831
Homefront
-
JonasSandor #831 Ez volt a vége is, jó nehéz volt az egész, és rövid. -
JonasSandor #830 A golden gate hídtől még mennyi van hátra? -
JonasSandor #829 Kampányában gyorsan kinyírnak elég lineáris is. -
Rocco27 #828 Üdv,
Elég sok ismerős aktiválta a játékot magának, tervezünk összehozni egy két meccset alkalmanként.
Tetszik a játék, de kevesen vagyunk, ha valakit érdekel itt megtalál minket:
Link: club27 Team
Banner:
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.10. 17:55:53 -
#827 Humble Store-ban most ingyenes a játék! -
#826 GMG-n 5 euró most a játék plusz van voucher is a THQ sale-hez: GMG25-1BW0K-K1A3G
Rég vadásztam rá, most 362 Ft-ba került. Plusz meg volt már két DLC is: Fire Sale és 870 shotgun. :D -
foxxi #825 ha warez, és az irásod alapján az, akkor sehogy. Vedd meg ha érdekel. -
#824 most raktam fel és láttam van multi és hogy lehet megcsinálni hogy lehessen rajta multizni? -
#823 Van pár szeró! -
#822 Sikerült letöltenem a demót. Vicces, csak a training pályán tudtam ellenőrizni. Ha kilövöm a legtöbb effektet shader és shadow detailt very low-ra veszem ,de a texture és wolrd detail very high-ra tök simán fut!
A multija él még, mármint a full játéké? Hátha lesz sale-en. -
#821 Butaságokat beszélsz, nekem is tetszett :) -
#820 Ez téves kijelentés, mert nekem is "tettszett". -
#819 Érdekes, pedig az 1 rajtam kívül senkinek nem tetszett. :P
A CryTek varázsa? Ha olyan szar lesz, mint a Crysis... -
foxxi #818 Nagyon jó hír! A játék pedig: várós -
#817 A Homefront 2-t nem érintik a THQ nehézségei - biztosít minket a Crytek -
#816 1600 ft-ba kerül átszámítva, én 1500ft-ért vettem a steamen akcióban. -
#815 Ha ennyi pénzem lenne... -
#814 Itt van jó áron most. -
#813 Nekem ebből kettő már megvan, ingyen. Már csak a játékot várom jó áron. -
mester1987 #812 -
mester1987 #811 Ez gondolom mind multi. -
#810 -Fire Sale Dlc Map
-Express 870 Shotgun
-The Rock Map Pack
A 2 map pack multihoz van, mondjuk a shotgunt is csak ott használtam. -
mester1987 #809 PC-re ha jöttek; milyen DLC-k jöttek ki, nem találom a hírekben.
Single Playerben valamit aktivizál?! -
perseus99 #808 találtam rá megoldást :D -
perseus99 #807 nem a játék a hiányos hanem a system 32 mappámból hiányzik egy dll pack ami kéne a játékhoz -
foxxi #806 akkor hazai torren oldalakon nézz szét. Biztos van fent "nem hiányos" verzió is. -
perseus99 #805 sajna nem állok olyan helyzetben hogy meg bírjam venni... -
#804 Eredeti? Mert ha nem.
Vedd meg szerintem,és nem kell vacakolnod! -
perseus99 #803 sziasztok. fel raktam a játékot és amikor indítani akarom hiányzik az ogg.dll, nem tudja valaki hogy a hiányzó dll csomagot honnan tudnám letölteni? -
#802 lol és tényleg :D -
#801 Basszus, még a végén bejön a játék sztorija.... A napokban meghalt Kim Jong Il és a fia veszi át a stafétabotot mostantól, pont ezzel kezdődik a Homefront sztorija! Utána a fia szépen elkezdi lerhonanni a körnező országokat és végül Amerika következik. Ezek az emberkék a Digital Extreme-snél tudnak valamit. -
#800 -
#799 5€! -
#798 Micsoda szép nap a mai számomra:)
végre letudtam az 5 Star achievementet is.
-
#797 Mert az demó, én mindig találok szervert, GC-ből van a legtöbb, TDM-ből max két aktív szerver van, a Battle Commander modba is vannak szerók. szal nem kell parázni, amúgy is 22 órám van a multiban circa... -
strebacom #796 Baxhatod te azt, mikor alig van játékos, a demót ha letöltöd egy szervert sem találsz amin játszhatsz,üres mind....
-
HUN BECSEHELY #795 Karácsonykor ugyis lesz akció a Steam-en,meglátom mennyire viszik le még az árát. -
#794 Olyan, mint a Frontlines volt, csak pár tweakkel és új felállásban -
#793 *van
na amúgy röviden: nem akar COD lenni, de még MoH sem! :D Teljesen egyedi. a "perkek", kiegek nagyon bejönnek. -
#792 A lényeg hogy minden modnál vannak legalább 4 szerver, ami aktív. a multija nagyon jó. medal of honort sztem megalázta.