107
Közterület felügyelet és Rendőrség
  • Istencsászár
    be kell tartani a szabályokat, aki átmegy a piroson és még fel is van háborodva mert megbüntetik az tanulmányozza a kreszt, vagy ne üljön autóba...
  • Verseghy
    Akkor a "gonosz" kormány magának zsebeli be ezeket. Ő is találta ki és ő is adott pénzt a kamerákra meg stb. Ettől még nem lesz jobb senkinek.
  • Istencsászár
    Igen pont erről volt szó a napokban, a rendőrhöz sem megy egy fillér sem, és a rendőrséghez sem megy egy fillr sem a üntetésekből...
  • PetruZ
    1. Veszprémben 1500 (!) ilyen piros lámpást kattintottak le, de nemrég kiderült, hogy nagy része stornó, mert rossz helyen volt a felfestés és a fényképek is rosszul készültek.
    2. A rendőrség az általa beszedett pénzekből - akár helyszíni, akár utólagos bírság - egy kanyi vasat sem lát, minden megy bele a költségvetésbe (és csak a rákövetkező évben lehet belőle arányos visszaosztás). Tehát amikor megbüntet, nem a "gonosz" kormány által adott kevéske pénzét akarja kiegészíteni, hanem mert ez a feladata.
  • Verseghy
    Naja.. -.-
    Remélem eltörlik jövőre, elvileg volt róla szó. Merthogy elvileg nem csökkent a balesetek száma amióta bevezették.
  • SötétBarom
    Még a lakott területen belülit leszarom, mert a 50hez képest nem olyan durva a 30, de hogy egy egy számjegyű főúton 500m-t kéne mennem 40el, hogy átmenjek egy vasúti átkelőn az röhejes, ráadásul senki nem tartja be, a kékek viszont előszeretettel fészeklik be magukat valamelyik tövébe..
  • Verseghy
    Hát az tuti, hogy úgy befékezek a sárgánál, hogy leorrolom a kormányt:D (Persze, csak ha hátam mögött egy autó sincs és ezért nem kockáztatom azt, hogy hátulról belémjöjjenek. Mielőtt valaki belémkötne)

A 30 km/h-s áthaladásra gondolsz lakott területen belül? Az vicc, ha valaki tényleg annyival halad az első táblától kezdve:D
  • SötétBarom
    Majd legközelebb gondolom figyeled, ha igen, akkor elérte a célját a mutatvány.

Amit viszont azonnal meg kéne reformálni, az a vasúti átjárón áthaladás. Na az a magyar KRESZben a legirritálóbb ökörség.
  • Verseghy
    Jah, de én pl akkor nem figyeltem a lámpát, mert 4dik voltam.
    -.-

Cat 02, nem árthattam volna, ezért van késleltetés a lámpákon. Amíg piros van amott senki nem indul el.

Annyira tipikus ez az emberekre, hogy valaki elmesél valamit, de nem a lényegre koncentrálnak, hanem okoskodnak baszki..:D:D:D
  • SötétBarom
    sokmindentnemértessz: még.
  • Istencsászár
    jah, száni:(
  • Cat 02 #56
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=14613
  • VRSDM
    politizálj nyugodtan!
    amíg jobb felül egy kib....ott mszp reklám pirít addig engem nem érdekel hogy mit mondd st az antipolitikáról.
  • SötétBarom
    Elég ritka :)
  • Cat 02 #53
    Mo.n van olyan ahol visszaszámol :)
  • Cat 02 #52
    Nem ártottál, de árthattál volna. Azzal se ártasz senkinek ha mész 100+ al városban.
  • SötétBarom
    Ezt a legegyszerűbb kivédeni: nem mész át a piroson. Nem ám még átcsusszanok, meg kutyaf@sza. El kell menni Bécsbe, ott a lámpák zölden villognak még mielőtt sárgára váltanak - ott a villogó zöldnél már megáll mindekni.. De itthon ugye még át kell férni, mert különben nemtommilesz. És persze a mocskos kormány tudatosan leépíti az országot..
    -.-

• Verseghy
    Én azon voltam kiakadva, itt Kecskeméten szereltek fel egykét helyre kamerákat, hogy fényképezzék a piros lámpán áthajtókat. Egyszer belefutottam egy ilyenbe és kiakadtam amikor meghallottam, hogy mennyi volt a csekk. (Mivel céges autóm van, nem hozzám jött) Kereken 100.000 magyar kibaszott forint. Összefostam magam. És akkor olvasom valamelyik szennylapot, asszem Blikket, és ott egy cikk, hogy megbüntettek egy embert, mert elgázolt egy nőt, aki lerokkant. Mennyivel büntették azt az embert, aki egy másik ember életét tette tönkre? 10.000 forinttal. Jó, mondjuk azt hiszem ilyenkor mg fizetnie kell a nőnek X összeget havonta, mivel ő volt a nyomorúságának okozója, nem tudom hogy megy ez pontosan. De az kúr fel, hogy ÉN aki senkinek nem ártottam azzal, hogy siettem és átmentem a piroson (erre még a végén kitérek) tízszer annyira büntetnek meg, mint azt aki tönkretett egy életet? Kurvajó...

