9
  • dyra
    #9
    Nekem is jóideje IPTV -m van. Elképesztő jó. Én is felveszem a müsorokat, reklámokat egyáltalán nem nézek a képminőség meg simán hozza azt amit a konkurensek. Nekem már másféle TV nem is fog kelleni. Szerintem az IPTV forradalmasítja a TV nézést. Eszméletlen sok jó szolgáltatása van.
  • hadan
    #8
    Wapról 1xűen http://t-hometv.hu/THomeTv/Fooldal/iptvmobilportal.aspx
    Jah amúgy nem eszik szinte semmit. Debrecen belvárosában minden 500 méterem belűl ott virít egy elosztó. S ez által 50 megás net is foghattó. HD minőségben is csak keveset eszik de az 50 megás netnél úgysem látszik meg. Am nem tudom hogy mi bajotok van a képminőséggel. Full HD tévén sem látszik semmi baj. Zoli007 szerintem menj el szemorvoshoz. Áh vagy tudom lehet hogy UPC-s tévét láttál. Nah az tényleg szar. A vevőegységben ventillátor (képzeld el éjszaka egy hálószobában).
  • bigjoe
    #7
    Nekem T-home Iptv-m van 8GB nettel + 100 cm fullhd Lcd Tv.
    A lényeg, hogy semmi baj a képminőséggel. Általában előre felveszek mindent igy el tudom tekerni a reklámokat...
    Szerintem nagyon király az egész..

    Uff.
  • chuky123
    #6
    mobilról hogy programozod a set-top boxot?
  • Bogyi007
    #5
    Mi van?!

    Tavaly december óta van ilyen szolgáltatásom a T-Homenál. Na azóta a kábelszolgáltatók nálam labdága sem rúgnak. DigiTv ne röhögtessetek már! Fater tévéjén (ami pedig 100hz-es) azon vacakabb mint az én sima mezei Trinitron képcsöves Sonymon az IPTV ha meg ott is rákapcsolom az IPTV-t a Digi ellenében.

    És még hamarabb is jön a kép vele meg a hang. Azonkívűl ha elfelejtek valamit akkor akár mobilon keresztül beprogramozom az otthoni készüléket hogy felvegye a műsorokat. A visszatekerésről és a korábban elkezdett műsor elejéről való felvételi lehetőségről meg nem is beszéltünk még.

    Ja és nálunk csak sima 8 megás vonal van kiépítve ebből eszik meg az IPTv egy csatornát használva 2-2.5 megát a sávszélből. Úgyhogy nem is eszi a netsebességet sem. Ez is kamu....
  • gezumezu
    #4
    Hát nem tudom, milyen képminőséget néztél? Vagy a szemeddel van baj?
    Nekem a kezdetektől van IPTV-m és hát nem is cserélném le másra.
    Még kb. egyforma képminőséget láttam a digivel, de jobbat nem.
    Én nem szoktam ide írkálni, csak olvasgatni, de ez a beszólás kiverte nálam a biztit.
    8Megás a sávszélem, és tv nézés közben is töltök, akkor is ~550kb/seccel jön le a cucc.
    Hidd el, tényleg borotva éles a kép! 82cm fullhd panán.
    És ne feledkezzünk meg a rengeteg szolgáltatásáról se. Többek között amit én szeretk, az hogy egy gombnyomással előre programozom a kedvenc műsoraimat felvételre!!! nekem ez tetszik a legjobban, ja meg akkor megyek dolgomra amikor akarok, mert megállítom, utána meg áttekerem a reklámot :)
    Ismerősöknél még a crt-tv-n is torz vacak analóg jeleket láttam!
    Szóval hidd el nekem, nagyon régóta van és nem mondanám, ha nem így lenne!!!
  • bakagaijin
    #3
    IPTV jó minőséghez nagy sávszél kell, több készülék/háztartás esetén még nagyobb... 24Mbit még nem tobbzódik minden végponton, még. Ráadásul az internet mint szolgáltatás kicsit fényévekkel elhúzott; a szolgáltatók még most is alapvetően jogi úton próbálják leszabályozni és visszaterelni a tv fele a népet, nem pedig szolgáltatásokkal vonzani.

    De amit nem értek, hogy mindennek mi köze van AAndersenhez? Hogy kerülnek ők a képbe? Nem igazán arról ismeretesek, hogy IPTV-s "megoldás"okat adnának el, ráadásul a CEO személyesen nyilatkozik. Mi történhetett? Ennyire nagy a baj?
  • Zoli007
    #2
    IPTV ingyen se kéne. Néztem a mostani felhozatal képminőségét. No comment.
  • Sir Ny
    #1
    Ugyan már. Hamarabb meghalunk a sertésinfluenzától.