46
Az egyetlen (hivatalos) kézilabda játék
-
#46 Sziasztok!
A 2009-es német verzióhoz lehet leszedni valahonnan angol nyelvi fájlt? A 2010-est pedig le lehet szedni valahonnan?
Köszönöm a válaszokat! -
Sinnerman1 #45 Fel kell másolni a gépre a dvd tartalmát, ott átírni Else Marthe Sorlie Lybekk, és Ragnhild Sorlie nevében az áthúzott o betűt csehszlovák r betűre, utána működni fog. -
Sinnerman1 #44 ø. Ilyen csehszlovák betű. -
Sinnerman1 #43 Nekem is hasonló a problémám, megoldani még nem sikerült. Azt hiszem attól van, hogy a "Sorlie" szóban az áthúzott "o" betű helyén az installpanelen "kétfülű r" betű van, ezért nem ismeri fel. Felül kellene írni az iso-ban azokat a betűket, de még ilyen betűt sem találtam egyelőre sehol. Ha valakinek van ötlete, jelezzen legyen szíves. -
Davedka #42 nekem a telepítésnél mindig 1 ponton akad meg: die data Else Marthe Sorlie Lybekk és nem lehet továbbmenni. Lécci aki tud, segítsen !!!! -
marxell #41 Csak bírjuk ki addig :P -
Zóanagyvarázsló #40 Dicséretes, de én inkább megvárom a HM 2010-et :) -
marxell #39 Hát sajnos így van :( Mindenesetre a Fradit meg az ETO-t megcsinálom :D -
#38 es az ertekeket, hogy irod majd bele? :p azert te sem ismered kozelitoleg az OSSZES csajnak a kepessegeit :D vagy majd improvizalsz? :D
mondjuk az kib. jo lenne, ha valaki megcsinalna a csajszi bajnoksagot, mert akkor enis tolnam a (hajra!!444) FRADI menedzseleset ezerrel! -
marxell #37 Handball Manager 2009 :) -
marxell #36 Lehet készítek egy női nb1 bajnokságot, mert van hozzá egy nagyon jó editor. A fordítandó szöveg viszont sehol sincs meg :( -
#35 helosztok meg uj vagyok itt .nem mondanatok meg a jateknak a nevet ...koszonom elore is -
Zóanagyvarázsló #34 A demót most már mindneképp kipróbálom, de a Fradi női csapata nélkül a teljes nem érdekel. Rövid az élet, nem fogom egy számomra érdektelen csapat virtuális menedzselésére elvesztegetni a szabadidőm. -
marxell #33 Férfiben megvan mind, nőiben meg van háromféle Bundesliga, meg a dán. -
Zóanagyvarázsló #32 Pff... Írhattad volna előbb is, akkor le se töltöm a demót.
Egyáltalán milyen bajnokságok vannak benne, ha a magyar nem? Agyrém. -
marxell #31 Kipróbáltam a 2009-et, egészen jó. Viszont a magyar női csapatok megint hiányozak :( Viszont lehet cserébe lenni a Viborggal :) -
marxell #30 Ezzel csak egyszer próbáltam játszani, akkor valami hibát adott ki :( Most megpróbálom hátha megy. -
#29 sztem is nehézkes lenne a kezelése egy esetleges játéknak és pluszban nincs akkora lefedettsége mint a focinak vagy hokinak.....pl.: anglia, ahol néhány csapat van csak.... -
marxell #28 Jaja, de szerintem egérrel is tökéletesen irányítható lenne. Azzal lennének a passzok (mint az új fifában) a lövések, védések. A mozgáshoz meg elég lenne egy sprint gomb, meg a nyilak :D
De amíg nem lesz Amerikában híres, addig erről csak álmodozhatunk :( -
#27 siman meglehetne(modjuk en a konzolos verziot ilyen helyzetben jobban preferalnam az iranyithatosag miatt! nomeg most mar csak notebookom van :D)... ahogy egy EA vagy 2K kosarban is van egy csomo plusz mozgasi, cselezesi trukk(kontroller ftw!), ugy itt is meg lehetne oldani szvsz :] -
marxell #26 Jaja, van benne Veszprém is, meg Szeged :D A 2007-ben csak a Dunaferr volt benne, meg a válogatott, szóval remélem a 2009-ben már az ETO is benne lesz ;) -
marxell #25 Hamarosan lejön a demó, mert eddig csak a 2007-el játszottam, és belenézek fordítható e, ha igen azonnal elkezdem a fordítást. Amúgy a 2008 sem rossz, csak nekem oroszul van meg, úgy meg élvezhetetlen.
Csak abban az a baj, hogy 6 hónap a játszható :( -
Immigrants #24 2 k sport -
Immigrants #23 nehéz lenne mert pl.:a berepülés plusz dobás ez olyan lenne min pl.: futsz nyil ugrasz e meg dobsz d kicsit bonyesz lenne meg a kapus is nem olyan mint fifába mert ott pl:egy ziccernél kijön és ráugrik a labdára de itt 5000 féle képpen lehetne véddeni az meg már kicsit uncsi lenne amikor 1 meccsen 15 féle hejzetből ugyanúgy védd a kapus.És még a pénz ugy az EAÖsszes focicsapat +hokicsapat+golfozók meg még mellé a Kézisek is "k-nál ugyan így csak ott6 más sportokban -
#22 ezt a kerdest mar en is feltettem soxor igy haveri korben :] -
#21 Mikor lesz már olyan mint pl. a Fifa csak kézilabdában?:D -
#20 leütjük majd :D. -
#19 BESZÉLJ MÉG ILYEN HÜLYESÉGET -
#18 höhö -
Wolfsnack #17 a kézilabda nem is sport olimpia se jegyzi -
Thanatos #16 -
#15 régen jó voltam, csak sokat felejtettem. -
#14 Ennyire nem megy az angol, ne maaa! -
#13 A hivatalos honlapon azt irjak, hogy a vilag minden tajarol lehet csapatot valasztani. -
#12 ismerős ez.....lehet én is jáccottam is vele :D -
#11 dejóis volt ez... :) -
#10 :D -
#9 érdekesnek tűnik, de magyarosítás kellene mindenképpen. -
karajjj #8 anno még ezzel játszottam
-
#7 detudtam hogy lesz vki ismerős:)