League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pub mint public azaz nem invelt friend. 😊

Why so serious?

böröczk
Ez most extra lámaság, de egyszerûen nem tudok vissza"lapozni" a purchase-nél, akármelyikre kattintok, show all vagy characters, egyszerûen csak egy oldalt mutat. <#conf> És ugyebár vissza kéne keresnem, mikor vettem pontosan, a többivel tisztában vagyok.

Kumiho #2179

böröczk
Nekem is válaszoltak <#idiota>

"Hi Lilagatyas,

I am very sorry for the delay in responding to your issue. We are constantly improving our support system to help resolve tickets faster.

We normally do not provide refunds for items such as skins, champions, or runes. However, I can make a one-time exception for you and refund up to 3 purchases that have been made in the last 30 days of submitting your request.

So I can easily research the transaction(s) and assist you with this refund, please provide me with the following information for each of the three items you would like refunded:

- Type:
- Description:
- Currency Type (IP/RP):
- Amount:
- Date Purchased: "

+blablabla, a lényeg ott van.

Kumiho #2179

jazzy
Ehhez kéne elõzmény mert így nem teljesen értelmezhetõ.
jazzy
A pub az a kocsma ahova bemész 😄
pluhi
Valamit kérdezett tõled a korábbi levelében, amire a választ a purchase historyban találod. Amúgy azt mondja, hogy a policy bármikor változhat. Gyak "igyjártál".
+ Gangplank

Irelia, Nasus, Singed, Udyr,Cho'Gath és persze az egyetlen, az utánozhatatlan, a felülmulhatatlan Lee "The Blind Monk" Sin (mondjuk elég gyakori ban).

penge96
Mert hogy játszotok?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Sziasztok tudnátok ajánlani 1 pár karaktert ami erõs top solora és megéri megvenni?

vissza írtam casual carrotnak, hogy nem fair amit a refundal így csinálnak, erre ezt a választ kaptam:

I understand that there may be some confusion regarding this change, but please know our policies can change at any time and we also do not normally offer refunds or returns on any piece of content.

I am very sorry for this inconvenience, but your cooperation in providing me the information I asked will help me to assist you much faster. You can find your purchase history and information in the 'Purchases' tab of the store.

Thank you very much for your understanding and please let me know if you have any additional questions.

segítsetek értelmezni, mert nem teljesen értem, most akkor megcsinálja nekem mégis és kéri az infókat megint vagy mi?

SzirmosSzisza
Lényegében ua :!
pug = pick up group

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Round 1, Fight

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Mi van? 😊

Why so serious?

jazzy
Pub? Inkább pug.
Na ezért nem játszunk már pubbal, max akkor ha nagyon nincs más lehetõség.

Why so serious?

penge96
Hova kerültem az elõbb emberek... 5 játékosból az egyik alapból be sem csatlakozott, a másik pedig csak lézengett a pályán, és SEMMIT és SENKIT nem támadott meg. Megkérdeztem, hogy mi a retket csinál, kussolt. Mint mindenki... a maradék 2 emberbõl az egyik meg béna volt. 10-es voltam, õ még a 6. szinten ragadt... szóval effektíve 2v5 volt... csodás.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Unknow
Azért ahhoz nem egyszerûen buta ellenfél kell,hogy ennyi hp-n ott maradjon CV -vel mikor látja,hogy a Nidalee eltûnik top laneról. Bár igazából látnia se kell ha van ennyire buta. Persze bizonyos szinten Evelynnel is lehet ilyen killeket csinálni 😄
Czdano
Nem így játszok, lolreplayben van beállítva csak. <#miaz>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

daemonervosa
locked cam ftw

Trolling is a art.

ronihun

...

Czdano
Reply meg az lett volna hogy alistar jelenleg az egyik legnépszerûbb/legjobb support karakter, megéri a pénzét.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Kis érdekesség kezdõknek -> miért érdemes CV-t vinni akármilyen karakterhez

alistaról valami véleményt tud valaki mondani??
ronihun
ha jol tudom mindig oda írták, hogy "decsakmostcsakneked", legalábbis én amikor olvasgattam ezután egy-két hónapja akkor mindenki mondta, h ugyanezt kapta, és én is

...

