Autós bírságok
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
az utolsó mondatod célt tévesztett kicsit 😄
btw tényleg hanyagolhatnád a kocsit vrsdm.
az utolsó mondatod célt tévesztett kicsit 😄
btw tényleg hanyagolhatnád a kocsit vrsdm.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Idézet az #1-bõl...
"Elõre is köszönöm az építõ jellegû segítségeket!"
zöldön nem parkolok! de azért meg nem leszek hajlandó fizetni mert egy érettségivel és egy buzikurzussal rendelkezõ primitív alaknaknak nem tetszettem...
"Elõre is köszönöm az építõ jellegû segítségeket!"
zöldön nem parkolok! de azért meg nem leszek hajlandó fizetni mert egy érettségivel és egy buzikurzussal rendelkezõ primitív alaknaknak nem tetszettem...
u dont have to listen anybody else but me
szerinted miért nincs ott egy fûszál se? <#ravasz1>#ravasz1>
fizesd be, legközelebb majd szabályosan parkolsz
és járj bringával!
fizesd be, legközelebb majd szabályosan parkolsz
és járj bringával!
Én ilyenért csak figyelmeztetõ cetlit kaptam. Az is irritált jól. Ez biztos felháborítóbb 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
be nem fizetéssel tuti nem oldódik, keményen fogják hajtani, ha valamit te is kitalálsz, mint a feletted levõ idézet írója, akkor lehet esélyed...
.: mobilize.hu :.
Idézet:
"ÉN is jártam annak idején így a Xi kerületben az Infoõpark környékén két kerékkel félig felállva a paskára álltam. Engem is megbüntettek parkrongálás miatt, egy XI kerületi helyi rendeletre hivatkozva.
Megfellebeztem, amelyben sérelmeztem azt, hogy egy sárdagonyát, amelyen más kocsik már rég kipusztították a füvet, hogy lehet parknak tekinteni. Egyúttal leírtam nekik, hogy abban az esetben fizetem be nekik, ha a rám kiszabott büntetésbõl befüvesítik (mivel a bünti hozzájuk folyik be) az említett részt. De mivel úgysem ez fog történni, hanem lenyúlja az Önkormányzat a pénzt a büntetés eltörllsét kértem. Láss csodát nem kellett semmi sem befizetnem."
"ÉN is jártam annak idején így a Xi kerületben az Infoõpark környékén két kerékkel félig felállva a paskára álltam. Engem is megbüntettek parkrongálás miatt, egy XI kerületi helyi rendeletre hivatkozva.
Megfellebeztem, amelyben sérelmeztem azt, hogy egy sárdagonyát, amelyen más kocsik már rég kipusztították a füvet, hogy lehet parknak tekinteni. Egyúttal leírtam nekik, hogy abban az esetben fizetem be nekik, ha a rám kiszabott büntetésbõl befüvesítik (mivel a bünti hozzájuk folyik be) az említett részt. De mivel úgysem ez fog történni, hanem lenyúlja az Önkormányzat a pénzt a büntetés eltörllsét kértem. Láss csodát nem kellett semmi sem befizetnem."
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Április 29-én hazafele menet találtam az autómon egy kis papírkát, amin 8000Ft helyszíni bírságról szóló csekk szerepelt.
Miszerint zöld területen parkoltam.
Namost az zöld terület annyira volt zöld mint az etióp futballpálya.
Több osztálytársam is mondta, (ez az iskolánk mögötti utcában van) hogy õket is kaptál már ott el, õk se gondolták volna hogy egy poros homokos részen való parkolás miatt is megbüntetnek, ahol 20méteres körzetben egy zöld fûszál sincsen...
De a csekk az ottvolt mégis.
Már csak 6napom lenne befizetni (30napos határidõ) és nem igazán jó szájízzel tenném. És ezzel kapcsolatban várnék tapasztalatokat.
Mások befizették-e...
Foglalkoznak-e egyáltalán ilyen kissebb összegek behajtásával?
Meg úgy eleve hogy valahogy nem lehetne ezt megúszni : )
Elõre is köszönöm az építõ jellegû segítségeket!
Miszerint zöld területen parkoltam.
Namost az zöld terület annyira volt zöld mint az etióp futballpálya.
Több osztálytársam is mondta, (ez az iskolánk mögötti utcában van) hogy õket is kaptál már ott el, õk se gondolták volna hogy egy poros homokos részen való parkolás miatt is megbüntetnek, ahol 20méteres körzetben egy zöld fûszál sincsen...
De a csekk az ottvolt mégis.
Már csak 6napom lenne befizetni (30napos határidõ) és nem igazán jó szájízzel tenném. És ezzel kapcsolatban várnék tapasztalatokat.
Mások befizették-e...
Foglalkoznak-e egyáltalán ilyen kissebb összegek behajtásával?
Meg úgy eleve hogy valahogy nem lehetne ezt megúszni : )
Elõre is köszönöm az építõ jellegû segítségeket!
u dont have to listen anybody else but me
← ElőzőOldal 3 / 3