450
-
#450 Ez alapján nem lehet. -
#448 Mivel bent van a Ford GT és a Focus RS, ezért még többet is meg ér. -
mester1987 #446 -
Gerappa #445 ? -
#444 Igaz 1 hónapja írtad, de ha még akarsz Blur-ozni, akkor csak szólj. -
#443 Minden játéknak ez a sorsa. Ha multiban nem is, singleben jót fogsz játszani. -
#442 Kihaltunk Uraim?
Kár, mert most sikerült beszerezni Steam-en olcsóért, lenne is iránta kedvem, gondoltam felveszek majd itt sokakat, de ekkora életre nem számítottam. :) -
#441 Igen. Próbáltam és ment. -
gregtom6 #440 Üdv!
Multizni lehet törttel? Működik Tunngle-el, Hamachival? -
HUN BECSEHELY #439 Ha valaki el szeretné adni a Gamet,akkor irjon PM-t. -
#438 sajnos akkor árnyékot vegyél vissza vagy élsimítást, azok szokták fogni a gépet, igaz így a többi sem lesz olyan jó,de hát valamit valamiért :( -
gunners #437 Újratettem és ugyan az:(
Mi baja van nem értem egyik pálya gyönyörűen fut a másik meg ugy akad mintha szar gépem lenne : ( Nem értem . -
#436 talán telepítési hiba? Én nem találkoztam ilyennel; azért rakd újra, hátha csak ez a gond. -
gunners #435 Valaki tud segíteni abban hogy miért akad iszonyúan az egyik pálya a másik meg hibátlanul fut ja és néha errort ír ki!Miért van ez? -
#434 eredeti a játék? mit játszotok, egymás ellenit osztott képernyőn? -
4850 hd #433 hello all volna egy kérdésem haverral toljuk egy ideje de nem tudunk rájönni hogy mi alapján dönti el ki az első én érek be előbb de a haver nyer tudna valaki segíteni előre is thx a segítséget -
gunners #432 Üdv mindenkinek!
Miért van az hogy játszok az angol pályán vagy az a pálya ugy belassul mint állat!Miért?Az eddigi pályák tökéletesen gyönyörűen futnak akadás mentesen .Segítsetek nekem ebben. -
Mihail #431 Akar vki hamachizni? -
#430 AUTOHOTKEY...na, már írni sem tudok. -
#429 Nem lehet sajna. Használd az Autohokey nevű programot, az sokat segít. -
#428 Én úgy tudom, hogy nem lehet. -
#427 sziasztok!
most tettem fel a játékot, szerintem a grafika nagyon szép de nem lehet kézzel beállítani a bilentyűzetet? csak a layout 1-2-ből lehet választani? -
#426 Kíváncsian várom, hogy milyen lesz majd -
#425 Bizarre Creations - Folytatják a Blurt
"A langyos fogadtatás ellenére nagy tervei vannak a Bizarre Creationsnak a Blurrel" -
#424 Adnák mondjuk 3990 Ft-ért, lehet jobban fogyna -
#423 Bukott a Blur is! -
#422 Értem, köszi -
#421 ha jól emlékszem 5 különböző dolgot kell csinálni amiért fan-pontokat kapsz. amikor egymás után csinálsz dolgokat, akkor azt már combo-nak számolja.
multiban vannak igen érdekes challenge-ek, pl. csinálj 420 pontot 5 mp alatt vagy 3 wreckage 10 mp alatt, ilyesmik. nah ezek sosem lesznek meg:) -
#420 Hi
Mi az az "X5 fan combo" ? -
HUN BECSEHELY #419 Options.De ha nem találod,akkor kérj telefonos help-et -
gunners #418 Üdv Nektek
Pc versioban hol lehet beállítani a billentyűzetet!Mert nekem a gáz az a q a fék meg az "a" .Melyikkel lehet lőni ki az ellenségre a fegyereket .Köszönöm előre is :). -
csoli31 #417 Nincsen Pc-s demó. -
High end PC #416 Szevasztok,
PC demó létezik ebből? 10k-át sajnálnék kiadni habra, de azért kipróbálnám. -
#415 annyian mindig vannak, hogy jó versenyt menjen az ember. általában 100 fölött vannak online, de ez nem sokat jelent. 2-10 és a 4-20 játékosos meccsekben vannak, néha a demolition-ben is páran, olyan 10-12, amivel már lehet jókat játszani. Én 8e-ért vettem zavvi-ról, nekem megérte, haverral is szoktuk tolni néha, mikor átjön. -
#414 Tunngle nevű progin kersztül sokan játszanak a warezzal! nem ér 10 rongyot max 5k..én 2 ezerért majd megveszem egyszer:) -
#413 Köszönöm a pontos választ -
Richardix #412 Am mennyire játsszák online, mennyire éri meg megvenni? (Csak mer azért 10 ezer egy játékért... háát na...) -
#411 lehetséges, a Becsehely név ismerős volt már régóta nekem is, biztos voltam szerótokon is, ha Te mondod főleg :)
nah, ha meglesz a game, akkor vegyél fel barátnak, peterson néven megtalálsz. -
Richardix #410 Az 5. esemény egy checkpoint verseny, azt kell úgy befejezned, hogy min. 14 mp maradjon. -
HUN BECSEHELY #409 Esemény 5, 14 másodperc van hátra