Ember a magasban - Senki nem hitt a szemének
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A dokumentumfilm széles kategóriája azon filmeknek amelynek célja a valóság "dokumentálása"."
a valóság... haha. még ha egy büdös szó sem hangzik el film közben a bemutatott képsorok és nézõpont is egyedi (ha nem is annyira mint egy rock dal (dallam, mondanivaló, szirup, egó, stb)). objektivitás kizárt. a valóságról pedig még a T. tudóstársadalom is egyre többet vitázik.
ezennel a hollywood popcorn és dukomentumfilm vitát lezárom. mindegyik banda egykutya. 😛
Mégegy hülyeség : " Attól, hogy egy dokumentumfilm általában sokkal jobb, mint egy tiniakció"
Magyarázd már el ezt egy tininek...a tiniakció nem véletlen tini akció és a dokumentum film nem véletlen doku..két eltérõ korosztály és réteg..Ezek fölösleges vergõdések részedrõl, mert nincs értelme összehasonlítani a kettõt.Jah, és hamarabb beülök egy faxa tiniakcióra mint egy xar dokufilmre (és élvezem a méretek adta élményeket)...de kinek milyen az ingerencia szintje...Nyílván van olyan, aki még mónika sóra is beülne...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Fly ilyen kis nyominger...nem lát a szemétõl, szóval fölösleges vele küzdeni...nevetséges elõítéletei vannak és bután viselkedik.Õ dolga..bámulja a sport adásokat, õ ezzel igazi sztár 😄DDDDD ..Hadd ne mondjam, h én sem látom semmi értelmét, h nézzem x ember futkázorozik egy labda után...Megvan a véleményem az ingerszegény szurkolókról is (nyílván annak kell lenni ehhez, h ott üljön és bambulja), meg azokról is akik törnek zúznak..de ez csak egy.
Inkább az ilyen elõítéletes gyíkokat szánom, mint azt aki divatból esetleg discot vagy ngc-t néz...mert még arra is több minden ragad (még ígyis, h csökkent a színvonal picit, és "blikkesebb" lett), mint aki a majmokat nézi futkározás közben..
A cikkíró pedig szimplán közönséges és buta.Egy rossz dok.filmre minek is kellne beülni, csak azért mert dok filmenk csúfolja magát? Én pl. ritkán nézek tv-t és ha nézek akkor disco,vagy ngc..ettõl függetlenül erre nem fogok elmenni.Nem is akarok...Szerintem a mozi nem dokumentum filmekre való...Már sorry, de ez olyan mintha vennék egy bivaLY PC-t és csak paintre meg wordpadra használnám...Jó az otthon is bõven... Csak hát, se fantáziájuk se egyedi gondolatmenetük nincs ezeknek a mostani készítõknek...nem baj, jön a 2012 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Azért én válaszolok erre, ha nem baj dokumûfajok: Portréfilm, természetfilm, úti film, ismeretterjesztõ film, werkfilm, koncertfilm. Én inkább a Szerengeti nemzeti parkról, és ott élõ állatokról nézek meg egy doku filmet, mint ezt. Mert egy természetfilm jobban leköt, mint egy portré film. Hogy nem érted mirõl is van szó az egy dolog, de hogy vered is rá magad, és zárójeles véleményt írsz arról, amirõl fogalmad nincsen az inkább szánalmas.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Én pl utálom a sportmûsorokat, fõleg a focit. A sportot ûzni kell nem nézni, de nagyot tévednék ha ezen meglátásom szerint általánosítanék. Még nagyobb bunkó lennék ha lehülyézném a szurkolókat, csak azért mert szerintem felesleges és unalmas idõtöltés egy labda útját bámulni. Én elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák és tiszteletben tartom mások igényeit. Javaslom ezt neked is. A baj nem az hogy te szarnak találod ezeket az adókat, vagy hogy elmondod mi a véleményed róluk, hanem hogy elítélsz másokat, pusztán az alapján amit te gondolsz helyesnek.
Amúgy a vita meddõ, nem kívánok tovább foglakozni vele, te meg vagy elgondolkozol ezen, vagy nem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
*takes some popcorn*
egyedüli értelmes mûsor az a legyen ön is milliomos volt, de hát annak is vége lett sajnos, egyedül azt néztem.
A fent említett dokumentumfilmet is meg fogom nézni csak azért meg a WTC is benne van kövezzetek meg. Amugy sok WTC vel foglalkozó dokumentumfilmet megnéztem vagy 7-8 biztos. kövezzetek meg
bye mindenki
A kritika szerintem jó, de a film témája nem érdekel.
Gaming is believing.
Amúgy jó fél évem már, hogy 0 percet nézek tv-t. Ha van idõm, akkor olyan filmet nézek, amit vagy megvettem, vagy kint futó sorozat. Ennyi a tv-zésem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a Nat Geo-n és fõleg a Discovery-n semmi értékes dolog nem megy, hanem csak népbutító gagyi szar bulváros 'MEGDÖBBENTÕ' '''''DOKUMENTUMFILMEK''''', szóval 1 tanács, ne égesd magad tovább 😊 Spektrum még úgy-ahogy.. nagyon leromlott sajnos az elmúlt pár évben a Nat Geo.. mind az újság, mind a TV 😞
Kérd meg az m1-et, a telaviv2 meg a retekklubbot hogy adjonak dokumentum filmet gyakrabban, oszt nem e három adót fogják nézni azok az emberek, akik szeretik a dokumentum filmeket, hol nézzék te, ha még a mozikban is ritkaság számba megy te majom, ahogy te általánositasz....
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
...ökör <#boxer>#boxer>
Szekeres Vikinek meg üzenem, hogy itt vagyok a kurva nagy tömegbõl egy aki ezeket az adókat nézi. És igen, szoktam dokumentum filmeket is nézni.
Speciel ez a cirkuszi pasas a tornyon nem hozott lázba.
Minden jog fenntartva!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.