Handball Manager sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2009-es német verzióhoz lehet leszedni valahonnan angol nyelvi fájlt? A 2010-est pedig le lehet szedni valahonnan?
Köszönöm a válaszokat!
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
mondjuk az kib. jo lenne, ha valaki megcsinalna a csajszi bajnoksagot, mert akkor enis tolnam a (hajra!!444) FRADI menedzseleset ezerrel!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Egyáltalán milyen bajnokságok vannak benne, ha a magyar nem? Agyrém.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De amíg nem lesz Amerikában híres, addig errõl csak álmodozhatunk 😞
Csak abban az a baj, hogy 6 hónap a játszható 😞
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mondjuk nem rossz, hogy manager de az lenne a legjobb, ha jatszhatnal mint az ea meg 2k gamekban ^^
warezt meg ne is linkelj, mert az tilos es helytelen es toroljuk egybol!
majd megsasolom a demot, tuti lehet igy elso ranezesre ^^
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
jól néz ki, kipróbálnám.....
Néhány napja ismertem meg ezt a játékot. Valószínûleg épp eszû embernek nem tetszene, de nekem igen 😊 Röviden, te vagy egy csapatnak a kapitánya, te irányítasz mindent, a te kezedben van a döntés. Rengeteg csapatot lemodelleztek, csak a nõi részben van jó néhány hiányosság.
Sajnos warezon nem lehet megtalálni, vagy ha megtalálni is lehet, német, és ráadásul kurva lassú torrent. De a demót azért ajánlom,
A játék hivatalos oldala:
http://www.handball-manager.com/
A kézirajongóknak biztos vagyok benne tetszeni fog, a többieknek meg.. nem nagyon 😄
Néhány kép pedig itt:
Képek