League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Tegnap mentem egyet akalival (már jó rég nem tettem, de vele kezdtem a játékot kb.), 31-1-10, 3v1 nunu, lee sin, gankplak vs ápoló néni, és nyikkanni se tudtak.
Megnéztük a végén, mind 400 win fölött volt. És ne mondja nekem azt senki, hogy azért, mert nem tudnak játszani. Premade meccs volt.
A OP-t általában a legkönnyebben játszahtó karakterekre dobálják, lásd pl jax. Az is egy hulladvány, gyûlölöm, legszívesebben egyfeszt banolnám.
Katarina rizikós, tegnap ugyanazt a statot produkáltam vele, mint akalival, volt az ellenfélben is egy katarina (szkines, vuhú! valami 800 winnel) és ha 4x sikerült ölnie a játék alatt, halnia annál többször. Annyira el lettem etetve az elején, hogy midgémben már thornmailre meg spirit visage-ra dobtam ki a zsozsót, és halhatatlanná váltam. Az elfeedelt Twitchük meg tudott ölni kétszer (teamfightban), ami az összhalálozásaim száma volt..

Kumiho #2179

jazzy
Hotshot 1750 körül bohóckodik azóta is
Grr1234
3-at, és így.

FuRiONight
Hali

Az ip-bõl vásárolt karaktert vissza lehet valahogy "adni"?

Egyik haverom mondta, hogy 5 karit egyszer vissza lehet adni.

A kérdés: van e ilyen és hogyan tudom ezt megcsinálni?

[PC GAMING]

Unknow
Az a gond,hogy offensenek fogod fel ezeket a dolgokat. Pedig nem sértegetésnek szánja senki. Egy ÁTLAGOS player is tudja ezeket a dolgokat. A probléma ott kezdõdik ,hogy az ilyen emberek azt hiszik, hogy õk átlagos/jobb skillekkel rendelkeznek mint a többiek, holott ez még csak nem is az átlag. Tehát félreérted a dolgot...
megszólalt a high end player?

miert? hat eleg megnezned ezt a forumot is a sok low sir hogy op, mert egy balfasz es nemtud jatszani, fogalma sincs semmirol h mi tortenik a jatekba, csak annyit lat hogy mar megint az akali aki 10-0 ba rakja oket seggbol szajba
Unknow
Elhiszed ha azt mondom, hogy a legtöbb champion már eszembe se jut néha ,hogy létezik? 😄 De igen, Nasus is csúnyán lenyomja a torkán a botot, és GP is csúnyán arcon lövi és etc...

Nem értem miért akarnak egy fun karaktert használhatatlanra nerfeltetni.
huh?
Meg Kassa ellen Talon, és Jax nem veri AP Siont.

tommyknockers
Jó, persze igaz, de early game-be kell az a last hit, kb. 5-10 perc után tudom úgy leütni azokat, hogy egy auto attack majd Q, és kb. 15-20 perc után egy ütés. De ez sacc per kb.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

daemonervosa
A Q val nemsokat fogsz tanulni lasthitelni, inkabb csak 1 hitelni

Trolling is a art.

Fiddle ellen sztem jobb a stun/silence mint gap closer.

tommyknockers
Én megvettem Akalit, mert hogy biztos gyakni fogok vele, mert OP, meg ilyen hülyeségek, hát nem, túl noob vagyok hozzá. Néztem Westrice guide-jét, ott írt kombókat, de egyáltalán nem tudtam végre hajtani azokat, szóval rá is hagyom. Most Nasus kezdett el érdekelni, a Q-ja miatt, legalább gyakorlok last hitelni.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

böröczk
Vesz egy quicksilvert?

Kumiho #2179

böröczk
Vayne mindenkit counterel : D

Kumiho #2179

böröczk
tegnap pont magyarok ellen játszottunk ( meglehetõsen kulturáltan viselkedtek honfitársaikhoz képest, akikkel általában a játékban találkozni : D), és teemoval le1v1eztem a ledzsendari szkines trindájukat meg akalijukat <#idiota>, szentségeltek, mint a jóég, fõleg, hogy egész játék alatt 3x sikerült kinyiffantaniuk tímféjtokban.
Akali ellen hozz silence-t. sona, soraka, cho, sion pl módfelett jók ellene.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Raktam be Counter pick listát fejlécbe, nézegessétek szerintetek jó-e 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
Akali nem annyira op, viszont nagyon fun vele játszani, szóval aki nem akar szopni akali ellen pickelje ki és szopasson õ másokat 😊

...

