140
-
#20 "Műszaki nézetei, vezetői képességei és józansága miatt a NASA-n belül nagy tiszteletnek örvendő Boldent..."
Azért nem egy taxisofőrt akarnak kinevezni. Bár ha belegondolok, egy taxisofőr biztos jobban elvezetne egy taxivállalatot, mint egy könyvtáros.
http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Bolden -
who am I 7 #19 majmok bolygója.... -
#15 Erre meg csak azt tudom mondani, hogy pilótákból lesznek a US Navy-ban CAG-ek és belőlük meg rephordozó parancsnokok.
Csak, hogy lássad a hasonlatot. Külön érdekesség, hogy tudtommal 1959 óta kevesebb rephordozó parancsnok volt, mint űrhajók. Még "elitebb" klub. :) -
#14 Ők legalább olyan kisebbség, akik elértek valamit, és egy részük csinál valamit. Nálunk egy olyan kisebbség van ami csak azt érte el, hogy a pokolba kívánja az ország, mellé pár hulla, meg a magyarok lehúzása. -
Epikurosz #13 Hát, persze.
Mert űrhajóskodni vagy NASA-t vezetni az ugyanaz. De nehogy azt hidd, hogy nekem a bőrszínnel van bajom. A + diszkriminációval (+D) van bajom, mint ahogy mindenféle D-vel is. Mert az egyetlen mérce csakis a teljesítmény lehet, nem hátsó megfontolások. -
#12 Legalább ott olyanból lesznek vezetők, akik valamennyit konyítanak is hozzá. Itthon meg hőn szeretett BKV vezérigazgatónk, Kocsis István, a paksi atomerőműnek volt az igazgatója.
Na aztán kurvára ugyanaz a kettő. Nem is csodálkozok hogy itt tartunk.. -
Justil #11 ha a világ dolgai a jelenlegi tendenciával folytatódnak, akkor talán meg sem éljük az évszázad végét, vagy ha mégis, akkor igen csúnya dolgok fognak akkortájt történni... -
#10 Sztem Obama közeli és távoli rokonai fognak uralkodni az USA-ban -
Epikurosz #9 Ok, akkor 20 év múlva. Így már érdekel? -
#8 és az kit érdekel?:) -
Epikurosz #7 Kezdem érteni azokat, akik arról írnak, hogy az évszázad végére már Kína lesz a világ vezető hatalma. -
Sir Ny #6 "Mert pénz nélkül ő sem tehet csodát."
honnan tudod? -
#5 Pénzt is kap a kinevezése mellé? Mert pénz nélkül ő sem tehet csodát. -
msstz #4 igen, tolják már bele a pénzt a dologba, menjünk már a marsra. -
Sir Ny #3 honnan tudod? -
#2 Remélem a CIA és az FBI igazgatók is AA tipusúak lesznek!
(afro-amerikai) -
#1 na végre nem egy gyökér faszt találnak.