League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Személy szerint, én ha pentakileztem volna mostanában, akkor még menõzés kép direkt ott hagynám a nevem, NEM HOGY eltüntetem, ezhülye : D
Parasite Eve 2, best game EVER!
...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
volt olyan h veigar fél hp-ját elvittem egy auto attack crittel 😄D
...
A legnagyobb vicc az volt, mikor elég szoros volt a meccs, sztem simán nyerhettünk volna, erre odamegyek blue golemhez ö is üti és enyém lesz a buff, aztán bemondja h "OK IM AFK" és a másik magyarral együtt kezdön álltak a meccs végén, aztán jött az enemy push 3v5be pedig odavertek, gratulálok tényleg elég szégyen hogy ilyen magyar játékosok vannak, szánalmas
...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem akarom védeni pockot, de írta, hogy first time ez, miért kéne tudnia buildelni?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Más
kiprobáltam Renektont, végére nagyon durva tud lenni, alig birtak megölni😄
...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Viszont egy dolgot nem ertek hogy mire veritek magatok? netan hogy normal gamebe betyarkodtok aztan 1 havi jatekbol sikerul osszevagni egy 5 perces videot?
Btw amint latom buildelni meg mindig nemtudsz normalisan egy karaktert, meg szerencse hogy kivettek a zhonya-t gondolom stackeltel volna belole vagy 3 at
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
...
...
Amúgy ezek 10 évesnél nem lehettek többek. De persze van normális 10 éves is... na õk nem azok voltak.