League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HEllo a runes-t h tudom elosztani v mi?? nem tudoks e kattintani rá se semmi:S:S msot kezdtem am a játékot nagyon bejön csak eég béna vokm ég:S

akkor arra gondolsz amit linkelt, csak csinált magának egy saját honlapot és oda rakja már fel csak
ez volt az eredeti topik

Nem egy official fórumon lévõ topic ahol volt 4 kategória és hogy melyik használható úgy sorrendbe volt rakva

Zomil
nem igazán értem, de erre gondolsz?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Valaki be tudná újra linkelni azt ahol egy csávó leelemezte az összes hõst hogy mennyire erõs és használható?
Kerestem vissza vagy 10 oldalt de nem találtam, köszönöm

Zomil
Jah, cho meg biztos azért vett 2 warmogs-ot mert nem látta az itemjeit 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lehet, hogy kiállították a HUD displayt és nem látták a minimapot 😊
Zomil
A faszom kivan a sok idiota nyomorékkal, 2en pusholnak, miközben 3-an halottak vagyunk és addig 3ember játszva beszedte a bázisunkat, h szakadjon ki a belük az ilyen nyomorékoknak...

Fáj valamid? : )

Számodra minden vagyok ami "negatívum", de annyira leszarom, majd ha lesz idõm rád elgondolkozok :'D

Connection Error
your system is currently not allowing access to our server
Meg még azt hogy nézzem meg a tûzfalam, de ott engedélyeztem azzal sztem nem lehet gond. Windows 7-em az lehet gond?
Pontosan mit ír ki? Részletesebben egy kicsit 😊
Sziasztok
Amikor elindítom a klienst a pando media booster starting résznél hibát ír ki. olyat találtam neten hogy a vírusírtóba kell állígatni én kasprsky-t hazsnálok és minden engedélyt megadtam a PMB.exe-nek amit csak tudtam van vmi ötletetek?
zsakosfrodo2
sztem bug, de mostanában nem figyeltem a patch notes-okat, szóval lehet hogy tévedek.

Visszatérve a topic témához... Pantheon ultijának a drop köre direkt nem látszik néha, vagy ez egy bug? Elég diegesítõ amikor a fejedre esik egy spártai, kapsz 1 stunt és egy szerintem OPÉ E-t és oda az életed háromnegyede (kivéve,ha tank vagy).
watto
Azt eddig is tudtam hogy az IQ-d megeggyezik egy sültkrumpliéval, de hogy meleg is vagy...Na az már durva.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

de rég hallotam híredet cica ( L ) *-*
Már kezdtél hiányozni :'$

problem?
darkmenx
cover blown 😞

Fpocok
Kurva anyád te fasz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkmenx
woodoo az Fpocok 😞

woodoo nevü köcsög fasz, a kurva anyád ha olvasod a topikot!
Zomil
Janna-t szeretem, de nem lehet mindig vele lenni, azért az ember szeretne mással is játszani, föleg normalban, mert azt már beláttam, h rankedbe esélytelen, h olyan hössel legyek amit szeretnék, a legjobban azt szeretem ha utolsonak pickelek.

Viszont pl. Yi-t szeretem, mégis sajnos elég gyenge, Kat a másik kedvencem aki szintén gyenge a mostani meta-ba 😄
Szerencsére a kedvenc tankom rammus az egyik legjobb tank/jungler

Ugyhogy jah, marad a counter pick-elés az aoe cc csapatok ellen, ami mondjuk normalban elég bonyolult :S
Igazán lehetne draft mode normalban is

tudom ajánlani jannát
másrészról ez meg az élet rendje, ha valaki valahol nyer, valaki valahol szop

És a másik legjobb amikor az AOE ultival érkezõ kennen megnyomja a zhonas aktívot és GA a 4. iteme 😊
Zomil
nincs jobb érzés mikor az egymás után elnyomott aoe stun-ok miatt csak nézheted ahogy csökken a hp-d 😊

sztem a jófajta 5v5 aoe fightok a legizgalmasabb részei a játéknak
nincs is annál jobb érzés, mint amikor galioval(amumu, morgana, kennen stb stb) flash+ultit sikerül jól (értsd: nem egy shenre) eltolni, aztán a többiek meg felseprik ami marad

HoNban kb 5 ször annyi stunner van mint itt😊

Az egészben az a legjobb, hogy az elõzõ patch-ben azt írták, hogy szeretnék balance-olni a tanky-dps CC heavy meta gamet...A régi karik CC nélkül már kb semmit nem érnek. Tegnap pl. Yi-vel játszottam és annyira meg kellett fontolnom, hogy mikor megyek be a teamfightba, kap stun-root-knockup-blind-exhaust, vagy egyéb finomságot és vége.
Zomil
Ezuton is szeretném megdicsérni a riot-ot, h sikerült egy ujabb aoe stunner höst csinálni...látom olyan hösöket képtelenek normálisan megcsinálni akiknek nincs vmi aoe ultija...

Köszi szépen!
Itt a regisztrációs link:

http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index

A Region-t állítsd át amcsi-ra.
nem.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Srácok, mondjátok meg légyszi, hogy hol tudom megnézni, hogy az aktuális accountom EU vagy US szerveren van-e. Illetve ha pl. EU-n vagyok, akkor hogyan tudok US acc-ot létrehozni?

Köszi!
lol-hungary-n háromnegyed éve még voltak normális emberek.
egyébként, tudtok valami értelmes fórumot, ahol kultúrált keretek között lehet beszélgetni lol-rõl?😊
jöhet privbe is a sok troll miatt😊

wow micsoda rotésön

* Karthus
* Malphite
* Master Yi
* Morgana
* Singed
* Taric
* Tristana
* Ezreal
* Kennen
* Urgot

darkmenx
ez valoban nagyon vicces volt. nevettem.

NEM.

Fpocok
Hehe... találó név/hõs kombó: OMGWTFBBQ és a troll hõssel volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jóvanmáxD
nemtok írni😊
6300 ip-s, ami 975 rp

Van 6300 rp-s hõs?

jó, kicsit elírtam, de a lényeg a lényeg, érdekel ki fogja használni a magyar sms szolgáltatást... 6000 ft-ért kapsz egy 6300 rp-s hõst.... mekkora üzlet már...

Viktor99
😄DD De rossz... Ezen röhögnöm kellett.
watto
NErfelik Darkmenxet? Vagy mos mivan?

majd nerfelik, ez a tendencia, utána meg használhatatlan lesz... :S

http://kosadz0r.mybrute.com/

darkmenx
szerintem ópé

pffff mekkora jó hogy már nálunk is lehet sms-en rp pontot venni... csak kicsit drága....

paypalen 10 euró 1779 pont, sms-en meg 2000 ft 326 ft??? wtf???

na, most vélemények a trollról miután már megjelent?😊

tudom én, csak hülyültem
watto
Szép a logod, mi van rajta?

Hol igaz hogy mindenki tökéletes a helyes írással együtt, én leszarom xd