League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
😄😄😄😄😄😄:😄😄😄😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Velem most pont olyan Blitz volt aki mindent berántott... minionokat, Heimer turretjeit, Morde ghost minion-ját , telekszomszédot....

Saccard
Heimerdinger muhahhaha!!!<#eplus2>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

jazzy
Dejó.. blitz.. akkor junglezok egész héten. Utálok blitz ellen lanelni..
Morde-nél rosszabak a random blitz-ek, akik semmit nem rántanak be.
böröczk
Legalább mostmár tuti, állandó ban lesz 😄

Kumiho #2179

Fabio Capello
Már megint Morde.

MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT??????!!!!?????!!!!

tommyknockers
Hét hõsei:
Ashe, Blitzcrank, Cho'Gath, Heimerdinger, Rammus, Taric, Twisted Fate, Mordekaiser, Xin Zaho, Orianna

Meglepõ, mert vártam volna mondjuk Cassiopeiát, Iréliát.. Renekton is régen volt. Akiket tippeltem azok közül csak Orianna jött be.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

milyen ez a Overlord malzahar

Fpocok
<#hehe><#hehe><#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

erre csak annyit tudok mondani, hogy fe'lelmetes... O_o"

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

penge96
Azért vannak itt arcok bõven 😄

Jazzy, thanks

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

SzirmosSzisza
Elhiszem én, de szándékosan ne itt flameljetek, ott a gumi, saját etc.

#12670: én most lakótársaimmal nyomom, érdekes meccsek vannak 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Minket meg AD Morgana, és akkor mi van 😄
Különc
Nincs fent a laptopon, ám múltkor toltam egyet és Soraka szétownolt, azóta nincs kedvem belépni <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Tolom csak 2 meccs között vagyunk, te is feltolhatnád lassan azt a flamer arcod
Különc
Inkább menj vissza Lídzs of Ledzsendzezni

jazzy
Hiába törlöd cat, ez nem bunkó reagálás, ennél kedvesebben maximum otthon szólnak hozzád. Ha ez bunkó, jobb a harakiri azonnal, mert csúnya dolgok fognak érni az életben.
össze kéne hozni itt egy csapatot, a legjobbakat, és mehetnétek cup-okra.

hahahahahah : s

JSbyMSI8800
Nektek is olyan szarul frissít le hogy 300 megát szed és szedi ilyen 6-10 megával de kb 3 másodpercenként applying patches ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

SzirmosSzisza
Viselkedjetek :p

NagyiBMX
critical hit !!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

penge96
Jól van, bocs... de már fél éve is így mondta ki, azthittem azóta valaki felvilágosította... mindegy, mostmár elmondtam, amit akartam.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

NagyiBMX
Get ready for the next battle...

Különc
Round 2, fight

OzI20
nem arra mondtam hogy szarul mondott ki valamit hanem arra ahogy te milyen BUNKÓ módon REAGÁLTÁL !

daemonervosa
ANYA!!! MEGÖLTÜK A LICS KINGET

EZ ÉLETEM EGYIK LEGEPIKUSABB JÁTÉKÉLMÉNYE

Trolling is a art.

penge96
Dante, eddig is nagyon irritált, és bocsi, hogy szólok, de ezt a szerencsétlen játékot ne Lídzs-nek mondjad már, maradjon az csak Líg... igazán utánanézhettél volna, hogy kell kiejteni, ha ennyit játszol vele.

igen belenéztem énis a videóba (nem néztem végig teljesen most arra nem érek rá), de pár észrevétel:
- sok a butaság, nem tudom, hogy áltok a játékkal mennyit játszotattok, de én pár mondatnál elmosolyodtam, hogy az azért nem úgy van , szóval tanács 1: többet játszani ilyen videók készítése elött, külföldi kommentárral készült ideók többszöri nézése
- a másik pedig amit Pyotr is mondott a harmadik rész elején van egy szitu pl 3v5 ezreal lõ egy q-t és már teamfightról kiabáltok holott csak bõ fél 1 perc múlva estek egymásnak

persze én magyarázok, tudom csináljak jobbat majd akkor. hát nem fogok 😄😄 azért remélem a tanácsokat megfogadjátok
Pyotr
Ezek a közvetitések nekem a Palik-Czollner párosra emlékeztetnek amikor az egyik túlorditja a másikat persze úgy hogy belezavarodik saját magába😊
Persze az ember elmosolyodik rajtuk a résztvevõk meg örvendezék vala.
Pozitiv kritika , de szerintem higgadjon le a kommentátor és inkább mondjon kevesebb okosságot mint sok hülyeséget😊

&#9608;&#9608;

Paranoiac
Sziasztok! Keresek egy értelmes társaságot némi játékra, mivel mindig gyökereket kapok ki csapattársnak. 😞 Paracska neven futok a jatekban is.

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Unknow
Wut? What happened to ignájt?
hellósztok, egy kis apróságot szeretnék nektek mutatni amit nem rég készítettünk. Nem a legjobb, de figyeljük az újításokat, és minden re vevõk vagyunk, hogy fílingesebb videókat készítsünk. Tessék itt a debutáló videónk.

SzirmosSzisza
Lényegében mindegy, s1et is meg lehet nézni.

Fabio Capello
csak a pontokat és a statokat resetelték, holott elvileg teljes resetnek kellett volna jönnie, ergo lenullázódik a win-lost számláló is, meg minden.

Btw, aki nem tudta, mindenki visszakapja az IP-t, aki megvette Kayle-t.

mit rontottak el azon belül? : S

Fabio Capello
Nem csak westen, sehol nincs ranked, mivel elcseszték az elo resetet.

Czdano
Nincs lagg.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

mikor lesz már ranked ON, a Westen?!

jazzy
NagyiBMX
Nem, csak annyit látsz amennyit mutat

Kérdés a EU WeSTEN játszókhoz:

Van lagg game közben, illetve sokszor szokott bedobni amcsi szerverre???

(fontolgatom a váltást mivel több haverom is ott játszik. (tudniillik és németországból származok)).

Elõre is köszönöm a válaszokat

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

penge96
A match historyt visszalehet lapozni?

penge96
Kis Tristanaval lehet aprítani rendesen, meglepõ hogy egy facebook link is ingyen a tiéd 😄

jazzy
Szerintem Brandet mindenképp.
NagyiBMX
Szerintetek Brand-et vagy Twitchet vegyem meg ? Mindkettõre fáj a fogam de nem tudok dönteni, Brand-el már játszottam és nagyon bejött, valaki Twitch-re tudna mondani véleményt?

böröczk
Hát ezt egyszerûen megírtam neki, mert egy karakternél nem tudom visszakeresni, mikor vettem pontosan. Csak boldogul a dátum nélkül is..

Kumiho #2179

NagyiBMX
Nem lámaság én se tudom megnézni az elsõ oldal utáni dolgokat.