49
-
bobsys #9 "xp-t meg havonta telepíthettem újra."
Ez nem az xp szegyene hanem aze aki nemtudja rendesen beallitani/hasznalni az oprendszert -
bobsys #8 February 25, 1991
Microsoft announces that twenty-one computer manufacturers have announced their intentions to build pen-based computers that will support the Microsoft Windows for Pen Computing (Windows for Pens). This announcement came last week at the Pen Windows Developer Conference held February 21-22, 1991 in Seattle. Microsoft distributed beta copies of Windows for Pens at the conference.
-
bnfront #7 Aki gamer úgyis winfost használ aki meg nem annak mind1. De pl hugomnál ubuntu van full jól elpörög vele már másfél éve, xp-t meg havonta telepíthettem újra.
"..amelyben az egyes állományokat kedvünkre nagyíthatjuk, mozgathatjuk, a végeredményt pedig akár háttérképként is elmenthetjük az asztalon." - XD azta wáó
Multi táccs egy lol totál semmi értelme csak azért tolják hogy új cuccokat tudjanak eladni a tudatlan népnek...
Nem tudom elképzelni hogy bármi letolná az egeret a trónról. -
Turdus #6 Légy szíves indokold.
Nekem az utóbbi 1-2 évben minden out of the box működött. Mellesleg valódi hot-plugot eddig csak UNIXokon, VMS-en és Linuxon láttam. -
Akkor te használd egészséggel az Ubuntut! -
És ki a f*szt érdekel a multitáccs ASZTALI gépen?
Rohadt unalmas már ez az ubuntuzás. Attól, hogy egy parasztvakítással több van benne, még nem lesz Windows. Ha neked jó, használd azt, de nekem egy multitáccs nélküli Windows is többet ér, mint egy hat ujjas érintést támogató bármilyen linux. -
Milyen kár, hogy az Ubuntu plug&play része semmire nem használható....
-
primo #2 Addig nem ér fikázni és hasonlítgatni a win7-et, amíg nincs kint a végleges. -
Tatárbisztek #1 Milyen kár, hogy az Ubuntuban régóta van már multitaccs kezelés... és a netbook verziója rommá alázza a Windows 7-et.