Bruce Willis robotokkal harcol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történetet egy (hard)Sci-fi csak gyilkosság nélkül ... és egy picit régebben megálmodva... (ennyit az "új" story-ról...)
...Szürkék vagyunk! Félúton állunk a fény és az árnyék között...
Épp ezért Sci-fi és nem fantasztikum ...
A logika és az átgondolt történeti szál nélkül a leglátványosabb film sem ér sokat ... szerintem.
Ha már itt tartunk nagy kedvencem a Contact és a 2001: A Space Odyssey vagy a Matrix (1)... ,hogy csak egy párat említsek...
...Szürkék vagyunk! Félúton állunk a fény és az árnyék között...
Filmek közül pl. Gattaca nagyon bejött, vagy - lehet röhögni – de az elsõ vonalbeli Star Trekben voltak nagyn jó ötletek. 2010, The Abys, de alapvetõen az Alient is ezek közé sorolom (hard Sci-fi). Szerettem a szárnyas fejvadászt is. Persze itt is sok mindenbe bele lehet kötni, de úgy éreztem ezeknél átgondolt a sztori.
Persze nagyon szeretem a Star Warst is, és egy csomó mást is, de azt teljesen más miatt. Az Event Horizon-ban a hangulata ragadt meg nagyon.
Nem azt mondom, hogy nekem a full realitás kell, csak zavar, ha valami kidolgozatlan, vagy egyértelmû baromság van benne, vagy nincs megmagyarázva, hanem el kell fogadni, hogy azt majd abban az idõben megoldják (ergó az író tesz rá, hogy logikailag legalább kicsit átgondoljon ok-okozati összefüggéseket).
Gondolem ennél a filmnél nem is ez lesz a lényeg, hanem a szituáció. De maj meglátjuk.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem a mai technikai szinten hanem a jövõ lehetõségeit mérlegelve!
Ha a székedbõl tökéletes virtuális jelenlétet tudsz csinálni akkor mi a francnak menj ki?
Teljesen ugyanolyan érzésre,szagokra,stb.nem fáradsz el nem éget az uv a lyukas ozonpajzson keresztül,stb.
Persze nyilván nagyon eltúlzott de simán elképzelhetõ!
fuck mmo's..i.,
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Az tény, hogy az akciójelenetek semmitmondóak, de ez jelentheti azt is, hogy ez egy nyomozós film lesz, csak pörgõsnek akarják beállítani.
Szerintem nagyon ígéretes, mindenképpen megnézem.
"Vannak nagyon jó scifik, fõleg regényekben, de filmekben is." Pár nevet mondhattál volna, mert erre most így nem tok mit írni. Pl Blade Runner is egy istentelenül jó cucc. De azért nem tartom valószínûnek, hogy majd az embernél is emberibb gépeket hozzunk létre. Scifinek mondhatjuk még james cameron avatarját is. De azért az is elég távol áll a valóságtól.
Tény, hogy nem lesz ez a surrogates egy Blade Runner vagy egy tököm tudja, mi. De azért ezek a típusú filmek már önmagukban nem lehetnek valószerûek.
benkoszabi: Nem csak a robotok pusztulnak el, hanem az emberek is akik irányítják azokat.
Egyébként meg tényleg, mikor volt Bruce Willis nem A listás szinész?!? Valamit itt elirtak.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ja bármi lehet, de vannak valószínûségek, amik nagyobb eséllyel bekövetkeznek mint mások. Lehet hogy egy hét múlva virágról virágra fogsz repdesni... csak nem valószínû.
Lehet, hogy bárgyú vagyok, de néha a minimum logikát és átgondoltságot elvárom fõleg a tudományos fantasztikumtól.
Ettõl függetlenül lehet izgalmas film lesz, de az alapsztorit marhaságnak tartom.
Mikor volt nem A listás színész?
A film amúgy várós, jó az alaptörténet 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ez csak film nem kell komolyan venni, ha valaki sci-fitõl hiteles sztorit vár, az a bárgyú.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Mindegyik jövõs film hiteltelen, még nem jött onnan vissza senki, hogy megerõsítse.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Nem tudom, de én úgy vettem ki a trailerbõl, hogy a fószer is meghal a robottal együtt! Bruce papa is csak éppen letud kapcsolódni a hasonmásról és még az is megviseli.
Biztos vagy te ebben? Egyébként miért ne? Gondolom nem 2 fillér, meg a felhasználónak erkölcsi kárt is okozhat vagy megrázkódtatást.
De javaslom figyelmedben a helikopteres rész után mi is van az eligazító szobában a táblán ...
OFF/
Nemrég láttam az "Engedj be!" címû filmet, ami valójában egy dráma: egy visszahúzódó fiú és egy vámpír lány lehetetlen barátságáról és a bizalomról szól. Nyálasnak nem nevezném, mert nem az, ám a hangulata, a nyomasztó képei magukkal ragadóak, és mindezt megfejeli néhány naturális vámpírjelenet, nem kevés vérrel. Van olyan trailere, amibe beleszuszmákolták az összes vért, így lett a gyermeki drámából egy kiadós horrorelõzetes. Ez a "legjobb" példa, amit ismerek.
Az AvP 2-nek is jó(bíztató) volt a trailere. A többit már minenki tudja! A Terminator köszönheti ezt a nevenincs rendezõnek, a pénzéhes mindenbe belenyúlós stúdiónak és a szar forgatókönyvnek. Erre jön az érvelés,hogy "de a jövõrõl nem lehet jó történetet írni mert nincs mirõl." Olvassatok el 1-2 Terminator könyvet. Le a kalappal elöttük! Még akkor is ha magyarok írták!!!!
Visszatérve a Surrogates-hez: Bíztató így a trailer alapján! De én továbbra is azt mondom,hogy a trailer olyan mint egy bûvésztrükk. Elkápráztat. Ez a szerepe. NE dõljünk bem indjárt neki!
térjünk vissza ehhez...annyira nem rossz....egy kis robotozás...egy kis thiller....egy kis ez egy kis az...végülis nem csak Én a Robot, hanem a Hatodik napon, és a Különvélemény is helyzett kapott benne...mindenesetre örülök hogy Bruce nem viseli végig azt a borzalmas hajat
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Várós!