20
  • Nethyrrea
    "Hm, későn vettem észre, látom már leírták.. mind1. Hát ha nem is 0.0%, de 0.01%... Lefogadom h a nagy csavar az lesz benne h kiderül h juno lealázta a dögöket, akik megtették királynőjüknek (vagy ilyesmi, értsd a lényeget :) ) és bosszúhadjáratot indít a csaj ellen, ha már leráncigálták :P"

juno igazából csak azt kapta amit főzött, mivel ő vezette félre a népet, csakhát azzal nemszámolt hogy lesznek helyi albérlők, és kicsit durcásak lesznek emiatt :D
  • Celebrau
    Nem véletlenül. Ez tényleg az. Legalábbis az alapja, mert 100 éve azért nem mentek nők barlangászni, főleg nem BMW-vel. :D
    Most néztem meg az elsőt, nekem tetszett.
  • Nazir
    Én az első részt is csak 10 percig tudtam nézni mert amúgy is fáradt voltam, és a film sem tett azért semmit, hogy ébren maradjak.
    Arra emlékszem viszont, hogy 1,5 órán keresztűl csak visítást hallottam ami valljuk meg nem nyom sokat a latban horrorfilm esetén.
    Itt csak azt olvastam eddig milyen jó volt mert ez meg az tőrtént meg véres stb.
    Az utolsó horror film amin parázni tudtam az egy Életerő nevű film volt és én is csak 10 éves lehettem.
    Na ennyit a jó horrorfilmekről.......
  • Eriongtk
    Szegény csaj, ennek a végét nem fogja látni :D Kicsit sem lesz feltűnő h 2-ra megy le oda, és jön fel egyedül, megint magukkal viszik, merthát ő már ugye volt lent... megint ő jön fel egyedül, megint le viszik.... repeat :D
    Mondjuk trailer alapján érdekes, tetszik h megtalálták a kamerát, trailerből igaz nem sok derült ki de tuti h nem csak hangulatkeltésből rakták oda :)
  • Hoz_Hun
    Kicsit olvasgattam a neten:
    3 nap telik el az előző rész óta. Valami olyasmi, hogy a keresőcsapat rossz helyen keresgéli a csajoka mert Juno totál más helyet jelentett le, mint ahova mentek. A feltáratlan barlangrendszer meg senki nem ismeri. A helyi zsaru meg van győződve róla hogy Sara nyírta ki a többi csajt és minden másról csak hazudozik össze-vissza (beazonosítják Juno vérét a ruháján) és ezért magukkal viszik, mert ő már járt ott. Juno meg totál be van kattanva és túlélő módban mászkál fel-alá a barlangrendszerben.
    Amúgy a trailerből kiderül, hogy Juno a másik túlélő. Csak elállatiasodott egy kicsit és írt mint a disznó.
  • Eriongtk
    "A barlang 2 ott folytatódik, ahol az első rész abbamaradt. Sarah kiszabadult a barlangból..."
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De hiszen nem is igy ért véget, azt csak képzelte, ugy ért véget h kb a semmi közepén volt

"A kórházban nem szól semmit a csapat többi tagjáról, mivel mentális állapotát komolyan befolyásolták az események. A keresőcsapat azonban magával viszi a barlangba Saraht..."

EZAZ! Adjatok neki! Sokkterápia :D

"Ráadásul kiderül, hogy nem ő az egyetlen túlélő."

Ez egyrészt lol, másrészt kicsit spoiler?

---
    Tegnap láttam a filmet, és meg kell mondjam nem vágtam magam hanyatt rajta...Nagyon sok ellentmondás volt benne, 1x megnézhetős...

"Emlékezetem szerint (javítsatok ki, ha tévedek) a film végén SPOILER!!!! a csaj kiszabadul a barlangból, kocsiba ül és elszáguld (jó befejezés) majd aztán rájön, hogy a menekülést csak hallucinálta és bent rekedt a barlangba (rossz befejezés) de meghalni nem halt meg -csak az előzmények ismeretében az esélye a túlélésre 0,0%-."

