10
-
Reg5 #10 A 2. rész jó volt, de a végét szvsz elb*szták. -
#9 pedig a 2. jobb mint az első, szóval elbasztad. attól, hogy az első nem tetszik, nem kell rögtön leírni. tény, hogy a tendencia azt mutatja, hogy a folytatások általában gyengébbek, de ebben az esetben nem így van. kivéve persze a 3. részt, ami merő borzalom. -
winnie #8 én csak az elsőt láttam, de csalódás volt. tovább nem is néztem. -
Wittgen #7 Nekem viszont egyik sem tetszett.Ez van :) -
FuryAlpha #6 Johet!
Sztem kurva jo volt mind a 3 resz!
-
NSC #5 nem bírom azt a kis tejfölös szájú színészt aki pókembert játssza.engem idegesít és szerintem abszolút nem volt jó választás. én is osztom xido véleményét azaz minek 2 "főgonosz"? legyen egy ami tényleg mély emléket hagy a nézőkben. na de én valószínű hogy passzolom a filmet -
xido #4 Azt nem értem,miért kell bele erőltetni 2 erős ellenfelet egy 120-135 perces filmbe?..Megint egyik se lesz eléggé kidolgozva,megint össze lesz csapva...remélem Connors dokira ugyanazt a színészt hívják,szimpatikus lett az ember,eltalálták jól... -
GG #3 tuti emo vámpíros film lesz. Meg se nézem. Szerencse a Venom film is szépen lassan halad a megvalósítás felé. Arra tuti beülők :D azt nyilatkozta aki csinálja hogy rosszul lett a pok3ban szereplő venomtól, hát én főleg. -
#2 szerintem ez gagyi. mondjuk már a 3. rész is szánalmas volt -
Etinger #1 Twilight mánia van biztos azért.