League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
ez volt már?<#idiota>

hTTp://ror.hu/

Fabio Capello
ez az ötmilliós kérdés.

[Rush]
Akkor félrenéztem....mikor kezdõdik amúgy az S2?

Fabio Capello
noep, most három hetes ciklusok lesznek az s2 kezdetéig.

[Rush]
Csak a Riven meg Xerath volt 3 hetes lebontásban, és utána visszaállnak 2 hétre nem úgy volt?

Fabio Capello
legkorábban három hét, de ha tényleg jön a rókaribi akkor hat hét múlva.

és mikor ?

Fabio Capello
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Mindenki más is visszakapta

Kumiho #2179

Fabio Capello
nocsak

Recently, we announced that we were giving the Kayle champion along with a promotional skin to certain qualified players.

Well, we also noticed that you purchased the Kayle champion for 450IP within two weeks prior to the announcement or sometime shortly afterwards, even though your account already qualified for this reward!

Since you were already slated to receive Kayle for free so soon after completing your purchase, we decided to issue you a proactive refund for the purchase price.

This refund has already have been credited to your account, and is yours to spend however you'd like. Please consider Kayle our gift to you!

Thanks again for your continued support, and we hope to see you out there on the Fields of Justice!

Pedig jó lenne. Sok Karthus ultit akarok látni.

Why so serious?

böröczk
3hete volt, a többi is logikus, de majd kiderül😛 holnapután meg már boldogíthatlak titeket 😄

Kumiho #2179

[Rush]
múlthéten nem volt karthus....

Fabio Capello
Nem tartom valószínûnek, hogy Karthus megint ingyenes lenne, fõleg hogy a múlt héten volt az.

böröczk
Neha bebuggol, es jelzi a kovetkezo free champion rotat,de csak kis idore, most is ez toitrtent.

Kumiho #2179

UnknownAsshole
ezt bõvebben egy kicsit légyszi
böröczk
Jovohettol ingyenes lesz karthus,twich,shaco,anivia,volt egy kis bug nemrég..

Kumiho #2179

Fabio Capello
Nocturne: Berserkers, Inf edge, 4x Bloodthirster = gg owned.

Arnoux
Fõleg Dominionra keresek magyarokat Skype-al. 1-2 haverral szoktam játszani néha megvan az 5 fõs premade. A lényeg, h tudj csapatban játszani.
Vegyetek fel ingame: Arnoux (EU EAST)

ronihun
<#conf>

...

"No woman No Cry..."

ronihun
<#vigyor5>

ilyenek mindig történnek velem is, a legjobb amikor mindenki instalock és kb szar a csapat, de nekem kezdenek el magyarázni hogy hozzak Tankot ami a jelenlegi metába simán kihagyható és kipickelek mást, mindegyik OMG noob we have no tank, surrender at 20 stb. 😄

...

ajj, valaki jöjjön már rankedra, 20% kevesebb az esély arra hogy vesztünk : D

Maak
westen sem jobb szoloban,

elso meccs: akali miden uj champ ellen 0:6, mndenki hibas csak o nem
masodik meccs: mar picknel osszekap 2 tag, hogy kie legyen az uj champ, ha nem az enyem akkor feedelek...inkabb csak kilepett szal 4v5-ben kezdtunk, 1ora 4percig birtuk, kill is tobb volt de kibuildeltek magukat a vegere szal nem igazan volt realis esely
harmadik meccs: csavi pickeli nunut majd vesz egy dorans ringet es kilep...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

west : )

valaki rankedra? ingame : davidWolf

😊

jazzy
Vonaton ülök 6 körül már leszek😊
ronihun
eltûnt<#nemtudom>

...

ronihun
már egy éve játszok, nem tudtam megszokni

...

Különc
Játssz jazzykével, free win <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gubberx
Elõbb utóbb megszokod 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ronihun
eszméletlen, van egy feeder Talonunk KÉT Brutalizerrel, van egy Vayneünk aki szintén feedel, aztán fel akarja adni, pedig ezek ellenére nem álltunk tul szarul. De ugy képzeljétek el, hogy kb 20szor pingelünk nekik hogy back, õk beugranak három közé mert ölni akarnak, meg ilyen faszságok. Aztán Vayne egy ujabb halál után lelép, még védünk de esélyünk sincs, talon továbbra is feedel, írtam nekik hogy reportolják ök is vaynet meg talont, erre a válasz az volt, hogy reportoljam az anyámat...