Tehát a piros lámpa. Ennél a kereszteződésnél, ezt már megfigyeltem, kiprovokálják, hogy átmenj a piroson. Főútvonal, központtól nem messze, rengeteg autó jár arra és amúgy sincs olyan sok ideig zöld a befelé tartó részen. Aki kecskeméti a Katona gimi előttiről beszélek. Tehát rohadt nagy forgalom, és 4 órakor, amikor kezdődik az állatkert mindenhol, visszaveszik a zöldet és csak a zölden összesen, nem vicc, 3 autót enged át a legnagyobb csúcsforgalomban. Még a 4dik átmegy fénykép nélkül a sárgán, de az 5diket már tuti lekapják. Kurva nagy szemétség és szerintem ez ki van így találva, ez nem véletlen, hogy pont akkor lett ilyen, amikor felszerelték a kamerákat.

Szánalmas, hogy a rendőrségnek ilyenből kell pénzt szereznie. Nem akarok politizálni, de a kormány is hibás, meg kevesebb pénzt ad a rendőrségnek és muszáj nekik a büntetésből beszedni a bevételt. Mintha tudatosan tennék tönkre ezt az országot.:(
    [Elnézést mindenkitől tudom, hogy nem szabad politizálni, remélem nem kapok büntipontot:)]
  • Solten
    magyar rendor csak arra alkalmas hogy b@szogassa a biciklist, motorost, autost.
  • solo
    Ismerős a dolog.1 éve mentem az n95 ömért az oktogonhoz mutterral.Megállunk, egyik irányba volt egy jagyautomata(úgyemlékszem 1 sarok), mire elslattyogtunk, és megvettük a jegyet majd visszamentünk, a qrva ott fényképezett, és csomagolta az ajándékot..Mondom anyád.Mutter úgy kikelt magából, és leordÍtotta, hogy az ellenőr megsemert szólalni.leordÍtotta a hajat a fejéről a pitsának: DD.PedÍg mutter egy elég nyugodt-türelmes ember, orvos lévén:]
  • VRSDM
    bmx-ezek ugye, rendőrök szeretnek baszogatni hogy:
    -két különálló fék?
    -világítás elöl hátul?
    -macsakaszemek a keréken?
    -macskaszem hátul?
    -láthatósági mellény?

nemhogy örülne hogy sportolok ahelyett hogy lopjak csaljak hazudjak az utcán :/
  • John Cena
    valamikor a parkoló őrök is geci kazt fiygelik meg álsz mennél parkoló jegyért azt már fotóznak meg mikulás csomag közbe csak mentél parkoló cédulát venni
  • Rettenthető
    Lehet rosszul tudom, de ilyen esetben nem fellebbezni kell (mert annak is van ám költsége, min.: ~5k HuF), hanem észrevételezni kell. Ez lényegében ugyanaz, csak nincs költsége... (vagy valami ilyesmi).
  • arty
    Jah, te vagy a gyalogosokra dudálgato paraszt, rád még emlékszem másik topikbol ... remélem egyszer jól megb*sznak 300ezerre vagy árokba fordulsz :(
  • ScarY MAN
    Te nem a Bolyaiba jársz és most érettségizel?

bocsi az off miatt :D ...

amúgy ha igen, akkor az az egész környék parkolásilag egy káosz... mindenki parkol minden hol, de csak találomra szórjak a büntetéseket :/

ha tevédék és keverlek valakivel akkor ájmszószóri :D
  • Istencsászár
    saját autó, saját neveden?
  • solo
    xD
  • REPS0L
    nekem már küldtek 90eFt-s csekket 98km/h-ért, dehát mivel tanulok, és nem vagyok 18, muhaha...
  • solo
    Ma felismertelek: OOO (2 perc 14 mp nél ott vagyo: OOOOOOOxD)
  • owlking
    az opelesek sem szeretnek senkit XD
  • solo
    Látod, senki se szereti az opeleseket^^
  • Rundstedt17
    azért az állatság.........
  • owlking
    én tegnap kaptam egy szabálytalan parkolásos üdvözletet 4000ft értékben
  • solo
  • bardocz
    Biztos bi-turbos,kompresszoros,intercooleres,nitros,mer az jó.
  • Taibi
    Szerintem az osztrák ügyet be fogod még cumizni. Majd 2 év múlva jön egy levél, hogy átadták az ügyet egy magyar adóságbehajtó cégnek, és mellékelnek egy kamatokat és egyéb költségeket is tartalmazó, kerek összegről szóló csekket is.
  • milk4
    210-et a Vento??Mi ketyeg a motortérben?VR6?
  • Carloska
    erre csak annyit mentem nyugatiba vonatokhoz bringával megakartak baszni hogy miért meek aluljároban bringával ( még johogy ugy mekk mielött az orkok lecsapnak a bikera :D )

akkor járdán megállitottak miért ott megyek bringával mondom hogy ne baszanak el hátulról :D

meg voltt olyan megyek gyorsan és ugye tárcsafékem van hamar lefékezek erre megállit rendőr aha kispajtás átakartál menni piroslámpán mondom nem csak hamar megállok aha persze stb...

stb erről annyit járj bringával :D
  • autoszimulator
    kamu rendszám jó trükk, csak ha épp igazoltatásba futsz, mikor a kamu rendszám van rajt, akkor az erőteljes szívás
  • Zinaj
    tabla rajta 20m-ig meghalni tilos.30 ezer ft...