Camping & Sátorozás
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!
"...de túléltem."
nemmondod? <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
nemmondod? <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Életem elsõ sátrazását múlt hét végén ejtettem meg, PONT a Zamárdi kempingben. Elsõ éjszaka volt az a brutál 120km/h órás tornádó szintû vihar, szóval emlékezetes maradt, de túléltem. Nagyon bejött a dolog egyébként, most is ott lennék, ha ne lenne ilyen hûvös, mert lefoglaltam ezt a hétvégét is.
Megnéztem elõtte a Siófoki kempingeket is, de ehhez képes mind egy rakás szar. Itt szuper a partszakasz, nagy tisztaság, nagyon jó fürdõ/wc egyebek. Több mint 20 napra lefoglaltam már a nyáron a helyemet.
Vigyél:
-Legalább 20 méteres hosszabbítót
-Sátorba lámpa
-Sátor elé teríthetõ elõtétet (így nem hordod be a koszt)
-Összecsukható széket
-Felfújható matrac nagyon ajánlott
-Hûtõtáska
Jó lesz!
Megnéztem elõtte a Siófoki kempingeket is, de ehhez képes mind egy rakás szar. Itt szuper a partszakasz, nagy tisztaság, nagyon jó fürdõ/wc egyebek. Több mint 20 napra lefoglaltam már a nyáron a helyemet.
Vigyél:
-Legalább 20 méteres hosszabbítót
-Sátorba lámpa
-Sátor elé teríthetõ elõtétet (így nem hordod be a koszt)
-Összecsukható széket
-Felfújható matrac nagyon ajánlott
-Hûtõtáska
Jó lesz!
Szerintem ha belefér Füredet válasszátok! <#crazya>#crazya>
Ha nem is sátorozás, akkor házbérlés.
Siófokra át lehet ruccanni 1 napra hajóval.
Tihany elérhetõ közelségben van.
Füred meg maga Balatonfüred k.rva szép!!<#lookaround>#lookaround>
Ha nem is sátorozás, akkor házbérlés.
Siófokra át lehet ruccanni 1 napra hajóval.
Tihany elérhetõ közelségben van.
Füred meg maga Balatonfüred k.rva szép!!<#lookaround>#lookaround>
www.milcse.hu
Füreden, lesz a Balaton Bike Fest.
Füreden csak egy kemping van. konkrétan egész füredi strand egy hatalmas kemping - bungaló - csúzda komplexus.
és az árak bizony annyiak amennyit írtam
70nm2-es sátorhely, árammal, autóparkolóval, csúcsszezonba. 2500 / fõ / éj
melletee csopakon (2km-re van) meg 1000ft ugyan ez.
de hát füred balaton legszebb helye, csak meg kell fizetni 😊
Füreden csak egy kemping van. konkrétan egész füredi strand egy hatalmas kemping - bungaló - csúzda komplexus.
és az árak bizony annyiak amennyit írtam
70nm2-es sátorhely, árammal, autóparkolóval, csúcsszezonba. 2500 / fõ / éj
melletee csopakon (2km-re van) meg 1000ft ugyan ez.
de hát füred balaton legszebb helye, csak meg kell fizetni 😊
u dont have to listen anybody else but me
ezt nem tudom, hogy hol nézted de nem fog ennyibe kerülni semmiféleképp.
(mondjuk ha áramot szeretnél akkor tényleg drágább.)
(mondjuk ha áramot szeretnél akkor tényleg drágább.)
nincs ezen mit számolni. nem mindegy hogy 10napra. 25.000- vagy 18.000- : )
Mûanyag pohááár esetleg vagy hasonló cuccok. Én pl. Mozis poharat vinnék. (Amit CinemaCity néha menüben ad, tartós adott filmhez kapcsolódó matricával mûanyag pohár.) 😉
www.milcse.hu
Egyértelmûen mindenféle ruha. 😊 Hiába mondanak napsütést néha az éjszakai vihar Balatonon befigyel.
www.milcse.hu
hihetetlen..nekem a hûtõtáska eddig eszembe sem jutott..ezzel sokat segítettetek köszi. Remélem azért több alapvetõ dolog nem kerülte el a figyelmünket.
hát,valami matracszerûséget vigyél 😄 a polifoam semmit nem ér sztem 😄 vagy az is jó,ha van ilyen úszómatracod (ha nincs,veszel ott a balcsin,900 ft kb),na azon is jobb aludni mint a polifoamon 😄
nagy sátrat vigyetek! ez fontos. meg mon Milan bhv,hogy hûtõtáska,na igen 😊 jégakkukat meg be lehet tenni a mélyhûtõbe a kemping tulajánál,szóval kétszerannyi jégakkut vigyetek,mint amennyi kéne,hogy mindig tudjátok cserélgetni.
