Ütős scifi-sorozat kerül a képernyőre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És kösz az aquaman-t.
Nethyrrea:
nem green arrow-ra gondolsz? Green lantern ha emlékezetem nem csal, nem tûnt fel a smallville-ben...
(http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Lantern)
úgy, hogy odatekertem 1:19-hez és felismertem a fejét.
"
Mi van azzal az aquaman-es dologgal? Csak mert azt meg én nem láttam, és nem is találom sehol..."
szerintem egy-két torrentkeresõvel még mindig meg lehet találni a pilotot mûködõ trackeren, de ha egy magyar oldalon kéred, tuti feltolják neked.
Aquaman-elõzetes, anno 4/100-re értékeltem kritikában.
az aquaman témáról is a smallville wiki oldalán lehet olvasni (tervben volt hogy az a srác játszaná aki a mostani smallville-ben a green lantern-t)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Mi van azzal az aquaman-es dologgal? Csak mert azt meg én nem láttam, és nem is találom sehol...
Ez a sorozat minden esetre jónak tûnik...
olykor felkerülnek a netre a be nem rendeltek, melyek közül van akkora ászok, mint a faceless vagy a pretty/handsome, de sosem lett belõlük sorozat. (vagy ott a smallville-spinoff aquaman-nel) bõven volt olyan, amiket jó lett volna, ha bevállalnak a csatornák.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
LOST, ER (Vészhelyzet)
mivel a sorozat egy 30 évvel ezelõttinek a feldolgozása, ezért nem agyszleménye, de õ ülteti át.
"az a szõke nõ is valami sorozatban szerepelt, aminek nem ugrik be most a cím"
smallville.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
V, ami õsszel jön 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
most ezt nem értem. ha linkelsz, akkor miért nem a V eredetijét. komolyan gondolod, hogy a bolygó neve föld elõtt nem volt vagy egy tucat, "jönnek az idegenek" sorozat?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A sorozatra kiváncsi vagyok.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Igen, õ Inara a Firefly-ból. Megjegyzem, szerintem a hosszú haj jobban állt neki.
Ha jól láttam Alan Tudyk is szerepel benne (õ a Firefly kormányosa), akit az elõzetes végén leütöttek és ott pislogott benne az idegen.
Igazából felõlem akárki játszhatja a filmet (sorozatot), ha a történet jó, úgysem arra fogsz figyelni, h kimibenmikormiért játszott már azelõtt, és ennek a története nagyon is jónak tûnik.
--
"Bár még az amerikai jövõ év eleji premier is messze van "
Youtube videó aszondja h "this fall"...akkor hogy is van ez?