League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Á rühellem a wowot 😊 Ha már MMORPG akkor Lineage

Pyotr
Szeva !wow-al is toltad? mert ott pont volt 1 Dudva nevü ismerõsöm😊

██

aki akar vegyen fel friendsen, feltéve ha hajlandó Mumblera vagy Ts3 ra járni Kezdõ vagyok de azért haladok 😊

Karakter nevem: Dudva (gondolom ez kell hogy addolhass)

Sokkal inkább nyert😊

Lefogadom, hogy még õk bszogatnak chaten, hogy milyen szar vagy, õk meg 7/15/1-es stattal arcoskodnak :%

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

L2Goku
Nekem is ezt kellene mer már idegbeteg leszek a sok noobtól 😄 minden nap eljátszom -70 elo +70 elo a noob társak miatt😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

ss semmit nem vesztett a lolos tarsadalom

Már is érzem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok 😄

Mi a faszért jön fel játszani, ha lelép ? Banolják a fszba

nonicks
kell neked szlovákokkal játszani...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Megkérdezték, ki honnan játszik, írtam, hogy magyar, mire a játékosok fele rajtam kezdett el röhögni. Beismertem, gáz az ország, amire átment sajnálatba a röhögés.. Na ezt tegyétek zsebre.
Kapja a sunyi killeket gombával ^^
Amúgy én is csípem, de qrva zavaró, hogy akárhova lépek felrobbanok

Fec papa
Az egy kis köcsög, akit el kell taposni a hülye gombáival, néha nagyon fel tud huzni, imádom amikor szemközt lövöm Gangplankel a kis csótányt, vagy esetleg bezuzom az arcát Mordekaiserrel. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Na 6 defeat zsinórban, azt hiszem pihentetem 😄

Theemo mekkora zsír karakter 😄

Kennen az egyik olyan champion akire nagyon rossz hatással volt a zhonya szétválasztás szvsz. Többet kell vele farmolni hogy olyan hatékony tudjon lenni mint a régi zhonya-val.
Lane-en még mindig baszott jó, de a mostani metaba szerintem annyira nem erõs, vannak nála sokkal jobb választások, szerintem.
Én is most próbáltam, de én se tudom, hogy attack speedeljek, vagy AP-zak :/ Valszeg keverem majd.

http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=18373&d=1298402630

OK ! ezt valaki überellje : C

nonicks
kennen elég gyorsan letud szedni még 5000 hp-t is..(csak armor nélkül elég hamar legyakják)

daemonervosa
kennen egyik legdurvább hero atm, habár elo válogatja

Trolling is a art.

Szerintem az ip amibe egy hõs kerül gyakran köszönõ viszonyban sincs a játékbéli erõsségével, az állandó patchelés meg pláne rátesz az aránytalanságokra egy lapáttal.

IP ár =/= rangsor

ronihun
én éppen 3150es championokon gondolkozom, Teemot ma probáltam ki kétt meccset nyomtam vele egyik egy defeat volt de igyis 8-2es statom lett a másik Victory az meg 6-2 😊 tetszik Teemo csak nemtudom, milyen builddal a legjobb? Aztán még Akalin gondolkozom esetleg, bár õt még nem probáltam ki.

...

stun, aztcsõ, tapasztalat, mivel 3 ik hõsöm amit megvettem, és 2 hónapja mintha stabilab erõvel bírt volna, de ízlések és pofonok, nem igaz? : D

ToCsEk
akkora op mint a ház
urgot is mekkora geci hero már

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

darkmenx
kennen szart se er? ezt lol-hungary-n olvastad vagy honnan jonnek az ilyen tevkepzeteid?

átgondoltam, és megvettem swaint.

mért jön mindenki ezzel : }
Valójában szükségem lenne egy 6300-as hõsre. Egy normális mainak, mivel egy legendary hõsöm van az is kennen, ami mostanság szart se ér. :'D

nonicks
tire 3-as runát vegyél inkább!!!

swaint már próbáltam és nagyon bejövõs, a másik ami felé hajlok az twitch, de szerintem a közeljövõbe nem fogom tudni kipróbálni, mivel 1 éve lolozok, és még nem volt free : )

ronihun
fél hónap? nekem max 2 hét volt ip boost nélkül 😊 hát annyit tudok tanácsolni, hogy ne vegyél meg olyat akit még nem probáltál ki, én igy beszoptam a 6300 ip-s championokkel

...

csak félhonapig gyüjtöttem a 6300 ip re ami ma lett meg, ráadásul ip boostal, és most nem merek semmit se megvenni : c

Legyilkol ez a várakozás loginkor 😞

Ha valaki akar játszani egy kezdõvel, (régen dotázgattam) akkor vegyen fel:

Dudva a nevem (gondolom nem a login név kell a felvételhez)

Ts3 ra és Mumble-ra tudok menni.

De, szerintem Én sokkal okosabb vagyok!

nonicks
múltkor voltam egy boltba ahol csak 1 lábra adtak cipõt 😄(nem volt egyiknek se párja)<#mf1><#mf1>

Pyotr
Te se sokkal maradsz le😛

&#9608;&#9608;

Hihetelenül jól adod a hülyét.

Fec papa
Nálunk általában a cipõt párban adják, elégszar lehet nektek.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

JSbyMSI8800
<#banplz>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Az teljesen rendben van. Vagy neked csak egy lábad van ? Ugye...

L2Goku
Patch után nem lehet normálisan játszani... Mindig van valami a szerverrel 😄😄😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Ejjjj 3 Ranked pontot adog most a gyõzelemér 😄 Nem aprozta ell 😄:😄😄😄

L2Goku
nemrosz amugy Kakasoul, hisz ferdeszemû 😄 de mindenkinek vannak fail napjai 😄

Ki ez a Kakasoul ? Végig ugat szar stattal. Efeex az meg se szólalt és pownolt végig

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nekem Play gombig se jut 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jobban carryzett, mint te....

ronihun
én meg elkezdtem egy meccset és olyan lag volt h leléptem, majd reconnectelni akartam, de semmi nem történik... szerintem ez a 10 win ip boost nem lesz elég kárpótlásul

...

543 vagyok ez derék 😄

ronihun
egyik barátommal akivel játszunk, pont ezért logoltunk be már 6-7 fele 😄 és aki még jönne velünk játszani, annak 40 percet kell várnia, ez így nem állapot.

...

de amúgy, visszanéztem rá egy 10 perc múlva, és 700 ik lettem, hát bazdmg akkor, amúgy meg ide reg zárás kellene de gyorsan : DDD

1078 1+ óra😄