Mélyrepülésben az egykor legnézettebb sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem lehet nyolcvanezer bõrt lehúzni ugyanarról a tagról...
a marha jótól sajnos nagyon messze van. arha jó a bsg volt vagy az eureka nyitánya, de az sg nézettségileg nem volt akkora király. az sga is erõsebb volt nála.
Egy sci-fi channelen 2,5-ös(kb) rating marha jó eredmény. Mikor O'neill elment 1 év alatt 1,2 körülire csökkent, de volt alacsonyabb is. És ha jól tudom a sci-fi nem országos, csak kábel.
" Ahogy profilba fordul a kamerának/partnernek és a földet vizslatja, majd felnéz, azt kb. részenként 3-5x megcsinálja. Napszemcsi rendezgetés dettó. "
caruso egy zseni. remekül csinálja ezt az önironikus karaktert. ahogy mindig kihúz a kamerából..., nagyon nagy. grissom hozzá képest savanyû uborka😊
caruso egy zseni. remekül csinálja ezt az önironikus karaktert. ahogy mindig kihúz a kamerából..., nagyon nagy. grissom hozzá képest savanyû uborka😊
oneillel is kevesen nézték az sg-t
Ez is úgy fog járni mint az SG1. Míg O'neill vagy esetünkben Grissom a sorozat fõszereplõje volt addig nézettségi lista csúcsán voltak, most hogy elment egybõl kevesebben nézik...
Nem mintha engem különösebben foglalkoztatna egyik CSI is, sõt kerülöm ahogy tudom, mert elalszom rajta 😊
Nem mintha engem különösebben foglalkoztatna egyik CSI is, sõt kerülöm ahogy tudom, mert elalszom rajta 😊
Csak néhány részt láttam, de az tûnt fel, hogy mindig két ügyön dolgoznak, így egyikre sem jut elég idõ és az összes tettes második szóra bevall mindent.
A Dévid Karúzó meg egy vicc, enyhén sekélyes a színészi eszköztára. Ahogy profilba fordul a kamerának/partnernek és a földet vizslatja, majd felnéz, azt kb. részenként 3-5x megcsinálja. Napszemcsi rendezgetés dettó.
A Dévid Karúzó meg egy vicc, enyhén sekélyes a színészi eszköztára. Ahogy profilba fordul a kamerának/partnernek és a földet vizslatja, majd felnéz, azt kb. részenként 3-5x megcsinálja. Napszemcsi rendezgetés dettó.
bocs de mit keres itt david caruso?:o
Kövezzetek meg de nekem az alap CSI tetszik a legjobban. Az a legsötétebb, és a leginkább tárgyi bizonyítékokra építõ széria a 3 közül, meg ugye azt láttam elõször, szóval számomra Horatio sose fog felérni Grissomhoz.
SPOILER
Mondjuk mikor elment Sara már lehetett érezni, hogy változások jönnek, aztán ugye Warrick távozott, majd most Grissom... A 9. évadot még nem láttam, szóval nem tudom hogy változott a sorozat, Petersen annyira ikonikus volt, hogy õt már tényleg nehéz lesz pótolni. Na majd meglátjuk.
SPOILER
Mondjuk mikor elment Sara már lehetett érezni, hogy változások jönnek, aztán ugye Warrick távozott, majd most Grissom... A 9. évadot még nem láttam, szóval nem tudom hogy változott a sorozat, Petersen annyira ikonikus volt, hogy õt már tényleg nehéz lesz pótolni. Na majd meglátjuk.
hogy én menyire rühelem ezt a sorozatot amiota az eszemet tudom megy a sorozat éjjel nappal.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
már csak egy nõ van mellette.
Hát igen Horatio olyan zseniálisan tudja osztani az észt, és ráadásul ott van mellette az a két csuda nõ fõleg a csoklit de a másik is pff...