Ötvös Tibor

Vámpír ellen harcol Pókember?

Úgy tűnik, hogy a korábbi pletykákat lassan készpénznek is vehetjük, hiszen Sam Raimi a hétvégén elkotyogta, hogy Dr. Curt Connors, azaz a Gyík mellett Pókember másik főellenfelet is kap a vámpír Morbius személyében.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Pókember negyedszerre ismét két ellenféllel kerül majd szembe. Az egyik immáron szinte biztosan Dr. Curt Connors, a Gyík lesz, a másik pedig Morbius. Legalábbis Sam Raimi az egyik interjúban azt állította, hogy kedvenc Pókember-történetei azok voltak, amikor Parker a vámpírral csapott össze. És szerinte ez nagyon jól mutatna a vásznakon is.



Michael Morbius elismert Nobel-díjas tudós volt, aki egy halálos vérbetegségben szenvedett. Végül kidolgozott egy eljárást, mely reményei szerint képes lett volna megmenteni az életét. Az eljárás mellékhatásaként azonban a vámpírokéhoz hasonló tulajdonságokra tett szert és csillapíthatatlan vérszomj lett úrrá rajta, melynek első áldozata barátja és munkatársa, Nikos lett. Elszörnyedve tettén, a lelkiismerete és a vérszomja által gyötörve, Morbius bújdosni kezdett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reg5 #10
    A 2. rész jó volt, de a végét szvsz elb*szták.
  • Szolnokboy1 #9
    pedig a 2. jobb mint az első, szóval elbasztad. attól, hogy az első nem tetszik, nem kell rögtön leírni. tény, hogy a tendencia azt mutatja, hogy a folytatások általában gyengébbek, de ebben az esetben nem így van. kivéve persze a 3. részt, ami merő borzalom.
  • winnie #8
    én csak az elsőt láttam, de csalódás volt. tovább nem is néztem.
  • Wittgen #7
    Nekem viszont egyik sem tetszett.Ez van :)
  • FuryAlpha #6
    Johet!
    Sztem kurva jo volt mind a 3 resz!
  • NSC #5
    nem bírom azt a kis tejfölös szájú színészt aki pókembert játssza.engem idegesít és szerintem abszolút nem volt jó választás. én is osztom xido véleményét azaz minek 2 "főgonosz"? legyen egy ami tényleg mély emléket hagy a nézőkben. na de én valószínű hogy passzolom a filmet
  • xido #4
    Azt nem értem,miért kell bele erőltetni 2 erős ellenfelet egy 120-135 perces filmbe?..Megint egyik se lesz eléggé kidolgozva,megint össze lesz csapva...remélem Connors dokira ugyanazt a színészt hívják,szimpatikus lett az ember,eltalálták jól...
  • GG #3
    tuti emo vámpíros film lesz. Meg se nézem. Szerencse a Venom film is szépen lassan halad a megvalósítás felé. Arra tuti beülők :D azt nyilatkozta aki csinálja hogy rosszul lett a pok3ban szereplő venomtól, hát én főleg.
  • Broafka #2
    szerintem ez gagyi. mondjuk már a 3. rész is szánalmas volt
  • Etinger #1
    Twilight mánia van biztos azért.