77
Éljen a nyár!
-
#37 Szoktak lenni ilyen kis polcok netán széfek vagy dobozok lenni a portán. Ilyen értékmegőrző kimenetel idejére. :) Amúgy meg 1 üveg sör és vigyáznak a cuccokra. ;) -
#36 Ezt látod nem tudom, de szerintem a portán/irodában lehet rá megoldás. -
#35 köszönöm.
És még egy nagyon fontos kérdés. Mivel nincs autó nincs hova elzárni az értékeinket cuccunkat. Erre van megoldás? -
#34 Áram nélkül SOHA. Egy lépést sem. Egy ezredmillimétert sem.
Én legalábbis tuti nem.
Onnan megy a:
-Telefontöltő
-Notebooktöltő
-Hűtőláda
-Sátorvilágítás
-Villanyrezsó
-Matracfelfújó
-Stb...
Ha áram van, minden van. Gyakorlatilag mindenem megvan ami csak kellhet, mintha otthon lennék, csak fal helyett sátor van. -
#33 aztmondod az áram létfontosság?..mert mi gondolkoztunk azon is ,h kihaggyuk. meg nekünk nem kell autó hely mert vonatozunk:) -
#32 Hmm...
Tessék, lefotóztam a szórólapot:
Gyakorlatilag 750 Ft a legkisebb parcella és a sátorhely közti különbség, mert áram kell a sátorhoz is, az meg a parcellában alap.
-
#31 mennyiben tér el a parcella a sátorhelytől árban? -
#30 Én parcellát vettem ki, a parttól 3-4 méterre volt a külső oldala, tehát szinte a vízre vertem sátrat :) A csak sátorhelyek olcsóbbak, de azok nem egyértelműen elosztottak, hanem van egy "mező" és oda rakd ahova gondolod. Ez nem a vízparton, hanem beljebb van.
Így nyomtuk, balra az már a víz.
-
#29 és a parthoz képest hova lehet pakolni? Meg csak parcellát adtak ki neked vagy csak sátorhelyet vagy hogyan működött ez?
Jaah és még ha lehetek telhetetlen kérek szépen még képeket!!csodaszépek. -
#28 Köszi szépen, ez fantasztikusan gyönyörű.. ebből csodás nyár lesz egy álomhelyen álomcsajjal:) -
#27 Képek alapján atom jó lehetett... :)
Én is akarooooomm... -
#26 fasza!!!!!!!! -
Tonto #25 -
#24 szép hely :) -
#23 20 nap? )
Jó neked! -
geo91 #22 "...de túléltem."
nemmondod? -
#21 Életem első sátrazását múlt hét végén ejtettem meg, PONT a Zamárdi kempingben. Első éjszaka volt az a brutál 120km/h órás tornádó szintű vihar, szóval emlékezetes maradt, de túléltem. Nagyon bejött a dolog egyébként, most is ott lennék, ha ne lenne ilyen hűvös, mert lefoglaltam ezt a hétvégét is.
Megnéztem előtte a Siófoki kempingeket is, de ehhez képes mind egy rakás szar. Itt szuper a partszakasz, nagy tisztaság, nagyon jó fürdő/wc egyebek. Több mint 20 napra lefoglaltam már a nyáron a helyemet.
Vigyél:
-Legalább 20 méteres hosszabbítót
-Sátorba lámpa
-Sátor elé teríthető előtétet (így nem hordod be a koszt)
-Összecsukható széket
-Felfújható matrac nagyon ajánlott
-Hűtőtáska
Jó lesz!
-
#20 Szerintem ha belefér Füredet válasszátok!
Ha nem is sátorozás, akkor házbérlés.
Siófokra át lehet ruccanni 1 napra hajóval.
Tihany elérhető közelségben van.
Füred meg maga Balatonfüred k.rva szép!! -
#19 Sör xD -
#18 úú így klassz..nem tudsz a Zamárdi campingről is hasonlókat esetleg? -
#17 Csopak, Füred, Tihany, Siófok a Balaton legszebb helyei. :) -
#16 Füreden, lesz a Balaton Bike Fest.
Füreden csak egy kemping van. konkrétan egész füredi strand egy hatalmas kemping - bungaló - csúzda komplexus.