pia,zene,kártya alapdolog 😄
nagy sátrat vigyetek! ez fontos. meg mon Milan bhv,hogy hûtõtáska,na igen 😊 jégakkukat meg be lehet tenni a mélyhûtõbe a kemping tulajánál,szóval kétszerannyi jégakkut vigyetek,mint amennyi kéne,hogy mindig tudjátok cserélgetni.
pia,zene,kártya alapdolog 😄
ReaL MaDRid x siempre
ja és csak megjegyzés:
balcsin drágább a kemping mint kibérelni egy vityillót.
megyünk füredre bikefestre.
kemping - 2500 / fõ / éj
házikó - 1800/ fõ / éj ... ennyit az egészrõl.
balcsin drágább a kemping mint kibérelni egy vityillót.
megyünk füredre bikefestre.
kemping - 2500 / fõ / éj
házikó - 1800/ fõ / éj ... ennyit az egészrõl.
Ami fontos...
Nemrég sátoroztam és tapasztalat alapján:
Érdemes olyan sátrat vinni aminek van frankó kis vízlepergetõ tartozéka amit az alap sátor fölé tudsz húzni. 😊
(Ha ne adj isten elkap titeket valami vihar ott akkor ott olyan vihar lesz, hogy örülsz, hogyha megmarad a sátor.)
Polifoam kötelezõ de én mondjuk 1 éjszaka után olyan hátfájásra ébredtem, hogy ordítani tudtam volna. 😊
Ami nagy kincs ilyen dög melegben a hûtõtáska. 😊
Most hirtelen más nem nagyon jut az eszembe.
Nemrég sátoroztam és tapasztalat alapján:
Érdemes olyan sátrat vinni aminek van frankó kis vízlepergetõ tartozéka amit az alap sátor fölé tudsz húzni. 😊
(Ha ne adj isten elkap titeket valami vihar ott akkor ott olyan vihar lesz, hogy örülsz, hogyha megmarad a sátor.)
Polifoam kötelezõ de én mondjuk 1 éjszaka után olyan hátfájásra ébredtem, hogy ordítani tudtam volna. 😊
Ami nagy kincs ilyen dög melegben a hûtõtáska. 😊
Most hirtelen más nem nagyon jut az eszembe.
www.milcse.hu
Nekem az volt a szerencsém a csapattal, hogy az egyik leányzó egyedül megszervezett szinte mindent már a költségvetést is leírta majdnem mindenre és így minden résztvevõnek csak annyi a dolga, hogy perkálja a pénzt és élvezi a nyarat.
Zamárdiban lesz Júli 9-tõl a BS ezt ne feledd!! 😊
Zamárdi elég jó hely csodás panorámával Tihanyra és sokáig elég alacsony a víz ami arra jó, hogy lehet labdázni meg stb... 😊
Vonattal és autóval is igen jól megközelíthetõ Zamárdi.
Azért én irigyellek, hogy összejött neked a csapat aki megy veled.
Én már tavaly is próbáltam csinálni ilyet, de mindenki fél a sátorozástól... 😞
Zamárdi elég jó hely csodás panorámával Tihanyra és sokáig elég alacsony a víz ami arra jó, hogy lehet labdázni meg stb... 😊
Vonattal és autóval is igen jól megközelíthetõ Zamárdi.
Azért én irigyellek, hogy összejött neked a csapat aki megy veled.
Én már tavaly is próbáltam csinálni ilyet, de mindenki fél a sátorozástól... 😞
www.milcse.hu
zamárdi jóó hely 😊 és az idõpont is, jó akkor már szezon van. Na meg ott van a közelben siófok ahol mindig nagyon jó bulik vannak 😊 kellékeket nem tom. még sose voltam sátrazni, de biztos buli 😊
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Hali!
Azért nyitottam ezt a topicot mert nyárra tervezek egy Balatoni sátorozást. Már a hely is kivan választva meg az idõpont is.(hely: Balaton Zamárdi(camping), idõ: július 6.-tól) Valaki esetleg konkrétan errõl a helyrõl tud valamit meg, hogy érdemes-e ebben az idõpontban menni?
Még arra is kíváncsi lennék, hogy mik azok a kellékek amire nem is gondolna az ember, de egy ilyen nyaraláshoz elmaradhatatlan. Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Azért nyitottam ezt a topicot mert nyárra tervezek egy Balatoni sátorozást. Már a hely is kivan választva meg az idõpont is.(hely: Balaton Zamárdi(camping), idõ: július 6.-tól) Valaki esetleg konkrétan errõl a helyrõl tud valamit meg, hogy érdemes-e ebben az idõpontban menni?
Még arra is kíváncsi lennék, hogy mik azok a kellékek amire nem is gondolna az ember, de egy ilyen nyaraláshoz elmaradhatatlan. Elõre is köszönöm a segítségeteket.
← ElőzőOldal 2 / 2