Nekem akalival általában csak az a bajom, ha tartom is ellene magam, sõt talán le is gyakom, addig minden fasza...amíg el nem megy gankelni(amit nem nehéz vele és itt nem full premadere gondolok) utánna felfeedelve visszagyün. 😄 Max elveszíti a torányát.
Nem jött le a lényeg?
lee sinnek mégcsak ward se kell 😊

de kihagytad a listából nasust, udyrt , mordet, poppyt, yorickot, leonat, jaxet, gp-t, és az összes ranged base attack típusú castert

akali ellen 1 dolog kell jó lane sustain ability, ez a solo topos hõsöknek alapból, megvan, nem véltlenül ezeket viszik solo topra, a ranged castereknek pedig a range miatt mert nem kell az ellenfél közelébe lenniük hogy lasthiteljenek.

ha nem akartok akali ellen szopni csupán annyit kell megtanulnotok hogy lasthiteljetek és harassoljatok anélkül hogy ti sérülnétek, ha leteszi a füstöt szépen hátra csoszogsz és megvárod hogy lejárjon, ha van pár minion low hp-n nem ér neked annyit az az 20-50 gold hogy a fél hp dat leharassolja és ezáltál wavenként 150 et veszits mert nem mersz közel menni még egy lasthitért se

leg gyakoribb jelenség akali ellen, fél hp-n balfaszkodik az ember lanen utána meg ha meghalt megy a qq h akali op, igen akalinak van egy geci nagy burstje, csak hát ennyi a karakter és ezzel tisztában kéne lenni
SzirmosSzisza
Blizzard Dota o.O

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Panzeradler
Katarinát is beleírnám a listába😊
Unknow
Na de figyelj... Akalit megrakhatod:
-Renektonnal, Garennel, Ireliával, Singeddel, Talonnal, Lee Sinnel, Xin Zhaoval, Warwickel, Cho'gathal, Rumbleval.

Egyedül egy nyomorult ward kell hozzá, és skill, semmi más. Válogass...
Igen, minden bizonnyal.

s1 ben nem kevset játszottam oacelote neighbour moonsies ellen neighbour es moonsies csak akalit jatszott
való igaz nem találkoztam még jo akalival ti viszont normal gamekben illetve 1200 as ratingen megkapjatok az osszes prot
easten s2 be sajnos nem tudom mi folyik a top ratingen ugyanis eddig mindossze 30 gamet toltam le es 1700 on még nem találkoztam normális akali playerrel
Unknow
Vagy csak tényleg lámák vagytok, hogy nem tudok lerakni egy vision wardot a lanera 😛
Akkor te bizony még nem mentél jó akali ellen.

Sose értettem miért okoz valakinek problémát egy akali ellen játszani, a mid es és solo topos championoknek kb a 70% ával gond nélkül meglehet fogni... Az meg hogy nemtudtok játszani és azért szoptok ellene, nem az "OP" akali hibája hanem a tietek.
2v1-et feltételezünk?

Akali nem szereti a silencet 😞
UnknownAsshole
Az új Kog'maw :-D!

ddddddddouble kill...

Rakj mögéd egy sorakát 😊
Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
play da lee singa

...

Ignite+vision ward. Jah és hülyeség elõle futni, mert úgyis utánad ugrik...
böröczk
Ez baromság, a csapatösszetételen is múlik. Ma rengeteg akalit elpáholtunk, az egyik orosz akali 15. perctõl boots of mobilityvel rohangált a kezdõnkre <#idiota>

Kumiho #2179

Zickler
Akkor valaki elmondaná, hogy mit tehetek egy Akali ellen? Mert én õszintén bevallom hogy engem szinte mindig elpicsáznak vele.

Battletag: Muhee#2716

azért nem kevés gyenge akalit látni (fõleg dominionban 😛 )

jazzy
Hagyd már elpicsázták és ezért op a hõs
Különc
Akalival minden vérpistike? Azért ez a kijelentés is Hall of fame gyanús

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Teljesen biztos.
Azért nincs akali nerf mert riot úgy leszarja ahogy van, lefogadom annak a skinjeit viszik a legtöbben, mert ez op champ és minden ki vérpistike tud vele játszani.

UnknownAsshole
jönne valaki játszani (nem rated)
solora és jungelre kéne ember 😊
akár TS-t is adok

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

nektek jó a tribunal?
nekem 2 napja azt írja hogy "you are done for today"
patch miatt nem resetelték talán?

Fabio Capello
Közép-európai idõ szerint hajnali háromkor állnak le a szerverek.