26
  • mmonitor
    Látta már itt bármelyik surmó közületek a facebookot belülről vagy csak hallott róla? Pofázni tudtok de fogalmatok sincs miről szól. Persze minek is regisztrálnátok ha az összes ismerősötök száz km-es körzetben lakik és ugyis csak magyarul tudtok...
  • xNoodlex
    Szerintem meg a tanár "szívatott" titeket. :)
  • Abysmal
    Hát nekünk az egyik volt tanárom mondta, hogy volt olyan tanítványa, akinek Kandisz Nóra a neve. Mondott más vicces neveket is, de ez maradt meg egyedül.
    Mondjuk az a szülő sem normális, aki ilyen nevet ad a gyerekének, biztos hogy akkor jó poénnak tartotta, de a gyerekét egy életen át szívatják majd vele.
  • Miss Popolina
    Egész helyes kis T-girl lenne belőle
  • vscotina
    Szia te csak ne bántsad az én tisztességes nevemet :-) Született: Kasza Blanka és ez nem vicc, legfeljebb a szülőket lehet okolni érte.
  • billxxx
    Hidegháború van koreja is most robbantott atomot,erre mondják,"Boldog Tudatlanság"Az osán meg akkor is kapja be
  • 05lampard
  • Master Jenky
    Nekem az egyetemen van egy Karácsony Szilveszter nevű csoporttársam! :D És ez NEM vicc!!!
  • nalidzsizpáuvö
    "a Facebook még hivatalos dokumentumokat is kér, amelyeket viszont az adatok egyeztetése után azonnal megsemmisítenek."
    Képzelem hogy rohannak megsemmisíteni a dokumentumokat...
  • czyi
  • OldM4n
    Súlyosan retardált paranoiásoknak: Minden ország titkosszolgálata a születése pillanatában mindent tud a lakosairól. Sokkal, de sokkal többet, mint az akár te saját magad sejtenéd. Súlyos hülyeség (menj orvoshoz vele, nem jó az ilyennel viccelni, mert elhatalmasodik rajtad egy idő után) azt gondolni, hogy egy titkosszolgálatnak kell egy ilyen hülye iwiw-szerű oldal ahhoz, hogy tudja Tóth Béláról, hogy pl besúgó-e vagy sem.
    Az meg, hogy a multi mikor enged ki, az ő dolga, nem tetszik el lehet menni. (Igaza van. Egy retardált árurakodó nála többet keres, mint egy egyetemi tanár, joggal várja el, hogy kihajtsa a nigger a belét.
    )
    Nekem most pl alsó-oldalsó szomszédaim a Szopók.. Szemben meg a Patkók. Egyik sem lehet...
    U.i.: Glázser Bozsó (ha jól emlékszem) lengyel csákó, akit ezzel fogadtak az új választott hazájában... :))) Jó poén lehet.
  • mad mind
    Volt még régen a Szeszélyes Évszakok. Abban Antal Imre mindig Glázser Bozso álnéven adta a kínrímjeit, mondván ilyen nevű ember biztos nincs. Pár évad után jelentkezett egy fickó, hogy legyen szíves abbahagyni a nevében írogatást. Ezután lett Nyomasek Bobo.
  • billxxx
    Tiszán lefigyelésre hozzák létre ezeket a közösségi portálokat.Meg minek ennyi,ott az legnyagyobb k portál-és kész.De lesz is 62000 ilyen portál.De minek??????Tuti hogy igy bőviti az összes Titkosszolgálat,FBI,CIA,meg ez a sok szar az adatokat,meg a dolgozók le tudják passzolni az adatokat jó pénzért,ez is egy nagy üzlet.Beszoktatják az embereket aztán meg jöhet a sok reklám és nézzed paraszt.Pl Annak idején azt mondták hogy a Mobilokba a GPRS chip azért kell hogy működjön vele a mobil internet,ja csak azt a kis dolgot felejtették bejelenteni hogy ezt nyomkövetésre is lehet használni,igy még ha a wc-re méssz is tudják hogy hol vagy.Ezek a dolgok egy nagyon jól előre elkészitett forgatókönyv szerint mennek.Mi meg sz...uk a pélót.A sok birka meg hisz is nekik.Hatalom,pénz, szerintem pl az 5 lottót sem fizetik ki.Az osán meg egy nagy rabszolgatartó telep,kapják be a f....om.4óránként cigiszünet,ez magyar ország gyerekek,akkor cigizek amikor akarok,és ha nem tetszik húzzatok vissza oda ahonnan jöttetek.a kormány meg kapja össze magát mert a nép nem fog sokáig türni.További kellemes napot.........
  • szlovákiai hun
    Ez az egész facebook nem más, ha akarnék se regisztrálnák, ez egy megfigyelő rendszer.......
  • reménytelen
    Ilyenkor jönnek majd be a képbe a vicces szülők.
    Láttam már Mike Litoris nevű embert, de személyesen is ismerek egy lányt, akit úgy hívnak, hogy Kerti Virág.
  • Tetsuo
    Tom Cruise-nak tuti igazolnia kell magat..

