League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
és az mér jó
sadface
a haver az valami új dlc? ilyenről még nem is hallottam. ti is legalább olyan égők vagyok főleg ez a hunter nevű anyaszomorító

w/e most már csak a permára megyek leszarom már. 😊

I decide when I'm done.

jazzy
Amúgy sadface haverjainak ez nem égő? Amikor nekem egy haverom buta mint egy darab föld akkor azért meg szoktam neki írni privátban, hogy fejezd be mert te vagy a buta most, már én érzem magam kellemetlenül miközben olvasom, nem hiszem el, hogy ti nem
sadface
kérdezd meg érdekel-e

I decide when I'm done.

ronihun
anyázol, rákozol, és most már antiszemita is vagy <#nemtudom> <#bdead>

...

sadface
jó vicc, irány auschwitz

I decide when I'm done.

ronihun
a humorod látom még mindig jó

...

SzirmosSzisza
jajj, 1. a topik \o/

roni, gyere máskor is

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
nem mindenki játszik 0-24 easy botok ellen. Gondolom már a soraka botot is felvetted friendnek, hogy ne legyél egyedül
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.11.06. 18:45:28

I decide when I'm done.

sadface
ez bekattant

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

eljössz velem a kezelésre? te úgyis annyira tudod mi hol merre

I decide when I'm done.

ronihun
de amúgy ja jazzy, ez a hsz-e is tök self explanatory, nem látod az összefüggést? nem akar ranked szinten játszani, bármit is jelentsen ez, de diamondot akar, tehát ötös premadebe normalozik ranked után, logikus, buta vagy spoodyjazzy

...

ronihun

...

sadface
Olyat te nem szoktál, hogy mondjuk mész egy rankedet és utána 5s premadebe normáloztok? Nem tudom mi nem volt rajta érthető..

örülök, hogy beismered, hogy hülye vagy hozzá.: D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.11.06. 18:33:44

I decide when I'm done.

Különc
JHL Fans jobb volt <#pardon1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
én se értem, de általában tudod nem lehet érteni az érveit, ráadásul te nem tudsz olvasni balfasz

...

j0nNyKa
sosem kaptunk ki, úgyhogy false
hurensohn vagymi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
igaz mircen én is voltam balfasz 12 évesen 2 cs 2v2 között ahol kiszoptunk
j0nNyKa

j0nNyKa
első párat lenyitottam, ugyanaz volt mindben, te is így anyáztál 13-14 éve. na.

jazzy
Ezt mondjuk nem értem.

"Akkora probléma, hogy már nem akarom ranked szinten játszani a játékot, hanem csak "játszani"? Ha már olvasni nem tudsz"

vs

"ha platban maradok megpróbálom a diát"
jazzy
javaslom nyisd le :/
j0nNyKa
nem is a hsz tartalmán nevetek (végig se olvastam, nyitogasson le annyi spoilert akinek 6 anyja van), hanem azon az abszurd tényen, hogy hunter kapja <#idiota>
no mind1, sztem úgyis le fog ülni a dolog, vagy már leült 😞

jazzy
ez true, én is örülnék ha inkább értelmes lenne, mert régebben az volt, de láthatod, hogy ez már sok, hunter húzza ez meg teli szájjal fröcsög mint egy ovis

egyébként hááát, én elhiszem neked, de azért nehezen, hogy te azon a hszen nevetsz, a pár év alatt rájöhettem, hogy nagyjából ami nekem nem vicces az már neked se
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.06. 17:55:26
TBTPumpa
Tini problémák! Fiatalság, bolondság! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
sorry srácok töröltem, tényleg lagolt 😊
tessék ez ati kompatibilis <#idiota>

na anyway nemtom, reptettem már kevesebbért is embert, de most wat, kibaszom, aztán 2 nap múlva rájön hogy nyomorék volt, és egyébként meg hasznos tag lehetne itt.. nem tudom
meg egyébként nekem ne mondja már meg senki hogy mikor banoljam, az milyen már <#idiota> tudod hogy van ez jazzy, ha már kéri akkor nem is izgi 😞
meg úgy mellesleg neked nem vicces, én teli torokból röhögök, aztán ha neadjisten oda jutunk, hogy már én sem nevetek.. nem szalad sehova a kitilt gomb
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.06. 17:45:34

Különc
Valamiért nekem is lagol a gif, biztos EUNEről linkelte

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Mi ez a gif te jó ég? Ledöglik tőle az R9 280X kártyám. Honnét szedsz te ilyeneket? Vagy csak megint szar az AMD driver...

Nem tudom görgetni ezt a topikot. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.06. 17:23:42

jazzy
Én megértem, hogy haverság, de ilyenért kurvára járna legalább büntetőpont, azonkívül ekkora balfaszokkal nem szoktál te haverkodni, ez már nem is a vicces verzió, ez már kibaszott szánalmas, mi ez a retardáltság
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.06. 17:21:04
sadface
Innen látszik mennyire ismersz. Jó az plat 2-nek is de sebaj! ennyire ismered talán az árfolyamokat? csak szólj és ingyen is megcsinálom. Nem kell kezeltetni magam. Miért kellene? Szándékosan használtam ennyi trágár kifejezést, arra reagálva, hogy én csak ezeket ismerem. Ezt kérted? Megkaptad.

