League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fabio Capello
orly, a nerf szócska kimaradt nekem 😄

Csak GP kap buffot, többi nerf 😉

Fabio Capello
Demér. Sunfire kb. minden tank alapja -.-"

Felsoroltakat meg hova akarják még buffolni, így is bitangerõsek... -.-"

Fpocok
Lesz három új item, amin lesz 35 tenacity, ami egyenlõ a magic resistes cipõ CC redukációjával... kivéve, hogy a tenacity lassításokat, meg minden CCt csökkent.

Parasite Eve 2, best game EVER!

szucsy89
új patch érdekesnek ígérkezik, nocturne, karthus, jarvan nerf, gp-t tovább buffolják ha jól értettem meg lesz vmi õj mechanizmus is

+sunfire capet is gyengítik😞
Fpocok
Úgy látom ennek a tanknak a nemezise a GP 😄 Probuild.

Nekem is 5 perc volt :!

CharrDen
Ja velünk is ez van, szívunk is miatta, de ez nem amiatt van, hogy New York-ban van az ideiglenes szerver?

Szerintem csak szeretik a Dragon Ballt 😄

Fpocok
RIOT írta, hogy utánanéz ennek, mert ez nem normális.

Fabio Capello
OMGLOLWTFBBQ HOLY SHIT

Fpocok
Idõ alapú, illetve, hogy nyertetek, vagy vesztettetek.

hát hogy mialapján megy az IP azt énis szeretném tudni😄
egyéni kill alapján tuti nem legfeljebb csapat kill, de lehet ez is gülyeség😄
CharrDen
IP-t nem a játékban töltött idõ alapján kapjuk? Vagy hogy számolja? (volt már 20+ killes winem 130 ip-ért, és volt ugyanennyi ip-ért 1-2 killes winem)

JSbyMSI8800
It's OVER 9000!!!!!!!!4444négynégy

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Fpocok
Mi a...?

Fpocok
Nyami...

Fpocok
A szándékos cenzúrázást eltaláltam, csak az okot nem. Amúgy ez lett volna a második tippem 😄
Mellesleg szard le a trollokat.

Stun miatt durva, de amúgy semilyen szerintem. Még az AoE-je jó pusholni.

Czdano
Veigart vegyél mielõbb, eléggé IP farmer. Elnyomod a képességeid és meghal minimum 1 ember 😄D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

byzhouse
de rohadt jó,hogy 5bõl 2 afk a csapatból erre feladjuk és chatban magyarázkodnak,hogy most tanulnak játszani. hát mondom a 10percig 1 helyben állás mióta tanulás... miért nem mennek botok ellen és ott tanulnak menni a karakterrel és támadni. rohadt nyomorékok tönkreteszik a játékot.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

CharrDen
Veigarral sokat voltam, lenne is rá IP-m, de most Corkira gyüjtök 😄 Nocturnere meg várok még, úgy hallom nerfelni fogják.

ronihun
eszembe se jutott hogy valaki ezt fogja gondolni, azért cenzuráztam csak ki mert nem akartam hogy ha betéved egy troll erre akkor az én summoner profile-omat nézze, aztán meg kötözködjön.

Nekem Corki nagyon tetszett, mikor egy két hete free volt, megéri szvsz.
Veigar azért nem jó szerintem mert egy embert mindenképp megöl a nuke combojával, csak utána meg leverik pillanatok alatt mert squishy, egyébként nem tudom hogy kiprobáltad e már vagy sem, ha igen akkor ha tetszett,jol ment vele vedd meg elvégre olcso, ha nem probáltad akkor várj mig free lesz, sztem ö gyakran az. Nocturnet meg én is meg akarom majd venni😊

...

CharrDen
Amúgy Corkiról mi a közvélemény? Egyszer-kétszer játszottam ellene, nekem tetszett, de még mindig megéri megvenni? Elég drága. (Veigar,Corki,Nocturne érdekel fõleg a meglévõkön kívül)

Igen tud. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

CharrDen
Fáj látni, amikor más játszik Twitchel, és 2 olyan szerencsétlent fog ki, akiket 1v2ben elver... Bezzeg amikor én megyek vele 5bõl 5en CC-sek és ahogy megjelenek meghalok. :/

CharrDen
Teemo tud még a gombáira teleportálni?

Fpocok
Az szerintem belefér az "egység"-be... de igen, arra is.

Vagy wardhoz 😊

Tatyla
ja a recall az tiszta volt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Summoner skillekbõl vidd a teleport nevût. És akkor azzal tudsz egy barátságos, nem hõs egységhez, vagy toronyhoz teleportálni. Vissza a kezdõre meg ugye a recall-al.

Tatyla
hog tudok a mapon a már felderített pontokhoz portolni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem volt ez olyan rossz! Ment a like. 😉 Valahogy nekem annyira még nem jön be Ezreal,Shen-el még soha nem voltam. 😉

Winamp-al online rádió nekem segíteni szokott.....

jazzy
Hát mibõl csináljak? Ez jött össze 3 nap alatt és szerettem volna kipróbálni és gyakorolni a videószerkesztést.

720p nincs mert vagy fos a gépem, vagy valamit szarul csináltam de marhára szaggatott, majd próbálkozok.

Köszi 😊
nonicks
CLG mostanság elég gyengén szerepel...( TSM ellen is csúnyán kikapott)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fec papa
Nekem tetszett, vannak benne elég szép megmozdulások. 😄 Ment rá egy like.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

watto
Sima fragekbõl minek videótcsinálni?😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

CLG vs SK ? cool

y u no 720p?

jazzy
Aullah videóit nézve kedvet kaptam, hogy csináljak egy sajátot, elsõ próbálkozás, kicsit randa, kicsit szaggat, de remélem nézhetõ. Köszönöm neki a segítséget.

Szervusztok,

Mondjátok csak a lagg-okra milyen orvoslás létezik? Szinte mindig dc-zik és elég zavaró.

CharrDen
Próbáltam, de ha a játék elején az ellenséges csapat nem teljesen noob, akkor már a játék elején lemaradok.

Vegyél védekezõ cuccot, oszt' csá :p
Mondjuk én pl Evelynnen sose szoktam, de általában nem is kell stun miatt.

CharrDen
Én csak a Twitchemet sajnálom, nagy kedvencem de sajna elég gyenge.. :/ A sebzése jó, de ahogy megjelenek és valaki jobb gombbal rámkattint, meghalok.

Fabio Capello
Mi pont most vertünk egy tryndát rommá, 25 percig még ultija se volt... 😄

CharrDen
Nekem viszont nagy meglepetésben volt részem 😄 Trynda és én (Miss Fortune) 18ason 1 item híján full buildel leütöttük baront, majd bevonoltunk ellenséges bázisra, 2v5ben leütöttük õket (quadta, sose lesz pentám :/) majd bevertük a nexust 😄

Fpocok
Elõfordul :S

Tatyla
basszus most jöttem ki egy mecsröl egy srác elejétöl végig slackelte egy másik miss fortunával beállított level 18-on egy 7-2-3-as arányt magának innentõl õ is slackelt de még 15 percig szenvedtünk hárman persze hogy defate lett a vége 😞