Autós bírságok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Következõ héten csütörtökön kellett volna az adókártyám és akkor jöttem rá, hogy még mindíg a páromnál vannak az irataim. Így jártam mindennap autóval, szerencsére nem állított meg rendõr.<#vigyor2>#vigyor2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
be kénemenni érte, kocsival, ha esetleg megállít, és forgalmin kívül nincs semmi más nálam, mire számíthatok?
esetleg ha viszek magammal egykét papírt, amin rajta vannak az adataim?
de remélhetõleg odafele nem állít meg senki, visszafele meg már úgyis mind1.
Egyébként ugy szeretem, hogy mindanyiotok kötekedik.. Kb ugyan arról beszélünk, de minden apró faszságba bele lehet kötni!
üdv itthon😄
Downhill!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Ez a város kicsi ennyi autonak, nincs megoldva a parkolás nincsenek mélygarázsok (csak nagyon kevés) nem tiltani, és szemétkedni kellene hanem a közös problémánkra megoldást találni..
Downhill!!
Ha kijelölnek egy parkoló helyet, akkor ha oda állok jogosan tartozkodom ott. Ha nincs meg a 1.5 méter de felfestett kijelölt hely, akkor az nem az én hibám. És ilyenkor ha pl kulccsal megkarcolod az én automat engem büntetsz, holott az önkormányzat vagy az a szerv a felelõs aki rosszul festette fel.
És ugye az a másik, hogy az én autom lesz karcos, nekem kell ujra fényeztetnem és ebbõl az a szerv aki a rossz kijelõlést csinálta semmit nem vesz észre.
Szóval ez egy hülye megközelités.
A babakocsis dolog két autó között ha nem tudja áttolni azért nem lehet az autost felelõségre vonni, hiszen egy kijelölt parkoló, vannak olyan helyek ahol nem állhatnak addig el kell tolni és ott átfér.
De pl ugye azt is tudjuk, hogy bent a belvárosban sok olyan hely van ahol nem is lehetne parkorizni mégis mindenki ott áll. Egyirányú utcában elvileg csak jobb oldalon lehet bal oldalon nem. Kivéve ha tábla jelzi vagy a járdábõl 1.5 méter marad és a két auto között (jobb bal oldal) megvan 2.5 méter.
Szóval értem én amit mondasz, de nem értem! Mert nagyon sok olyan szituáció van ahol nem tudod betartani, sõt ugye az elöbb emlitett dolog, hogy rossz kijelõlések miatt nem tartod be.
A BKV-s dolog, figyi én nem utazok busszal már, de arra emlékszem, hogy vannak olyan társaid, akik sportot üznek ebbõl. Lehet te nem olyan vagy ezt el is fogadom. De sokan olyanok. Pl kijön ugy a busz megállóból, hogy melette ott van egy motoros, autos stb lezsarja, mert megteheti. Nem egyszer van, volt olyan szituáci hogy csak a vak szerencsén múllot az, hogy nem lett belõle gázolás baleset stb.
BKV-sok között is van sok hülye és van sok olyan aki direkt szopatja a népet. Van normális is.
Autosok közül is van olyan aki mindenre figyel, mindent megtesz, és van olyan aki beleszarik.
Multkor mondjuk azon nagyon kivoltam. A Roosewelt tér után a kis utcába az autos megállt ugy hogy a járda ivébe. Se a gyalogosok, senki nem fért el töle.. Megjött a buszos, ráfordtitotta hát nem fért el.. Szegény se elöre se hátra, sehova.. Rendört hivott azok kijöttek megvárták az embert stb addig ott állt bent a busz a kereztezõdésbe.. Beállt az egész város😄 Ilyenkor azt mondom, hogy jogos és totálisan megértem ha megvágják vagy 100 ezerre.. De vannak jogtalan büntetések bilincselések stb-k..
Downhill!!
Ezért írtam, hogy neked csak 6 centi, de az másnak fontos lehet. Például ha a párom a babakocsival 2 ilyen autó között tud csak elmenni és még Neki kell a fényezésre vigyázni, akkor tudnám mit csináljak a helyében! Volt régen, hogy a József utcában a körútról befele jövet gyerekként a babakocsis "néni" mögött mentünk akinek minden házfalhoz közel parkoló autó miatt az úttestre kellett letolnia a babakocsit. Egyrészt magas ott a járdapadka, másrészt az önko is ludas, mert olyan helyen engedte meg a félig járdára parkolást, ahol nincs meg a 1.5 m széles hely. Hát mi itt mindig kulcscsomóval áldottuk a népet! Mikor elõször jártam Bécsben, ámultam-bámultam, hog ott nincsenek ilyen problémák. Mondjuk Õk be is tartják a szabályokat.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
És sok esetben igazat is adok mind a köztereseknek mind a rendöröknek..
De egy olyen szituba ahol egy parkolóban álló auto teljesen szabályosan áll és mondom csak a kereke van rajta a vonalon tehát kb egy felfestésnyit kb 6 cebtit van hátrébb a kelleténél ott 15000ft ért lebilincselni, hát hogyis mondjam elég nagy szemétség.