I decide when I'm done.

ronihun
"Igenis sértőnek találom meg, magamtól felmentem majd' diáig, letettem teamben is valamit a képzeletbeli asztalra és te még mindig ezen csámcsogsz. Lépj tovább és ignorálj végre. "

😄DDD arra gondolsz amikor plat 5-be felcarryztek kétezer forintért? az close enough. egyébként ez beteg, kezeltesd magad

...

ronihun
neked komoly önértékelési gondjaid lehetnek, ha #49315 ennyire megbántott és sértőnek találtad, de whatever, tanulj meg vitázni, vagy érvelni vagy bármi és akkor komolyan is fog venni valaki, ne csak az anyád, balfasz, baszd meg legyen a szótáradban

...

sadface
ja és eléggé bajok lehetnek nálad ha ezt így lementetted/akármi. Ez már a csak azért is belekötök kategória. Ki a faszom kérdezett téged itt? Hányingerem van már tőled meg különcmekistől. Szánalmas amit művelsz. 😊 és akkor én generálom a flamet megint, amikor hozzád sem szóltam.

ui: amolyan last word: edit* zippo A LEGértelmesebb itt*. basszátok meg. jonny. amit írtam üzenetben kérlek.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.11.06. 16:16:58

I decide when I'm done.

sadface
nyugodj meg jonny bácsitól már kértem a permám, nincs kedvem veled itt szarakodni.

I decide when I'm done.

ronihun
bár hazudnék ha azt mondom értem ezt a hozzászólást, mi az a ranked szint? és mi az a csak "játszani"? lehet hogy tényleg nem tudok szöveget értelmezni, de ez nekem nonszensz

...

ronihun
A szomorú az, hogy szokásodhoz híven össze-vissza beszélsz, és ahogy valaki rámutat, hogy nyafogsz elkezdesz személyeskedni és anyázni. Engem speciel nem zavar, sőt én remélem, hogy nem törli senki a hsz-d mert made my day. Nem tudom, hogy ez a szellemi próbatételeid miatt van, vagy csak 15 éves lányok közt élsz és szeretsz picsogni, vagy a középiskola ennyit adott hozzá a személyiségedhez, de mindenesetre vicc tárgya vagy az ilyen megnyilvánulásaiddal.
BTW to prove my point, egy éve sírsz rísz a reset miatt, szerintem te vagy aki nem fogja fel a season jelentését.

...

sadface
Látom nem sikerült a diskurzusunk lényegét felfogni. Ki sírt amiatt? Akkora probléma, hogy már nem akarom ranked szinten játszani a játékot, hanem csak "játszani"? Ha már olvasni nem tudsz, BALFASZ ne legyél. Balfasz.

I decide when I'm done.

ronihun
én még azóta se értem, hogyha valaki biztos magában hogy odavaló/feljebbvaló mint ahol most van, akkor miért ekkora érvágás egy teljesen új szezonban az új alakításokkal "nulláról" kezdeni? évi 2k nem olyan sok pénz szvsz

azt meg ne mondja nekem senki, hogy platinumba jobb/kedvesebb emberek vannak, mint lentebb

...

jazzy
pupák wat
sadface
jólvan este van. <#idiota>

I decide when I'm done.

j0nNyKa
dehát ha oda dob, te is ott lévő ember vagy <#idiota>
meg egyébként ha mindenkit normálisan a mostani divje alá rak 2-3-mal (és ezt feltételezhetjük), akkor ugyanazokkal fogsz játszani, akikkel eddig is te pupák 😊
akiktől te félsz, azok méglentebbről indítják a köv szezont

sadface
nem a mászással van bajom, hanem az ott lévő emberekkel

I decide when I'm done.

j0nNyKa
nabaszki akkor hülye vagyok, mind1 értsed <#idiota>
pedig esküszöm még el is gondolkoztam hogy melyik a tier meg melyik a div, de ja igazad van :|
jaj hagyjál már, goldból is pikpak felmászol plat közepére - tetejére, te is jól tudod - emlékezz már vissza a goldra, hogy mekkora tudás kell onnan felmászni 😊

TBTPumpa
Reaper Soraka skin elérhető korlátozott ideig:
1350 RP (On sale for 975 RP through November 10th)
Legacy Availability - leaving shop on November 21st

sadface
Félreértettünk egymást 😄 tier = bronze etc, amire te gondolsz az a division. Vakartam is a fejem, hogy mi a faszra gondolsz, mondom csak nem dobott vissza téged silverbe. <#idiota> én úgy vagyok vele, hogy idén egész elfogadható szezonom volt, igaz dia nem lett meg szvsz letolom jövőre a tíz meccset ha platban maradok megpróbálom a diát, ha goldba dob átnevezem magam "no more ranked s5"-re. 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
tavaly azért voltak ilyen hatalmas visszaesések, mert az azelőtti szezonban ugye XY 5-ből nem lehetett visszaesni, és sok húzott acc volt annyival lentebb eloban a tierjénél
a tied teljesen normál, 3 tier visszaesés, pont amennyit írtam, nem értem a problémát <#confused>
macseknak is annyi volt, nekem is szerintem pont annyi volt, és nem is húzott accunk volt (khm, 2000)

sadface
plat 4 -> gold 2 6/4-el. Mondjuk kezdés után kb 1-2 hónappal toltam le. Tavaly ment a sírás a rengeteg gold -> bronze 4-5 miatt.😄 Kíváncsi leszek mi lesz idén. Sok jóra nem számítok ha még mindig a plat 1 lesz a plafon az első 10 meccs után. Oda bedobálja a challangert a többit meg beömleszti bronze/silver/gold-ba a rendszer. és mindenki happy #riotlogic

I decide when I'm done.

BEAST
Engem Silver1-ből Bronz1-re dobott szezon elején pedig 6 meccset még meg is nyertem a 10-ből. 😄

Kíváncsi leszek hova tesz majd plat5-ből.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Engem Gold 2-ról Gold 5-re rakott 5-5-tel 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
engem tavaly is vagy 2 tierrel rakott le, téged jobban?

sadface
ha olyan lesz mint tavaly fogsz te még örülni a goldnak is

I decide when I'm done.