Ezekutan teljesen atlagos alneveket kell majd hasznalni.. lol
  • Tetsuo
    lol
  • xNoodlex
    Inkább Banánhinta volt az. :-)
  • jAMEsbAUd
    A masik, hogy csóró szingapúri Batman Bin Suparman kajak nem is tud regisztrálni már!

http://comicfoundry.com/wp-content/uploads/2008/04/batman-suparman-02a.jpg
  • jAMEsbAUd
    Foleg amerikaban, ahol barmi lehet a neved kb, ugye az egyik Friends epizodben Phoebe megvaltoztatta a nevet "Banánhajó Consuela Hercegnő" -re...
  • B0nFire
    Bizonyára tudnak a világ összes beszélt nyelvén, hogy képesek kiszűrni az álneveket. Így pl a magyarok közül is kiszűrnék a Hát Izsák, Bazsa Rózsa, Mikorka Kálmán vagy a Kasza Blanka nevű felhasználókat. Ez nagyon kényes szituáció, mivel bármennyire is hülye név és valószínűtlen, mégsem elképzelhetetlen. Sőt! Anno volt egy riport a tévében a hülyén elnevezett emberekről, és például köztük volt Kasza Blanka nevezetű!!!

Ha a magyar nyelvben lehet ehhez hasonló szóvicceket csinálni a nevekből, feltételezem, hogy a többi nyelven is lehet. Ezek megértéséhez viszont az adott nyelvet igazán jól kell ismerni. Itt most megint kizárólag az angol nyelvű felhasználókkal van kibaxva; nem hiszem, hogy mondjuk az ukránokat annyira tiltogatnák.

Végezetül: feltételezem, hogy az összes szerb vagy horvát felhasználót törlik a rendszerből, mert olyan név csak hamis lehet, amiben nincsen egyetlen magánhangzó sem.! - Legalábbis az ő logikájuk szerint. Vagy a pápua Joshua aki nem Joshuát.
  • MiZo81
    Egyébként tudod, hogy honnan ered ez a mondás: "kapd be a f@szom, és takarodj a k. anyádba"? :)
  • pasi29uk
    ... HI5 regisztrációnál gmailes jelszót kértek tőlem... ennél a pontnál gondoltam úgy hogy bekaphatják a f@szom ée takarodhatnak a k. annyukba.
  • Lost Lont
    Vajon így az összes magyart kapásból törölték onnan, mert "furcsa" neve van az ékezetes betűk miatt? Amúgy iwiwen is volt róla szó, hogy a hamisokat törlik, mégsem lett túl sok eredménye. Meg annak is benne van a szabályzatában, hogy elkérhetnek papírokat, meg bármit az igazolás érdekében, de nem hittem volna, hogy ezt bármelyik portál használni is fogja.
    Amúgy meg töröljék csak a hamisokat, ne fogják a helyet, így is olyan döcögősek ezek.
  • NEXUS6
    Fészbukkot egyre nagyobb faxságnak látom.
    Az, hogy eröltetik azigazi nevet, csak arra jó, hogy az emberek minimális akadályt se állíthassanak azokkal szemben, akik be akarják őket valamilyen módon támadni.

Jó persze fellépnek a zaklatások ellen is, de mindíg mindenhol nem lehetnek ott. Had döntse már el az a xerencsétlen júzer, hogy mennyire érzi magát biztonságban. Ha a rencer olyan jó lesz senkinek nem fog eszébe hülye neveket kitalálni.
    Illetve miért baj ez egyáltalán!? Az iwiwen pl nekem is ismerősöm Cartmen.:)
  • Darth Sith
    "Az egyik áldozat Alicia Istanbul. A lányt néhány héttel ezelőtt törölték a rendszerből, mondván ilyen nevű ember nem létezhet és ilyen néven csak álprofilt lehet létrehozni. Alicia igen csak megdöbbent,"
    ciki.