Hm, későn vettem észre, látom már leírták.. mind1. Hát ha nem is 0.0%, de 0.01%... Lefogadom h a nagy csavar az lesz benne h kiderül h juno lealázta a dögöket, akik megtették királynőjüknek (vagy ilyesmi, értsd a lényeget :) ) és bosszúhadjáratot indít a csaj ellen, ha már leráncigálták :P
  • Hoz_Hun
    Ez Brit horrorfilm. :)
  • Celebrau
    Csak véletlenül emlékeztet ez engem egy Lovecraft novellára?
  • Nethyrrea
    végülis juno halálát nemlehetett látni az egyben, csak azt hogy megy felé egy nagy rakás ilyen gollam, azt már nem mutatták utána mitörtént, csak hallani lehetett ahogy sikítva csépeli őket. gondoltam hogy ő lesz az egyik túlélő, viszont nagyon kíváncsi leszek arra hogy mitfognak egymással csinálni ezek a csajok ott lent :D
  • ddt500
    Úgy látom UZI-t most sem vittek magukkal. Csak ezt nem szeretem az amcsi horrorfilmekben, hogy egy olyan országban ahol egy emberre öt kézifegyver jut amikor kéne nincs egy se. Ha meg van akkor nem ér semmit vagy rögtön elejti stb. stb. Pl. Sikoly mire előkerül a pisztoly kiirtották a fél várost.
  • Hoz_Hun
    Pont így történt. Mondjuk az ő esélye kijutni 0,1%, míg Junoé 0,0001%. Úgy tűnik mindkettőjüknek ötös találata volt a lottón... végül minketten túlélték az első részt és nyomulnak a másodikban.
  • tyuklepes
    Emlékezetem szerint (javítsatok ki, ha tévedek) a film végén SPOILER!!!! a csaj kiszabadul a barlangból, kocsiba ül és elszáguld (jó befejezés) majd aztán rájön, hogy a menekülést csak halucinálta és bent rekedt a barlangba (rossz befejezés) de meghalni nem halt meg -csak az előzmények ismeretében az esélye a túlélésre 0,0%-.
  • Hoz_Hun
    Szerintem az első nem is a véressége, hanem az atmoszférálya, hangulata miatt volt olyan jó. :)
  • Hoz_Hun
    Nagyon jó volt az első rész. Az amcsi verzóban korábban van vége, és úgy tűnik mintha a csaj kijutott volna. A normálban viszont bennt maradt, de a halálát ugyan úgy nem látjuk mint Junóét, aki a trailer szerint szintén él, khm (mondjuk ennek örülök, mert őt csíptem a legjobban). Mondjuk ha Junó eddig húzta ott lenn egymaga, akkor über szívós csaj lehet!!
    Mindenképp várom, de egy kicsit félek is tőle, hogy elrontják.
  • FuryAlpha
    Kurva jo volt az elso,de a vegen tenyleg meg hal a csaj! Most akkor megis kijut?
    Mind1 csak legyen annyira felelmetes es veres mint az elso!:P
  • koschwarz
    az amcsiknak készült a "jó" (valamivel rövidebb) befejezés, nehogy a pozitív hozzáállásukat megzavarja valami, szegénykéknek...

egyébként tényleg az utóbbi idők egyik legparásabb horrorja volt.
  • PheCho
    Kétféle befejezés van. Az egyikben kijut, a másikban meg bennreked egy gödörben, asszem...
  • kanduhr
    A gond, hogy az első rész végén Sarah meghalt a barlangban...
  • Jrex
    Már egyszer volt 1 ilyen hír,csak le is vették...

egyébként az 1. rész nekem nem tetszett különösebben,de azért várom.
  • PeterGee
    Az első részt láttam és nagyon tetszett. Annak ellenére, hogy nem szeretem a horrokat.
    Várom ezt is.