909
-
#69 peace:)
-
#68 De. -
Verseghy #67 De a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feka csávó az V csak ő jó. Nem? -
sandor8206 #66 inkább rosszak vannak :-) -
#65 hát nekem nem jött annyira be a pilot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első felében már majdnem feladtam, mert ez a píísz meg hármöni szöveg elég elcsépeltnek tűnt, aztán meg a srác egyből rákattant a szőkére na mondom még love story is lesz akk téll befejezem...de a vége már jó volt h végülis vannak rosszak is és volt fight is meg minden. Úgyhogy remélem kibontakozik ilyen jó kis Humans vs. V háborúvá, ahol a feka csávó lesz a kemény és szétcsap mindenkit, és akk meg is kapja a +fav-ot :D -
sandor8206 #64 Visitors-Látogatók -
Orionk #63 Ja ma még spoilerezni kellene? Akkor uppsz, bocsi.
Ezért kár, hogy nem lehet módosítani a hozzászólást -
Orionk #62 Én még csak az első 15 percet néztem meg, de nem esett le, hogy miért hivják őket V-nek. Tudtok segíteni? -
sandor8206 #61 Nekem tetszett, legalább kíváncsivá tettek egy-két felütéssel a (néger csóka), megnézem a többi részt és majd lesz valahogy, DE nem rossz, nem rossz -
#60 köszke -
#59 V.2009.S01E01.PROPER.HDTV.XviD-NoTV - eztv.it, mint mindig -
#58 Hali
mit kell beütni a keresőbe?
csak ezt találom: V (2009) S01E01 VOSTFR FastSub HDTV XviD-Weapon-X
valki dobna 1 notévés linket
thx -
#57 Összesen még 3 rész lesz, aztán majd csak 2010-ben tér vissza a sorozat, jelenleg forgatják a jövőre szánt epizódokat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs hüllő hullájuk, mindenki elmenekült, Tudyk karaktere is ott maradt. A "felkelést" támogató hüllők meg kissé csúnya helyzetben vannak, mert hülyén venné ki magát, ha a frissen beavatott emberek előtt egyszer csak levennék a "bőrüket". -
sorrow #56 A fene tudja...kap még 1-2-3 részt de nem kapott el a gépszíj.
Pedig pörgött az 1. rész sőt sok puskaport elpuffogtatott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szanaszét flangálnak emberek a hajón, senki nem kémkedik mi az ami lezárt terület a turisták előtt, vagy semmit nem hagytak szem előtt??, ha van gyík hullájuk mi kell még a leleplezéshez??...a bizalmatlansághoz már elég lenne, no meg a közvetlen konfrontációhoz is talán! -
Sulopest #55 Csalódás... -
ldavid #54 nekem is ő jutott róla eszembe :)
amúgy egész jó szserintem, azt a 3 rész még biztos megnézem -
#53 nem úgy megy az :D először szerezni kéne :D de még akkor is lennének olyanok, akik nem hinnék el :D
ja, az elején az a tapsolás olyan giccses volt....:D -
dzsagon #52 Hát elég gyengus ez így. Elég egy ilyen Edgar-öltönybe bujtatott gyíkot bemutatni a CNN-en és már vége is a storynak. -
#51 érdekes volt....részemről az FF az első rész után nagyobb érdeklődést váltott ki....de majd meglátjuk :D
Ez a riporter csávó néhány jelenetben nagyon hasonlít Michael J Foxra :D -
#50 már van! -
#49 talán inkább nézd végig. pont akkor nyomtad ki, mikor elkezdődött volna valami. :) -
Csak77 #48 Hát, 30 percet bírtam nézni, aztán kinyomtam. Katasztrófa. Szarabb mint a Earth: Final Conflict, sokkal. Hatalmas potenciál lenne, egy "ilyen ufó jön a földre" dologban, erre szinte nem látni semmit, mindössze két lassított felvételt, ahogy a pap megy az utcán, körülötte meg emberek térdelnek, meg egy anyuka veszekszik a gyerekével, mert az falra firkál. Ugyan már. Gagyi. -
#47 Csak legyen hozzá felirat. -
#46 nem rossz, nem rossz
a blue-screen-es jelenetek sajnos hányadékul néznek ki, sok pénz elment az első 10 percre
vannak benne logikátlanságok, de az nekem mindig is tetszett, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a. - világméretű esemény történik
b. - van előélete a sztorinak, jelen esetben igen erős. egyből beugrott az Álomcsapda (tudom, hogy ennek az eredetije sokkal régebbi), ugyebár ott is idegen invázió volt, de egy erre kiképzett és harcedzett katonai alakulat kézben tartotta a dolgokat, már több ilyet is lerendeztek, meg ott volt a "fogyatékos srác" is, stb -
sirdond #45 tetszett, a szereplőgárda is elég jó lett
mindenképpen nézős! -
Bandy #44 zsir eléggé pörgősnek tűnik a második rész a trailer alapján :) -
#43 S1E02 trailer -
#42 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valóban. Ez az én figyelmemet elkerülte. Pedig elég fontos. Biztos bebambultam. :D -
#41 orded -> order, már gépelni sem tudok. :S -
#40 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a hajók a városok fölé érnek, és Anna elkezdi a beszédét. Történetesen pont Francia nyelven, a Párizsi Visitor hajót látjuk az Eiffel toronnyal, mikor ezt mondja, és angolul van feliratozva, legalábbis abban a release-ban, amit én láttam (720p-s Dimension).
Angolul mondja: But we need your help. We are far from Home...
Francia (angol felirat): And require water and mineral which is common and abundant on Earth in orded to sustain ourselfes. -
#39 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt a vizes dolgot hol említik benne? -
#38 Összességében nem rossz, bár az év legnagyobb durranásának nem mondanám (még hátravan a Prisoner is).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos az eredeti sorozat alapmotívuma benne van, miszerint vizet akarnak. Ezzel az a probléma, hogy ugyebár a Naprendszerben rengeteg víz van a Földön kívül is, kezdetnek ott a Jupiter Európa nevű holdja, jelenlegi tudásunk szerint több tíz km vastagságú fagyott vízjéggel a felszínén. Ott vannak az üstökösök, melyek jelentős része nem más, mint fagyott víz és por (az üstökös csóvája pedig részben vízgőz...). Szóval mi a frászkarikát is akarnak a Földön, vetődik fel a kérdés rögtön...
Erica Evans iszonyú idegesítő az elején, a "fiamat védem minden áron" hangulat már a TSCC-ben sem tudott igazán magával ragadni...
Amúgy viszont nagyon korrekt nyitóepizód, magávalragadó, elgondolkodtató, látványos... -
#37 de -
#36 Pilot-nak jó volt sztem, várós a következő rész is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár lehet, hogy túl sok minden kiderült rögötn a legelső részben... :( -
karajjj #35 nem minisorozatnak tervezték? -
Verseghy #34 Én is kiváncsi vagyok.
Remélem nem olyan lesz, mint a szökés, hogy 2 évad elég lenne, de 4 lesz, mert sikeres lesz. -
qper #33 Már csorog lefele a vinyóra :)
Erre vártam hosszú hónapok óta. -
#32 holnap hajnalban lesz de nem baj :D (azaz 2-3 órakor) -
#31 pssszt...ma volt...add tovább -
karajjj #30 remélem hamar készlesz a felirat