Ozaki hangfalak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja vki, hogy hol lehet még Budapesten Ozaki WR 450-es hangfalakat vásárolni?

gz8
ahhoz képest, hogy milyen pici a mélynyomó, egész jól szól :D

Van egy orgonafelvételem, ami a nagyobb hangfalaimon egy bizonyos résznél gyakorlatilag berezegteti a szobát, az itt nem jött össze. Nyilvánvaló oka van, hiszen az a hangfal kb. 6-szor akkora, mint ez, így más a saját frekvenciája.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Risu Führer
most van nálunk egy kis házibuláj , nagyon komolyan szól!! <#taps>
feltekertem a basszust mindenki beszart! <#bee1>

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

gz8
/off
gondoltam arra is, hogy még veszek 1 giga DDR-t a gépembe, de még ráér ^^
/on

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Risu Führer
jaja , jó kis cuccokat árulnak, én is hagytam már náluk pár 10e ft-ot :)

gz8
A F... úti bolttól lassan százalékot kérhetnénk :D

Risu Führer
vegyél csak fasza kis hangfal ez

Frosty01
:DDDD

én is venni fogok a közeljövõben! <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

gz8
Már itthon figyel a 450-es, jól szól

Risu Führer
ennek asszem piano a neve

BB7
Én konkrétan az új Nokia 5800-ban láttam ilyet! :D

A lényege, hogy egy mp-es kis vibrálás, mintha áram csípne meg! :D
BB7
Tudom milyen motívumokra gondolsz! Imádom õket, valaki esetleg meg bírni mondani, mi a konkrét nevük?
gameplusz
A hangfalakban általában van mágnes, ezeket védi. Logikus, nem?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

LeonSilver
A võmnek van egy ájfónja meg egy LG típusú ilyen szarja.Majd megnézem, hogy hogyan ficeregnek és majd nyilatkozok ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gubberx
:D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Risu Führer
a hangfalakban ez a mágneses védelem vagy mi az mire jó?
ja és a wr450 fából van szal ez is jó benne :)
meg nemtom látott e már valaki ilyet közelrõl de nagyon fasza minták vannak belekarcolva, kb olyanok mint a magyar népmesék kezdõ jeleneteiben amit a madár "hány" ki :)

BB7
Fogtál már érintõképernyõs telefont, ami 'rezeg'?
Kb. olyan? Mert én ara asszociálok!
LeonSilver
Mint látod a zizegõs idézõjelben van.Talán nem véletlenül.
A rezgés nem teljesen jó szó rá mert azért leugrani nem akar az ember fejérõl.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Risu Führer
az komoly

BB7
Akkor: zizegés=rezgés? :D
LeonSilver
Ilyen erõsítõ szerü izé.Két fejhallgatót lehet rácsatlakoztatni, van rajta hangerõbizbasz.Hátul vannak a bemenetek ( mikrofon, center, bass, front,rear ) és ezen van egy kapcsoló amivel kiválasztod, hogy 2.1 vagy 5.1-ben szóljon a cucc.5.1-ben eszméletlen jó!Ja.ÉS ilyen "zizegõs" az egész hóbelevanc.HA a bass rávan nyomva faszán és olyan hanghatás van ( pl. robbanás ) akkor mocorog a fejen a cucc.Olyasmi mint az FFB a joyoknál.VAgy inkább némelyik gamepadnál.

Risu Führer
az komoly
különben mi az ott a füles mellett?

LeonSilver
Hát a fene emléxxxik már pontodsan rá de olyan 15k körül mozgott az ára.

Risu Führer
jó lenne nekem egy fasza kis füles hozzá
mondjuk egy negatívuma van a ennek a hangfalnak hogy nincs rajta fülesnek csatlakozó.
különben mennyiért szerezted akkor?

LeonSilver
Itt vettem ( munkahelyem ) de már 4-5 éve kb.Kerestem mostanában de sehol sem találok ilyent pedig komolyan mondom, hogy isteni hangja volt.

Frosty01
szuperköszi, úgyis venni akarok a közeljövõben szóval ezt felszúrom a listámra :))))

practitioner of the forbidden arts of death

Risu Führer
sry, de itt nyitottam.

Dick Riddick
Nem cseszegetésképpen, de erre való a hardware részleg.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Risu Führer
ehhez hol jutottál hozzá?
tudom hogy hülye kérdés de mit jelent az hogy Treble, ez van a hangfalon az egyik hangerõsítõn?

LeonSilver
Nekem fejhallgatóm volt ( Ozaki Sigma PH009 )

és hát valami iszonyatosan jól szólt.

mila69en
persze hogy jól szól mert nagyon jók az ozaki cumok:D mondjuk így alsó kategóriában nem halottam még ozakit nekem régen volt egy közép kategóriás ozaki szettem az brutális volt:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Risu Führer
ez 2.2-es de sztem nagyon jól szól.sok fórumon olvastam hogy a logitech x230-at is lepipálta néhányszor pedig az 10000ft körül van.a basszusa is nagyon komoly ha felnyomom a hangerõt csak úgy lüktet a két mélynyomó :)

Hát, ahogy látom japán gyártmány, szóval rossz már nagyon nem lehet.

soma22
nekem volt régebben egy 2.1-es és sokkot kaptam annyira meglepõdtem mikor megszólalt. számomra tökéletes volt akkor.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Risu Führer
szevasztok
mostanában vettem az új gépemhez egy Ozaki wr450-es hangfalszettet, és szerintem nagyon megérte az árát ami nem is volt drága 6500ft-ba került.
nem vagyok vájtfülû de sztem nagyon jól szól mind játékról zenehallgatásról vagy filmnézésrõl legyen szó.ha jól tudom Magyarországon elég kevés helyen lehet kapni Ozaki hangfalakat és azokból is csak egy-kettõ változatot, iponon is csak két változat van belõle.
ha van még valakinek Ozaki hangfala az ossza meg itt a véleményét.
és ha valaki körül akar nézni milyen hangfalakat gyártanak itt a honlapjuk:
Ozaki