Kedvencek..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Positive Mental Attitude
Pia:
állat:
http://crazy-frankenstein.com/free-wallpapers-files/dog-wallpaper-files/cute-puppy-dog-wallpapers.jpg
régi de bejövõs
[url=
1.
2.
3.
1:47-tõl jön be igazán..de a többi se semmi!
nah..ez meg no komment:)..ez úgy jó ahogy van:):):)....fussatok bolondok,,,

kaja:Húst-hússal
Zene:mulatósón és baletten kyívûl szinte minden
Állat:Macska,kutya,porcica,atka
Játék:Medal of Honor(ps1-en)
film: Sólyom végveszélyben, Karib tenger kalózai, Csillagok háborúja összes
sorozat: The Unit
játék: Armed Assault, IL-2 Sturmovik, RS Vegas 2, Ghost Recon AW 1-2
zene: pop, punk, rock, classic, modern zenekari (pl. filmzenék)
zenei elõadók: Loreena McKennitt, Josh Groban, Celine Dion, The King's Singers, Within Temptation, Rhapsody of Fire, Nightwish, Rachid Taha, Kárpátia, najó nem sorolom tovább, nem tudok 1-1 kedvencet kiválasztani és még rengeteg van :S
sport: bicikli, foci, úszás, jégkori
ital: icetea (porból készíthetõ, cukormentes :P), fanta, gyümölcslevek :|
étel: csirkemell, édességek közül a túrósok (túrós táska), és meggyes sütik (csokis-meggyes muffin, meggyes piskóta).
idõtöltés: zenélés (zongora, ének), sportoknál felsorolt sportok (társasággal), gépezés, utazás :-)
púúúúú
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Csajok, gépjármûvezetés (ez minden mennyiségben), csirkepaprikás galuskával, autók, TGK-k...
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
szõkék barnák kerek seggel:)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
üdítõ/pia: Fanta zöldalma, exotic; Coca-Cola; Vodka; Jagermaister; Sió almalé, õszibarack;
film: sok filmet szeretek,
sorozat: X-akták, Termiantor The Sarah Connor Chronicles, Jóbarátok.
zene: techno, nu disco, electro, minimal, Trance, House, gabber, heavy metal, amúgy a kedvenc számom: Sixth 2 Babe - Tribal Storm, kedvenc együttesem: The Prodigy
autó: SLR McLaren Mercedes
nõ: Mészáros Dóra
sport: foci -kedvenc csapat: Real Madrid, válogatott csapat: Francia, kedvenc labdarúgóm: Zinedine Zidane; a Forma-1 már nem érdekel, pedig régen azt is szerettem.
szabdidõ/hobby: pc, jackass, görkorizás,
pc játék: ebbõl is van pár, de inkább a régebbieket kedvelem. A mostaniak majdnem mind agyonhype-olt fos
hirtelen ennyi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
játék: mindíg más
autó: mindíg más de Nagy Amcsi Autók :P
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
MI?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kaja: Csirkés Pizza, Marhapörkölt, Túrós tészta, ami nálam inkább tésztás túró legyen :D
Zene: Three 6 Mafia, Underground Kingz
Film: Scarface, Fight Club és ööö... Se7en
Játék: Colin Dirt
Autó: kettes golf :D távolabbi célként egy Mazda MX5
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Most hirtelen ennyi. :)
gamertag: kenobita
most ez a kedvenc :)
meg az SG^^:D
Zenéböl Linkin Park, Dope, Evanescence örökké :)
Na meg az összes állatot imádom :D
Többet írni most nincs idöm bocs :)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"