League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ettõl persze próbáld csak meg Tababo, hátha sikerül, csak akkor szólj majd, és akkor megpróbálom majd én is megint 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ezzel szoptam én is
vagy csak üssek a hasamra?
béta óta játszok úgy hogy nem nagyon tudom.
hõs visszaadásnál kér ilyen adatot hogy "Date Purchased".
itt mit is adjak meg?
Én rámegyek hogy igen. Kiírja: Connenction Failure: Unable connect to the PvP.net server.
Akkor megpróbáltam leszedni a tanúsítványt....Ugyanez. Kidob
Légyszi segítsetek (az újratelepítés nem segített...)
Elõre is köszi."
Egyik haveromnak ugyanez a baja.
Tudnátok erre valami megoldást?
Köszi az õ nevében is.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És mivel se Karthus, se Shaco, se Twitch, ezért Brigi jössz nekem három sörrel. 😄
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
láttam már vele jó játékost, hát beaprította a csapatot kb. ---> nem kell buff, csak skill
Hide and fear, Cobra Commander is here !
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
nem rég vettem meg, eddig egyet botok ellen mentem, egy dominiont meg egy normalt, hát annyira nem tûnik könnyen játszható hõsnek egyelõre
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Jó lenne most már a heti 10 free helyett 15 vagy 20 free hõs, ha már ilyen sok van.
Kumiho #2179