League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenkinek ajánlom, de majd én is kipróbálom egyszer, ha lesz rá idõm."
"Vagy várjunk csak, nem felidegesített, hanem kékhalált kapott a gép."
"-Most mondj valamit te a grafikáról.
-Hát a játék nagyon jó, hangeffektek jók, árnyékok jók. Hát ez a játék nagyon jó, mindenkinek ajánlom és próbáljátok ki."
"Úgy látom most ilyen... csata van,ilyen nagy csata...igen. Megöltél kettõt is, gratula, már hármat..."
"-Amúgy a szintem most elég jó a szintem.
-Mért hanyas vagy?
-Nem tudom. "
Na ilyen kritikát kéne mindenkinek csinálnia
...
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annyi különbséggel, hogy most Irelia lesz az akit ezek közül max játszani fogok, mondjuk neki örülök, mert pont meg akartam venni
...

Here is what everyone single person on your team gets from the buff:
40 ability power 40 attack damage 3% of your maximum health in health regeneration per 5 sec. 1% of your maximum mana in mana regeneration per 5 sec. 300 gold and 900 experience points
If you turn those stats into gold, you'll find that:
40 ap = blasting wand = 860
40 ad ~ Bestfriend sword = 1650
3% of health as regen/5 with 2000 health ~ 60/5 = 4 regrowth pendants = 1740
1% of mana as manaregen/5 with 1000 mana ~ 10/5 = a meki pendant + a faerie charm = 570
and lastly the 300 gold.
(*note that an average champion would have around 2000 health and 1000 mana.)
If you add that all up, the baron buff gives at least 5120 stats worth of gold, TO EACH PLAYER! In total, baron grants your team a possible 25600 gold lead!"
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
És meg kell mondjam, egy topsolos Nidalee elég ijesztõ tud lenni, fõleg, ha squishyvel van az ember <#bohoc>#bohoc>
Kumiho #2179
Allistar, Heimerdinger, Kassadin, Nunu, Rammus, Twisted Fate, Zilean, Mordekaiser, Urgot, Irelia
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Tryndát még meg is értem amúgy mert falon átbir menni az E-vel..
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Olyan gondom lenne hogy kellene egy kis infó Kassadinról hogy mennyire éri meg meg venni ?
Most Xin és Nasus a 2 kari ami tetszett igazán.
Elõre is Köszönöm!
Meg perpill amúgy se ez a lényeg az egészben
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Mert nordicon kicsit kezd elegem lenni az instant lockos flashnélküli teamnoobozos 10 évesekbõl. Nem mondom azt hogy én lennék a legnagyobb pro de amilyen csapatokat kapok az förtelem.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Katarina könnyû ellenfél, Twitch is, de egy akali már rohadt irritáló, ahogy igne, egy Tryndamere is, ha tudnak vele játszani (szerencsére többségük nem tud).
Kumiho #2179
...
Egy olyan kérdésem volna, hogy aki Master Yi-vel nyomult mire váltotta le késõbb?
[PC GAMING]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Komolyan...ez olyan mint amikor Pisti1212 , lvl 30as játékos el kezd sírni ,hogy Tryndamere OP. Igen, Evelyn is op egy doboz gyufa ellen, de normális ellenfél ellen már nem.