League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ashe, Blitzcrank, Cho'Gath, Heimerdinger, Rammus, Taric, Twisted Fate, Mordekaiser, Xin Zaho, Orianna
Meglepõ, mert vártam volna mondjuk Cassiopeiát, Iréliát.. Renekton is régen volt. Akiket tippeltem azok közül csak Orianna jött be.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Jazzy, thanks
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
#12670: én most lakótársaimmal nyomom, érdekes meccsek vannak 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
hahahahahah : s
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

- sok a butaság, nem tudom, hogy áltok a játékkal mennyit játszotattok, de én pár mondatnál elmosolyodtam, hogy az azért nem úgy van , szóval tanács 1: többet játszani ilyen videók készítése elött, külföldi kommentárral készült ideók többszöri nézése
- a másik pedig amit Pyotr is mondott a harmadik rész elején van egy szitu pl 3v5 ezreal lõ egy q-t és már teamfightról kiabáltok holott csak bõ fél 1 perc múlva estek egymásnak
persze én magyarázok, tudom csináljak jobbat majd akkor. hát nem fogok 😄😄 azért remélem a tanácsokat megfogadjátok
Persze az ember elmosolyodik rajtuk a résztvevõk meg örvendezék vala.
Pozitiv kritika , de szerintem higgadjon le a kommentátor és inkább mondjon kevesebb okosságot mint sok hülyeséget😊
██
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Btw, aki nem tudta, mindenki visszakapja az IP-t, aki megvette Kayle-t.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Van lagg game közben, illetve sokszor szokott bedobni amcsi szerverre???
(fontolgatom a váltást mivel több haverom is ott játszik. (tudniillik és németországból származok)).
Elõre is köszönöm a válaszokat
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Kumiho #2179