és az árak bizony annyiak amennyit írtam
70nm2-es sátorhely, árammal, autóparkolóval, csúcsszezonba. 2500 / fő / éj
melletee csopakon (2km-re van) meg 1000ft ugyan ez.
de hát füred balaton legszebb helye, csak meg kell fizetni :) -
#15 ezt nem tudom, hogy hol nézted de nem fog ennyibe kerülni semmiféleképp.
(mondjuk ha áramot szeretnél akkor tényleg drágább.) -
#14 nincs ezen mit számolni. nem mindegy hogy 10napra. 25.000- vagy 18.000- : ) -
#13 Műanyag pohááár esetleg vagy hasonló cuccok. Én pl. Mozis poharat vinnék. (Amit CinemaCity néha menüben ad, tartós adott filmhez kapcsolódó matricával műanyag pohár.) ;) -
#12 Egyértelműen mindenféle ruha. :) Hiába mondanak napsütést néha az éjszakai vihar Balatonon befigyel. -
#11 hihetetlen..nekem a hűtőtáska eddig eszembe sem jutott..ezzel sokat segítettetek köszi. Remélem azért több alapvető dolog nem kerülte el a figyelmünket. -
#10 De a sátorozásnak olyan jó fíííílingje van. -
#9 hát,valami matracszerűséget vigyél :D a polifoam semmit nem ér sztem :D vagy az is jó,ha van ilyen úszómatracod (ha nincs,veszel ott a balcsin,900 ft kb),na azon is jobb aludni mint a polifoamon :D
nagy sátrat vigyetek! ez fontos. meg mon Milan bhv,hogy hűtőtáska,na igen :) jégakkukat meg be lehet tenni a mélyhűtőbe a kemping tulajánál,szóval kétszerannyi jégakkut vigyetek,mint amennyi kéne,hogy mindig tudjátok cserélgetni.
pia,zene,kártya alapdolog :D -
#8 az anyagiak kivannak számolva és ha jól utána nézel meglátod,hogy nem olyan sok a sátorhely. -
#7 ja és csak megjegyzés:
balcsin drágább a kemping mint kibérelni egy vityillót.
megyünk füredre bikefestre.
kemping - 2500 / fő / éj
házikó - 1800/ fő / éj ... ennyit az egészről. -
#6 Mázlista... -
#5 Ami fontos...
Nemrég sátoroztam és tapasztalat alapján:
Érdemes olyan sátrat vinni aminek van frankó kis vízlepergető tartozéka amit az alap sátor fölé tudsz húzni. :)
(Ha ne adj isten elkap titeket valami vihar ott akkor ott olyan vihar lesz, hogy örülsz, hogyha megmarad a sátor.)
Polifoam kötelező de én mondjuk 1 éjszaka után olyan hátfájásra ébredtem, hogy ordítani tudtam volna. :)
Ami nagy kincs ilyen dög melegben a hűtőtáska. :)
Most hirtelen más nem nagyon jut az eszembe. -
#4 Nekem az volt a szerencsém a csapattal, hogy az egyik leányzó egyedül megszervezett szinte mindent már a költségvetést is leírta majdnem mindenre és így minden résztvevőnek csak annyi a dolga, hogy perkálja a pénzt és élvezi a nyarat. -
#3 Zamárdiban lesz Júli 9-től a BS ezt ne feledd!! :)
Zamárdi elég jó hely csodás panorámával Tihanyra és sokáig elég alacsony a víz ami arra jó, hogy lehet labdázni meg stb... :)
Vonattal és autóval is igen jól megközelíthető Zamárdi.
Azért én irigyellek, hogy összejött neked a csapat aki megy veled.
Én már tavaly is próbáltam csinálni ilyet, de mindenki fél a sátorozástól... :( -
zöldike manó #2 zamárdi jóó hely :) és az időpont is, jó akkor már szezon van. Na meg ott van a közelben siófok ahol mindig nagyon jó bulik vannak :) kellékeket nem tom. még sose voltam sátrazni, de biztos buli :) -
#1 Hali!
Azért nyitottam ezt a topicot mert nyárra tervezek egy Balatoni sátorozást. Már a hely is kivan választva meg az időpont is.(hely: Balaton Zamárdi(camping), idő: július 6.-tól) Valaki esetleg konkrétan erről a helyről tud valamit meg, hogy érdemes-e ebben az időpontban menni?
Még arra is kíváncsi lennék, hogy mik azok a kellékek amire nem is gondolna az ember, de egy ilyen nyaraláshoz elmaradhatatlan. Előre is köszönöm a segítségeteket.