League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én valamivel késöbb, és akkor már nem engedték meg a régebbiek visszaváltását 😞

de ettõl persze próbáld csak meg Tababo, hátha sikerül, csak akkor szólj majd, és akkor megpróbálom majd én is megint 😊

Grr1234
Augusztus elején.

mikor csináltad?

Hello 😊)

Nem tudtok akkor erre a problémára valami megoldást? (#13024-es hsz)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Grr1234
Nekem sikerült.

csak szólok hogy 30 napnál régebbi cuccokat már nem lehet vissza adni 😞
ezzel szoptam én is

Unknow
Ha béta óta játszol ez kicsit bonyolultabb lesz ennél. Ugyanis nekem pl eltûnt elég sok a historyból. Lehet,hogy nálad is fent áll majd a dolog. Ebben az esetben (ahogy nálam is) , nem kell beleírnod a levélbe a dolgot. Sõt, asszem RP-t is kérhetsz a championokért. (Én ezt csináltam mivel IP-bõl volt 20k fölös, visszakértem 975rp-t és megvettem újra a championt XD )
köszönöm

Fabio Capello
a shopban van egy purchases menüpont, ott tudod megnézni

hol tudom megnézni?
vagy csak üssek a hasamra?

béta óta játszok úgy hogy nem nagyon tudom.

Fabio Capello
mikor vetted a hõst/skint.

sziasztok.
hõs visszaadásnál kér ilyen adatot hogy "Date Purchased".

itt mit is adjak meg?

"HELLÓ! Nekem az lenne a problémám, hogy amikor bejelentkeznék(beírom a jelszót) akkor tölt egy kicsit aztán kiírja ezt: Biztonsági figyelmeztetés. A megtekintendõ webhely tanúsítványa elévült, vagy még nem érvényes. Folytatja?

Én rámegyek hogy igen. Kiírja: Connenction Failure: Unable connect to the PvP.net server.

Akkor megpróbáltam leszedni a tanúsítványt....Ugyanez. Kidob

Légyszi segítsetek (az újratelepítés nem segített...)
Elõre is köszi."

Egyik haveromnak ugyanez a baja.
Tudnátok erre valami megoldást?
Köszi az õ nevében is.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

ronihun
kell!

...

SzirmosSzisza
Gépeddel lesz valami. Én laposról seccperc alatt visszalépek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Akkor levonhatod a 15-bõl, amivel nekem lógsz : D

Kumiho #2179

böröczk
Nálam sokkal jobb volt, kifagytam játékból a peccselõ miatt, restart ugye, majd 10 percen át szarakodott a kliens, mire visszatértem, pont veszítettünk..

Kumiho #2179

Fabio Capello
új skinek (pl. új Irelia skin), illetve skin rework (Xerath egyik skinjét átalakították)

Mit patchelt ma a LOL? csak mert nekem az elöbb elkezdett és 5 percen át patchelt. Mi van benne?

Teljesen jó nekem is a gösser, köszönöm. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
nem, mert brigitõl gössert kapok, te meg ászokat kapsz 😄

Abból kettõt nyilván passzolsz tovább nekem. 😊 De ha nincs Karthus milyen karakterrel fognak szegény 10 éves noobok nyomulni?

Why so serious?

Naja, próbáltam én is... Gyors sok ap, végére lichbane...fun-fun-fun
Fabio Capello
Valamiért újabb Crimson Elite-t érzek a levegõben...

jazzy
A legviccesebb legtrollabb dolog amit most imádok az az ap shaco dominion😊
Vedd meg, olyan kari, amivel mindig jó trollkodni. Lófaszt nem kell ölnöd középen csak farmolni, néha pár killt beszedsz low hp-ból...azt nesze, fed karthus mid 😊
UnknownAsshole
Épp ezt akartam mondani hogy jól át**sztatok, mert nincs Karthus pedig ki akartam próbálni 😄
SzirmosSzisza
De ari 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Free hõsök (preseason 4): Anivia, Katarina, Ryze, Singed, Sivir, Ezreal, Sona, Yorick, Leona, Skarner.

És mivel se Karthus, se Shaco, se Twitch, ezért Brigi jössz nekem három sörrel. 😄

tommyknockers
DanDinh (NA) részletesen beszél Xerathról. Kis angoltudás szükséges, nagyon hasznos dolgokat mond.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ez ugye most vicc akart lenni?
láttam már vele jó játékost, hát beaprította a csapatot kb. ---> nem kell buff, csak skill

Cobra.
Egy kis buff ráférne Xerathra, mert a 0.6-os AP ratio rossz vicc egy nukeren. 1v1-ben szegénynek nincs sok esélye, de még lanen harassolni se tud olyan jól a delayes lövése miatt. Az ultija erõs, de ennyi sajnos.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Paranoiac
nem egyszerû a kezelése, de hogyha megszokod, nagyon lehet vele gyakni

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

xerathról véleményetek eddig?
nem rég vettem meg, eddig egyet botok ellen mentem, egy dominiont meg egy normalt, hát annyira nem tûnik könnyen játszható hõsnek egyelõre

NagyiBMX
Ugyanez, már több mint egy hónapja <#nemtudom>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

meg rankednél fél csapatokat kidobál, nem enged vissza, loss forgiven meg nincs...

ronihun
utobbi pár nap eléggé szar, nem jön be a stat, nem dob be játékokba

...

másoknál is rosszalkodik a kliens?

SzirmosSzisza

Zickler
Nálam néha jelentkezik ilyen probléma, de nagyon ritka.

Battletag: Muhee#2716

szucsy89
Be van kapcsolva a hangfal? <#idiota>
Fabio Capello
Amúgy másnak is van olyan bugja, hogy az announcer nem mond be semmit? Se turret destroy, se killek... Még csak ki sem írja, csak jobb oldalt a kill listen.

Gordis2k
Vicces mikor beírják együtt megyünk mert premade!! Mondom az jó legalább valamennyire tudnak.... tolom ezerrel beszedem a második killem nézem a statot 2-11... 7dik perc.... permade is my ass....rohadt demoralizáló lett ez a játék😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Azt ügye tudod, hogy mindenki azon az elon emlegeti a "hell"-t amin van...
A legjobb az lenne ha rankedról kitiltanák a free hõsöket. Elo hell rõl mesélhetnék megint...
Arnoux
Kíváncsi vagyok meddig mennek még el a hõsök kiadásában, mert lassan egy új játékos számára elég nehezen lesz megtanulható a játék a sok hõs miatt. A másik meg, h sose lesz meg így az összes hõs, de még a fele se 😄
Jó lenne most már a heti 10 free helyett 15 vagy 20 free hõs, ha már ilyen sok van.

böröczk
Nem lesz még rókabula, az még nagyon kezdeti, csak gondolom annyira büszkék rá, hogy el kellett ráncigálni a mézesmadzagot. Hétfõn SZUPERTIIIMO saves the world 😄 még digitális magazint is csináltak neki

Kumiho #2179

Hát akkor fail bár nem értem elo is resetelõdött meg számolja rendesen szóval ugyan mindegy
Fabio Capello
nincs s2, preseason van, nézd meg a free champes híreket.

Nem tudom ti mivel játszotok, de már rég s2 van 😄 ne zavarjon senkit. és igen hivatalosan is xerath után visszaálnak két hetes hõs kiadásba és mivel errõl jött a sneak peak gondolom hamarabb kiadják mint a kilencfarkút