Most komolyan milyen "emberek" játszanak ezzel a játékkal?! normális- e az ilyen?

...

nem kapom meg a napi 150 ipt , ah : S

Fabio Capello
A szerver online.

ronihun
rögvest

...

jazzy
Statisztikus-e vagy?
Különc
Szerintem hagyd a picsába 8) Mióta nem lépek be szebbek a napjaim, beiratkozol velem matyóhímzés-tanfolyamra? <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
szerintem nincs különbség, ott is vannak retardáltak meg itt is, ha feltesszük hogy itt több, akkor ott van az a tény, hogy nagyon sokan átmentek westre eastrõl, vagyis kb kiegyenlítõdött, de mindegy nem megyek át westre, mert itt vannak ismerõseim, velük meg legalább lehet játszani normálisan.

...

Over 9000! Amúgy olyankor hagyom a francba, játszok mással vagy csinálok mást. Én egy szóval se mondtam hogy nincsenek retardáltak, én azt mondtam kevesebb van mint easten. Ott ciril betût láttál instant lose.

Fabio Capello
aztán jön majd a QQ amikor a west szerveren egyórás queue van. Ne áltassátok magatokat, retardáltak mindenhol vannak, easten, westen, na-n egyaránt. csak a nemzetiség változik.

Azért westen jobb a helyzet, bár már láttam itt is oroszt, és egész normális volt, kommunikált rendesen velünk, meg nem ragelt ha meghalt. Az is igaz hogy nincs annyi orosz de gyökerek sajnos így is vannak jó páran és az is biztos hogy supportot se viszek többet solo queue-ra, nincs kit supportolni annyira minõsíthetetlenül játszanak egyesek, elõzõ meccsen mentem xinnel egy lanebe (skines volt ofc) feedelt ahol tudott, pedig próbáltam menteni (Janna-val voltam) ahol tudtam de futott feléjük mint az ökör. 22. percebe mondtam azt hogy akkor ennyi elégvolt surrender, pedig nem szoktam, de annyira szenvedés volt hogy semmi kedvem nem volt hozzá. Gyere át westre aztán odacsapunk a sok retardáltnak 😄, mióta haverom abbahagyta csak solo-zok és kezd elegem lenni belõle, mindenki megy amerre lát.

ronihun
aha, de westen se sokkal jobb a helyzet, nem akarom átvinni nagyon, bár már elgondolkoztam rajta, most épp ugy vagyok h nem is nagyon fogok játszani, mivel nem lehet élvezni a játékot így, hogy a csapatból legalább 2 egy retardált agressziv fasz, volt már pár szar csapatom régebben is, de annyi amennyi az utobbi héten volt annyi még nem.
30-40-el több winem volt, most ez lement 20ra, és az utolsó 10 meccsembõl 8 loss, nevetséges emberek vannk, mostmár kb minden meccsen megy két report, mind nálunk mind enemybe, szóval félreértés ne essék enemybe is ugyanolyan paraszt orosz, tökömtudjamilyen trollok, félkegyelmüek vannak

...

Easten játszol?

ronihun
egyszerûen borzasztó, hogy ahogy valami orosz vagy más cirillbetûs premaddel összekerülök biztos a bukás, kapják már be, hogy bejönnek, és egy szót se szólnak hozzánk csak egymással beszélgetnek, ráadásul hárman, és abból az egyik egy rakat szarral ért fel, full atk speed tryndamere, és még ugy is kikapunk, hogy az enemybe végig szidják egymást, meg feedel az akalijuk szándékosan, szánalom

...

Fabio Capello
LestatVenom
ilyen nekem is volt 2x 😄

hu hu hu huuuuuuuuu

Fabio Capello
Amerikában végeztek a patcheléssel és kinn az új hõs is, lehet lesni a streameket :]

Gubberx
Tribunal

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne