Ozaki hangfalak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy orgonafelvételem, ami a nagyobb hangfalaimon egy bizonyos résznél gyakorlatilag berezegteti a szobát, az itt nem jött össze. Nyilvánvaló oka van, hiszen az a hangfal kb. 6-szor akkora, mint ez, így más a saját frekvenciája.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
feltekertem a basszust mindenki beszart! <#bee1>#bee1>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
gondoltam arra is, hogy még veszek 1 giga DDR-t a gépembe, de még ráér ^^
/on
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
én is venni fogok a közeljövõben! <#smile>#smile>
practitioner of the forbidden arts of death

A lényege, hogy egy mp-es kis vibrálás, mintha áram csípne meg! :D
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ja és a wr450 fából van szal ez is jó benne :)
meg nemtom látott e már valaki ilyet közelrõl de nagyon fasza minták vannak belekarcolva, kb olyanok mint a magyar népmesék kezdõ jeleneteiben amit a madár "hány" ki :)
A rezgés nem teljesen jó szó rá mert azért leugrani nem akar az ember fejérõl.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
különben mi az ott a füles mellett?
mondjuk egy negatívuma van a ennek a hangfalnak hogy nincs rajta fülesnek csatlakozó.
különben mennyiért szerezted akkor?
practitioner of the forbidden arts of death
\"Heroes never die. They just reload.\"
tudom hogy hülye kérdés de mit jelent az hogy Treble, ez van a hangfalon az egyik hangerõsítõn?
és hát valami iszonyatosan jól szólt.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
mostanában vettem az új gépemhez egy Ozaki wr450-es hangfalszettet, és szerintem nagyon megérte az árát ami nem is volt drága 6500ft-ba került.
nem vagyok vájtfülû de sztem nagyon jól szól mind játékról zenehallgatásról vagy filmnézésrõl legyen szó.ha jól tudom Magyarországon elég kevés helyen lehet kapni Ozaki hangfalakat és azokból is csak egy-kettõ változatot, iponon is csak két változat van belõle.
ha van még valakinek Ozaki hangfala az ossza meg itt a véleményét.
és ha valaki körül akar nézni milyen hangfalakat gyártanak itt a honlapjuk:
Ozaki