képest olyan "...mint egy Porsche a Suzukihoz képest.."
Szóval én nem ezt várom, vártam egy jövőbeli Terminátor filmtől, hogy tele legyen Van Damme film szintű akcióval (motoros üldözés+kézi tusák+lövöldözés, 1-1 elleni küzdelemmel), hanem az előző részek által felvázolt apokalipszis HÁBORÚT!
De ok legyen ilyen, de legalább egy normális sztori raktak volna a film alá.
Na kimérgelődtem magam :-) Remélem azért csak a haverom hülye, a remény hal meg utoljára :-D de hogy még látványfilmet se várjak egy 200 M $ filmtől (ezt úgy értsétek, hogy a közeljövőben mutatott kb. 200 M$ filmekhez képest a látvány egy 0)