909
-
ldavid #109 aha thx, gondoltam, hogy egy másik sorozat lesz a megfejtés -
#108 Elizabeth Mitchell ezelőtt a Lostban játszott....és ott a karaktere (vélhetőleg) meghalt....és ez a poén :D -
ldavid #107 az ki amúgy? -
Big Bad Ryder #106 Ááá -
Cat 02 #105 Sztem nagyon jó volt az első rész. Főleg amikor a vége fele beugrik az embereknek, hogy miért is írják azokat a dolgokat az elején -
karajjj #104 na megnéztem én is az első részt, szerintem kifejeztten jónak mondható, mert ez nem olyannak indult, mint a szokványos sorozatok, hogy addig húzzák, ameddig csak tudják, hanem durr bele a közepébe...
megcsinálhatom amúgy a bannert -
#103 Na tudtam én, hogy Juliet nem hal bele a hidrogénbomba robbanásába -
#102 de a hajó megvilágítása is gáz ha a Hold meg mögötte van :D -
#101 jól néz ki kivéve azt az idétlenül kivágott V betűt, meg a szöveget, ami elmenne egy politikai szlogennek is :D -
#100 Az alaptétel hasonló (barátságos idegenek jönnek, ám aztán kiderül, hogy mégse olyan barátságosak), ám a helyes sorrend az, hogy az Earth: Final Conflict olyan, mint a V, lévén a V eredeti mini-sorozat 1983-as... -
#99 télleg jól nézki :D de sztem a hajó kicsit túl nagy...:D -
ldavid #98 szerintem csak az alapok hasonlók, de azt nem igazán ismerem
itt egy másik budapestes kép a junkieról, szerintem ez jobb lett (sorry :D) -
#97 Ez olyasmi, mint A bolygó neve: Föld? -
Micsu #96 remélem a parlamentet basszák szét először :D -
#95 de valószínű h nem népesség alapján mennek 29 városba, hanem szórás szerint :D -
#94 jó lett a Budapestes kép, de azért abba gondoljatok bele, hogy egyszerre mutatták a képeket a hajók, és Franciaországban sötét volt, ergo Budapesten is éjszaka lenne még :D -
TDantes #93 Aha. Szóval ha jönnek az UFO-k, akkor jó sokára érnének felénk. Milyen szerencse, addig mi majd jól eleszünk míg New York-ot lelövik a megalézerrel.
Amúgy nem is rossz a sorozat...első rész alapján -
#92 Kíváncsiságból elkezdtem utánanézni mégis, hányadik lenne a sorban Budapest, vagyis legalább hány V anyahajóra lenne szükség, hogy Budapest is bekerüljön a szórásba. A populáció által 210-edik a városok rangsorába, tehát mókás. Az még érdekesebb, hogy csak egy amerikai város kerülne be a 29-be (elvileg ennyit jelentettek ugyebár), mégpedig New York.
Forrás. -
sirdond #91 király lett! -
#90 ja és bannerba is :) -
#89 nagyon zsír. sorozatjunkiera vele! :) -
#88 na ez igy fasza, csak a betűtípus sztem maradhatott volna :)
talán? :) -
#87 -
#86 nagyon komoly, jót tett neki ez a kék filter
a kis verzión a font méretét kicsit visszavenném, és vízszintesebb lehetne (most nézem így utólag, az eredeti képeken is a horizontvonallal párhuzamos a felirat... én is jól elcsesztem az eredetin :D) -
#85 kisebb méretben -
#84 próbálkoztam alakítani kicsit
-
sirdond #83 tényleg jól néz ki,nekem is tetszik, csak a betűk lehetnének kicsit sötétebbek -
#82 Csak ne legye 450 magas a banner... -
#81 nekem a szöveg betűtipusa nem tetszik és jobban kilóg a képből :D amúgyfaszájos :D -
#80 nekem tetszik^^ -
#79 -
#78 tanulságos volt ez a kis photosoppolás:
1. ha a google-ba beírod, hogy "v", nem biztos, hogy tudja, mire gondolsz :D
2. alig van normális minőségű kép a fővárosról :(
PSD, ha valaki esetleg tud rajta javítani, vagy ötlete lenne
LINK
-
#77 hát nemtom...sztem kúrvajó, engem megvettek:D -
#76 csináld meg:P -
#75 ja #71-ben az első kép akár lehetne a Dunapart és a Parlament is :D -
#74 *jöttünk -
#73 Hmm... kéne ide is valami banner, nem?
egy ötlet :D
Budapest városa kicsit átfotosoppolva drámaibb színekkel, mint alul.. felette a hajó. És melléírva: BékéVel jötünk
-
ldavid #72 *elég -
ldavid #71 szerintem a hajók ellég randák
többi plakát:
-
#70 Érdemes a hajó alakját megnézni - egy stilizált kígyó (?) fej...