Különc
Most mindenkinek visszaírják hogy "decsakmostcsakneked" hogy jól érezze magát, eddig meg mindenkinek visszaváltották zokszó nélkül. Érdekes, azt hittem ez egy szolgáltatás és nem szívességet tesznek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Ne írd bele, majd õ visszaír és megkérdezi. Én beleírtam mi mennyi volt és mit váltanék vissza, õ visszaírt, hogy írjam le véglegesen melyikeket akarom, tehát úgyis rákérdez. 30 napos pedig nálam sem volt pedig Casual Carrot volt, váltottam vissza 2 hetes karaktert és 2 hónaposat is.
Maak
Nalam polo semmit nem kevertek, semmilyen 30 napos dologrol szo nem volt...

"We don't do this normally, but I have completed this refund. The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the Store and attempt to make a purchase. You do not need to complete the purchase, the value should correct itself before you complete the transaction.

This is a one-time exception.

Please let me know if you have any questions, and enjoy the game!

Sincerely,

Francis
Riot Support Team"

szerintem kicsit elszaporodtak ezek a dolgok es emiatt szivoznak mar.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

böröczk
Remek, azt nem írtam bele, mennyit költöttem rájuk, de gondolom, mivel 30 napon belül vagyok úgyis, nem sokat változott az ip áruk. Max utánuk dobok mégegy mail-t, hogy tuti legyen.

Kumiho #2179

penge96
Azért ne "csicskuljatok" már be egy játék miatt a készítõknek 😄 Persze megértem, hogy miért teszitek.

Győri Devi
azt a 30 napos dolgot és h tegyen kivételt nem kellett volna beleírni

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

SzirmosSzisza
lol'd

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Nekem 9 nap után válaszoltak hogy irjam le melyik karikat, mennyit és mit költöttem rájuk...rá 1 napra már megis kaptam az IP-t

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Nekem pont Casual Carrot adta vissza még 1 hónapja 😞
böröczk
Mennyi idõ után válaszol a support? Mert én is írtam tegnap délelõtt egy szívhez szólot, mire számíthatok? : D

Kumiho #2179

ezt arra írta csávó, hogy kértem hogy annak ellenére hogy nem adhatna vissza 30 napnál régebbi hõst, tegyen kivételt legyen szives

Dear Summoner,

Unfortunately, that is the policy that is currently in place. I wish I could make an exception, but a refund is already an exception to our policy, so another exception to it is not acceptable. I am sorry for the inconvenience.

Sincerely,

Casual Carrot
Riot Support Team

ezt a választ kaptam ma😞

NagyiBMX
Na én most értem el a mélypontra...egymás után több mint 4 defeat sorban... mind a szarfos okádék csapat miatt... ma egy udyr megkérdezte : how to kill mana boss, miközben jungelezett... hihetetlen hogyha az ember nem lvl 30 vagy az ellenség vagy (Murphy) hogy a saját csapata van tele láma idióta baromállatokkal.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Grr1234
Nekem sikerült.

csodálatos, már nem lehet vissza adni 30 napnál régebbi hõsöket, vagy csak én fogtam ki olyan riotost aki "nem" tehet sajnos kivételt.... 😞

penge96
Aha, látom. Fasza 😄

Likeolod Facebookon a LoL-t.

Why so serious?

penge96
Igen? Hogy?

Fabio Capello
ingyenes, facebookon keresztül

penge96
Tristana nem 1300?

ronihun
Tristana, mer õ OP!

...

Maak
jatszd le a battle tutorialt, ott elmond mindent pontosan

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

rhazid
o:

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

penge96
Újabb láma kérdés: a pályán vannak ilyen npc-k, akik csak állnak, a térkép ilyen keresztféleséggel jelöli õket. Na azok pontosan mire jók?

SzirmosSzisza
Kell hozzá VIP. Amúgy meg ne (próbáljatok meg) trollkodni légyszíves 😊