League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Igen ***** meg jelly vagyok meg noob is, 3 hete játszom 😄
1 tipp: én a helyedben utánanéznék hogy a digital download illetve a DVD verzió mellé melyik hõsöket kapod meg és azt venném/rendelném meg amelyik nekem szimpatikusabb.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Tapasztalatom szerint a "Spártai" alap hõs rettenetesen erõs más hõsök ellen, de a kedvencem az assassin csaj, ami leginkább minion írtásban jeleskedik nekem.
Jól látom, hogy egy champion csak egyszer szerepelhet egy oldalon? A store nem mûködik jelenleg, de megnézném, hogy mire telik az ip-kbõl..
Trolling is a art.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Amúgy igen, elején sok sok leaver, raqe quit van :/ Elvileg (gyak nem) veled egy szintûekhez oszt be. De pl ha 15 vagy, lehet, hogy kapsz egy 25öst ellenfélnek, mert van az ellenfélnél egy 9es pl (true story 😄)
Én a dolgomat mindig tudtam, tanítottak ám. Kerüljem a hõsökkel való találkozást (innen tudom, hogy erõsebbek), ne lépjek ki, mert más játékba nem tudok csatlakozni, öljem a dzsungelben a szörnyeket és vadásszam a minionokat.. Kora délelõtt jó csapatokba kerültem, délután pedig amikor már csak ügyesebb játékos is voltam, állandóan sírt a szája 1-2 embernek az 5 fõs csapatokban.. Borzalmas volt. <#falbav>#falbav>
Néztem a store menüpontot. A hõsöket csak angol font fejében lehet megvenni vagy van valami unlockolási lehetõség is rájuk? Van egy krokodil hõs, toplistás az eladásokban, az én érdeklõdésemet is felkeltette.
http://kosadz0r.mybrute.com/
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
http://kosadz0r.mybrute.com/