Downhill!!
jah, muszáj. muszáj kocsival belvárosba menni, muszáj ügyesnek lenni ... nem tehetünk róla, magyarok vagyunk, na 😊)
Forza.
hát céges kocsival tökmind1. saját kocsival meg éjjel 2kor... ugyanmá. villogjon sárgán vazze.
meg egyszer volt, az veszélyes is volt, ugye jobbra mutatta hogy lehet menni, de egyensen még nem. anyám monjda, go tesco, elis indultam, de közbe kérdeztem, hogy van epénze mert nálam nincs, nála se, oszt hülye volta, mentem gyorsan egyenesen tovább...
sebességtullépés meg munka miatt néha elég merésze meghágom😄 de nem írnám le, mennyivel, remélme nem büntetnek meg. kollégákat már vágtak meg párszor...
engem eddig csak öv miatt 3000-re. azóta ott mindig bekötöm maga:d sajár kocsival is beszoktam mindig, cégeskocsival nem, hát minek, mikor amugyis két utcával arébb, 200 méterrenként megálok????
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ez már tényleg szopatásra meg skalpra megy.. Én áruszállitó vagyok.. A belvárosban megyek egész nap parkirozok stb.. De van amikor megállás után 5-6 percet azzal töltök hogy körbenézek milyen tábla hol merre stb.. Fölleg ha hosszabb idõre kell otthagyni.
Downhill!!
Van egy olyan rendlet egyébként ezt kreszben megtanultad😄, hogy közterületen (park füves terület stb) nem parkolhatsz autóval, csak ha tábla jelzi stb stb..
Még igen szerencséd van a 8000ft-vel mert Budepesten fölleg a budai kerületekben ezért kerék bilincs jár.. Amit 15000ft ért szednek le.
Azon lehet vitatkozni mi számit közterületnek és mi nem.. De sajnos ezeken a területeken nem lehet parkirozni. Csak kijelölt parkolóhelyeken táblával jelzett helyeken járdán, de azt is csak akkor ha nincs tiltás és 1.5 méter megvan a gyalogosoknak stb stb.
Az más kérdés hogy senki (köztük én sem) tartjuk be ezeket a dolgokat mindig 100%-osan, de ha ilyenkor büntetnek, hát akkor sajna beszoptuk.😄
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"3 embert enged át a zöld 4diknél már piros a lámpa mikor bent van a keresztezõdésbe. "
Tehát, ha értelmezed a mondatot, akkor rájössz, hogy 3 emberig zöld van, aztán sárga lesz, de mire piros Te még a keresztezõdésben vagy.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pontosan ezt mondom😄😄😄😄
De nem figyeltem. Nem is emlékszem amúgy rá, hogy mikor volt, csak a csekket küldték. Lehet ha utána nézünk, eltörölték volna. Ez már a múlt titka marad. Senkinek jutott eszébe, hogy téved is lehet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de ha vársz mégegy pirosat. tegyük fel fél perc, vagy legyen 1perc (ez bõõõõõõven sok!)
akkor mi történik? ... semmi. plusz egy percel késõbb érsz a célhoz, na bumm. innentõl kezdve nem értelek és nincs is mirõl vitatkozni nem gyõzõl meg.
u dont have to listen anybody else but me
3 embert enged át a zöld 4diknél már piros a lámpa mikor bent van a keresztezõdésbe.
Nem nagygázzal bele a piroslámpába, nem észnélkül és meggondolatlanul és amikor belementem nem volt még piros.
Pont.
a másik fél is ezt gondolja " késleltetve van, akkor...
... nagy lendülettel haladok egy piros lámpa felé, lassuítani készülök, de sárga majd zöldre vált, és padló had szóljon.
más meg így gondolkozik, õ picit elõbb te picit késõbb és pakk.
nem álszenteskedni akarok, mert a sebességet általában nem tartom be. annyival megyek amennyivel az átlag forgalom halad, az a legbiztonságosabb, úgy nincs fennakadás nincs torlódás, mindenki halad az árral. de a pirosoknál megállok, és igen, ha a sárgára vált, és nem jönnek mögöttem, akkor csikorgó kerekekkel is, de MEGÁLLOK!
u dont have to listen anybody else but me
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mi a faszomat gondolsz?
Valószínû te még sosem mentél át piros lámpán, és mindig betartod a sebességkorlátozást stb!
Gratulálok, beajánllak a havi mintapolgár-díjra..
De elõször is, nem vagyok felháborodva, most lettem, mert látom mekkora seggfej vagy. Másodszor, a kiszabott büntetés nagysága volt amin én csodálkoztam, mert gyorshajtásért, ami sokkal veszélyesebb enyhébb a büntetés jár. Harmadszor, megismétlem, hogy a lámpák biztonsági okokból késleltetve vannak, így senkinek az életét nem kockáztattam plusz a körülmények amit leírtam igazolják, hogy elég sokan átmentek volna a helyembe.
De tényszerûen közölhetjük, hogy TE kurva okos vagy........
2. A rendõrség az általa beszedett pénzekbõl - akár helyszíni, akár utólagos bírság - egy kanyi vasat sem lát, minden megy bele a költségvetésbe (és csak a rákövetkezõ évben lehet belõle arányos visszaosztás). Tehát amikor megbüntet, nem a "gonosz" kormány által adott kevéske pénzét akarja kiegészíteni, hanem mert ez a feladata.
Remélem eltörlik jövõre, elvileg volt róla szó. Merthogy elvileg nem csökkent a balesetek száma amióta bevezették.
A 30 km/h-s áthaladásra gondolsz lakott területen belül? Az vicc, ha valaki tényleg annyival halad az elsõ táblától kezdve😄
Amit viszont azonnal meg kéne reformálni, az a vasúti átjárón áthaladás. Na az a magyar KRESZben a legirritálóbb ökörség.
-.-
Cat 02, nem árthattam volna, ezért van késleltetés a lámpákon. Amíg piros van amott senki nem indul el.
Annyira tipikus ez az emberekre, hogy valaki elmesél valamit, de nem a lényegre koncentrálnak, hanem okoskodnak baszki..😄😄😄