League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztük a végén, mind 400 win fölött volt. És ne mondja nekem azt senki, hogy azért, mert nem tudnak játszani. Premade meccs volt.
A OP-t általában a legkönnyebben játszahtó karakterekre dobálják, lásd pl jax. Az is egy hulladvány, gyûlölöm, legszívesebben egyfeszt banolnám.
Katarina rizikós, tegnap ugyanazt a statot produkáltam vele, mint akalival, volt az ellenfélben is egy katarina (szkines, vuhú! valami 800 winnel) és ha 4x sikerült ölnie a játék alatt, halnia annál többször. Annyira el lettem etetve az elején, hogy midgémben már thornmailre meg spirit visage-ra dobtam ki a zsozsót, és halhatatlanná váltam. Az elfeedelt Twitchük meg tudott ölni kétszer (teamfightban), ami az összhalálozásaim száma volt..
Kumiho #2179
Az ip-bõl vásárolt karaktert vissza lehet valahogy "adni"?
Egyik haverom mondta, hogy 5 karit egyszer vissza lehet adni.
A kérdés: van e ilyen és hogyan tudom ezt megcsinálni?
[PC GAMING]
Nem értem miért akarnak egy fun karaktert használhatatlanra nerfeltetni.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Akali ellen hozz silence-t. sona, soraka, cho, sion pl módfelett jók ellene.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
de kihagytad a listából nasust, udyrt , mordet, poppyt, yorickot, leonat, jaxet, gp-t, és az összes ranged base attack típusú castert
akali ellen 1 dolog kell jó lane sustain ability, ez a solo topos hõsöknek alapból, megvan, nem véltlenül ezeket viszik solo topra, a ranged castereknek pedig a range miatt mert nem kell az ellenfél közelébe lenniük hogy lasthiteljenek.
ha nem akartok akali ellen szopni csupán annyit kell megtanulnotok hogy lasthiteljetek és harassoljatok anélkül hogy ti sérülnétek, ha leteszi a füstöt szépen hátra csoszogsz és megvárod hogy lejárjon, ha van pár minion low hp-n nem ér neked annyit az az 20-50 gold hogy a fél hp dat leharassolja és ezáltál wavenként 150 et veszits mert nem mersz közel menni még egy lasthitért se
leg gyakoribb jelenség akali ellen, fél hp-n balfaszkodik az ember lanen utána meg ha meghalt megy a qq h akali op, igen akalinak van egy geci nagy burstje, csak hát ennyi a karakter és ezzel tisztában kéne lenni
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
-Renektonnal, Garennel, Ireliával, Singeddel, Talonnal, Lee Sinnel, Xin Zhaoval, Warwickel, Cho'gathal, Rumbleval.
Egyedül egy nyomorult ward kell hozzá, és skill, semmi más. Válogass...
való igaz nem találkoztam még jo akalival ti viszont normal gamekben illetve 1200 as ratingen megkapjatok az osszes prot
easten s2 be sajnos nem tudom mi folyik a top ratingen ugyanis eddig mindossze 30 gamet toltam le es 1700 on még nem találkoztam normális akali playerrel
Kumiho #2179
Battletag: Muhee#2716
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
nekem 2 napja azt írja hogy "you are done for today"
patch miatt nem resetelték talán?