Júliusban jöhet az új iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és jól tippeltem, mert nem lesz benne OLED. <#mf2>#mf2>
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
Aki szerint pedig egy telefon lehet teljes értékû fényképezõgép, azoknak ajánlom bármelyik fotózásról szóló könyvet. Egyszerûen nem éri meg a gyártóknak alapfunkciókon kívül mást belepakolni egy ilyen nem létfontosságú részegységbe. Láttam kifejezetten fényképezésre kihegyezett mobilokkal készült képeket, és bizony még digitális fotókhoz edzett szem számára is borzalmasak. Nem is lesznek szebbek, hiszen korlátozott a beépítési méret, és a fizika törvényeit nem hatja meg, hogy a dobozon Nokia vagy Samsung felirat díszeleg.
Az iPhone pedig lehet, hogy több sebbõl is vérzik, mégis lehet benne valami, hogy ennyire sok ember által vágyott tárgy lett. Nem tökéletes, de van mivel kárpótoljon a tökéletlenségeiért. Mindezek fölött élmény használni. Az akksi csere sem annyira bonyolult, akár házilag is. A neten 2-3000 Ft-ért érhetõk el hozzá szettek, amelyekben benne van az akksi mellett a szétszedõ szerszám is. Már persze aki sokallja az Apple szervizt és nem érdekli a garanciavesztés. Ja, és tud egy kicsit forrasztani. <#bee1>#bee1>
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
jah csak +200 óra akku idõt :)
amúgy szerinttem powerpc-s proci lesz benne, mert Nem véletlenül vásárolta fel a P.A. Semi -t
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
De tudom. Bal kézzel a jobb váll fölött, laza csuklómozdulattal jó messzire el kell hajítani. <#eplus2>#eplus2>
Az életben van ugyan Quicksave, a bökkenõ csak az hogy nincs Quickload :D
LZ forever
Ez egy hatékony módja a pénz felhasználásának.
"Megéri ilyet venni"
Ha jól keresel, akkor igen. Persze függ attól is milyen sûrûn csapkodod földhöz:D
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Én meg mindig azon gondolkodom, hogy hogy lehet valaki olyan hülye, hogy mindenféle hülye telefont vesz amikor iphonet is vehetne.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Miért? Minek egy telefonba egyáltalán kamera??! :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én most szeretnék venni Touch-ot, ami sokban hasonlít az Iphone-hoz, de "csak" 60 ezres tétel. Csak attól félek, hogy megadja magát a kijelzõ/akksi pár éven belül. Nem tudja valaki, hogy ha ezek közül bármelyik bekövetkezne, mit lehet tenni? Mert ahogy olvastam a pletykákat a kijelzõrõl, egy esetleges behalás még ennyi pénzt se érne meg.
LZ forever
Aki nem hiszi van is BeszéljükMac fórum, bizonyíték, hogy nincs olyan típusa a cégnek, amivel ne lenne valami hiba. Vagy szoftver, vagy hardver, egy drága hulladék...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
Egyébként nem vennék olyan telefont, aminek nem cserélhetõ az aksija, így kenjék a hajukra az ájfónjukat !
Az életben van ugyan Quicksave, a bökkenõ csak az hogy nincs Quickload :D
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Starcraft + Diablo III - esemve
LZ forever
Az elõzõ két Ájfónnal a bluetooth és a kamera volt a bajom!?! Hogy lehet zoom nélküli kamerát rakni egy multimédiás telefonba?!!?!?!?!?! tiszta röhej -.-
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Ez így volt néhány éve, de nem hinném, hogy azóta nem haladtak a témában. Nem gondolnám, hogy melléfogás lenne, egyrészt szebbek a színek, gyakorlatilag nincs utánhúzás, remek a kontraszt és - nagyon fontos! - kevesebbet fogyaszt.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
LZ forever
Csak példának akartam felhozni, de úgy látszik nem magyar boltot kellett volna néznem. Egyébként meg úgyis jailbreakelnéd, onnan meg már csak egy plusz gombnyomás a függetlenítés, szóval nem nagy cucc (bár JB Apple szerint nem legális).
Ha valaki megerõltetné magát, Európában lehet kapni tök legálisan kártyafüggetlenül, behozhatná azt.
Az OLED szerintem is nagy melléfogás lenne az Apple részérõl. Egyrészt a rövid élettartam (bár ez egy 1-2 évente cserélõdõ telefonnál még elmenne), másrészt viszont napfényben igen rosszul látszik, hiszen csak emisszión alapszik, túl kellene világítania a napsütötte felületet. A modern LCD-k háttérvilágítás nélkül is olvashatók napfényben, a képpontelemek fényelnyelésének és a visszaverõ háttérnek köszönhetõen.
A 2-300 dolláros ár pedig valószínûleg csak egy szép álom marad.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)