Online fájlmegosztással bõvül az Ubuntu

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amihez nem értesz, azt ne szapuld, vagy legalább ne úgy szapuld hogy nyilvánvaló legyen laikusságod. :)
Te meg rohadt banán.

LZ forever

Te tényleg dinnye vagy <#levele>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/

Én semmi ilyet nem csináltam, egy nyomoronc hangdrivert akartam felrakni rá, hogy elinduljon egy még nyomorékabb zeneszerkesztõ (mert ugye nincs linuxos alkalmazás min. 25 "függõség" nélkül) miatt, de úgy néz ki, rossz verziót raktam fel (ez is jó linuxos dolog, egy webes könyvtár kilistázásánál válaszd ki a neked valót a 30 fájlból, esetleg még futtasd le te, a végfelhasználó a fordítást - vicc). Szóval aztán eltört minden.
Egy rakás szar!!

LZ forever

Családban mindenki (K)Ubuntuzik, az is, aki Windowson kezdte, de az is, akinek ez az elsõ. A gépet 1 éve telepítettem, beállítottam az automatikus frissítést, azóta nem nyúltam hozzá rendszerszinten. Kiválóan teljesít, általános használatra tökéletes, játék rengeteg van fent, tehát arra is.

Úgy írsz a vírusirtóról meg a warezoldalak veszélyeirõl, mintha ez normális lenne, pedig nem az. Ezek Windows-only "szolgáltatások", és nem kötelezõ együttélni velük.

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/

Nyílván, általános használatra nem alkalmas, játékra is szinte alig.Programozásra viszont jobb, ellenben nem igazán értem miért kellene mindenkinek geeknek lennie...Elég, ha nem warezol és látogat kétes eredetû p0rnó oldalakat, van egy normális virusírtója, eredeti winfosa, és addig megy a gép ameddig õ akarja...És nem mellesleg tud játszani, minden fut neki probléma mentesen...Nem hiszem el, h még mindig megy a box ezen <#rolleyes><#lookaround>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ZsZso
Az Ubuntu nálam is elég stabil (napi minimum 8 órán át nyüstölöm), sõt nem is igazán hallottam még ilyen markáns véleményeket mint Ferrer -é, de valószínû ilyen is elõfordulhat. (OFF: a recovery consolon van egy olyan menüpont is, ami a kevés hely problémát orvosolja ... múltkor vettem észre. Le is esett az állam :)).

Az 5let tetszik, már várom a meghívóm. Mindazonáltal fontos megjegyezni, hogy a DropBox NAGYON MAGASRA (Linuxos kliense is létezik) tette a lécet, ezért nincs túl egyszerû dolga az UbuntuOne -nak. Egy elõnye lehet: integráció az alap packagebe.

Kíváncsian várom a fejleményeket.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

A lemezterület nem fogy el csak úgy. A többi esetben is jó eséllyel te voltál dinnye. Kérj segítséget, vagy hagyd a fenébe, de ne flémelj.

Szerintem meg igenis bizonytalan a mûködése. Eddig bármit csináltam vele, a végén mindig kifagyott a grafikus szerver, ahogy a fox is flash témáknál véletlenszerûen, de bármilyen programnál imádkoznom kellett, hogy elinduljon. Aztán voltak még olyan finomságok is, hogy "megtört" (nevetséges) a fájstruktúra vagy mi, és onnantól én nem telepíthettem semmit rá. Vagy kevés volt a lemezterület, és nem akart beengedni a Gnome.

LZ forever

Szerintem az Ubuntu igenis stabil. Eddig még bármit csinálhattam vele, sose pánikolt, nem omlott össze, és mindent elvégzett, amit szerettem volna.
Szóval hátrább a lángokkal (flame).
Remélem, meg vagy elégedve magaddal, hogy beszólhattál nekem, más örömöd biztos nincs az életben =)

Hát, ha annyira lesz stabil ez a tárehely, mint amennyire maga az Ubuntu, semmi pénzért nem raknám rá a dolgaimat <#vigyor1>

LZ forever

Narxxis
Sajnos te nem tetted ezt...

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

mousee
Miért is? Rendszerbe illeszkedõ 2 gigás ingyé'tárhely.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Halva fog születni ez a dolog..

LZ forever

← ElőzőOldal 4 / 4