League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kobrakígyó megölte a rákot<#nevetes1>

ronihun
kedvenc részeim:
"Mindenkinek ajánlom, de majd én is kipróbálom egyszer, ha lesz rá idõm."
"Vagy várjunk csak, nem felidegesített, hanem kékhalált kapott a gép."
"-Most mondj valamit te a grafikáról.
-Hát a játék nagyon jó, hangeffektek jók, árnyékok jók. Hát ez a játék nagyon jó, mindenkinek ajánlom és próbáljátok ki."
"Úgy látom most ilyen... csata van,ilyen nagy csata...igen. Megöltél kettõt is, gratula, már hármat..."
"-Amúgy a szintem most elég jó a szintem.
-Mért hanyas vagy?
-Nem tudom. "

Na ilyen kritikát kéne mindenkinek csinálnia

...

Fabio Capello
meggyalázva érzem az egyik kedvenc játékomat. :/

NagyiBMX
nesze, szenvedjetek<#eplus2>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ronihun
erõs, és csaj

...

Saccard
A vicces h én most jöttem rá h nekem csak csaj champem van kb: annie,poppy,leblanc <#idiota>. Aniviáról kérdeznélek titeket, szerintetek milyen? Én nagyon szeretem, de nekem nem tûnik elég jónak, mintha túl lassú és kiszámítható lenne? szerintetek ha az ember belejön milyen?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

FrostBite
Dota - Knight Davion, én legalább is ezt szûrtem le, csak nõbe.

Kry
Mondjuk nem tetszik benne hogy csaj lesz...

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

SzirmosSzisza
Nyehehe, kaptam egérhez rúna kódot 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
van rá egy heted, gogogo 😄

UnknownAsshole
tutkó hogy a sárkány lesz az ultija. erre rohadt kíváncsi leszek, már most gyûjtök rá 😄
Fabio Capello
Shyvana, the Half-Dragon

ronihun
Annyi különbséggel, hogy most Irelia lesz az akit ezek közül max játszani fogok, mondjuk neki örülök, mert pont meg akartam venni

...

Igen
UnknownAsshole
nektek is amumu, annie meg a múlt heti hõsök maradtak mint ingyenesek ?
nesze geci high elo east ranked game xD csupa op pick
Fec papa
"So we all know that baron is one of the most important aspects of this game. But do you know exactly how much it is worth?

Here is what everyone single person on your team gets from the buff:

40 ability power 40 attack damage 3% of your maximum health in health regeneration per 5 sec. 1% of your maximum mana in mana regeneration per 5 sec. 300 gold and 900 experience points

If you turn those stats into gold, you'll find that:
40 ap = blasting wand = 860
40 ad ~ Bestfriend sword = 1650
3% of health as regen/5 with 2000 health ~ 60/5 = 4 regrowth pendants = 1740
1% of mana as manaregen/5 with 1000 mana ~ 10/5 = a meki pendant + a faerie charm = 570
and lastly the 300 gold.
(*note that an average champion would have around 2000 health and 1000 mana.)
If you add that all up, the baron buff gives at least 5120 stats worth of gold, TO EACH PLAYER! In total, baron grants your team a possible 25600 gold lead!"

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Dps heavy enemy ellen nem rossz, mage enemy ellen galio-t szeretem 😄
Meglesz, köszi 😊 Rammust kipróbálom, elegem van abból, hogy soha nincs egy jó tank (állítólag Rammus a legjobb tank?).

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Sose láttam még két darab nid-et egy csapatban 😄
Fabio Capello
mondja ezt az, aki más kedvencét nyúlja le 😛 😄

btw, mondtam, cougar buff, és persze új skin.

böröczk
Valaki árulja el nekem, mi ez a nagy Nidalee invázió? Az utóbbi napokban nem volt játék, amiben ne lett volna az ellenfélnél minimum egy darab Nidalee <#idiota>
És meg kell mondjam, egy topsolos Nidalee elég ijesztõ tud lenni, fõleg, ha squishyvel van az ember <#bohoc>

Kumiho #2179

tommyknockers
New Free Champion Rotation (Preseason: Week 6):
Allistar, Heimerdinger, Kassadin, Nunu, Rammus, Twisted Fate, Zilean, Mordekaiser, Urgot, Irelia

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

jazzy
Én csak azt mondom, hogy sok high elo guideban írják ezekhez a ghostot, én flashel használom õket. Egyedül a Shennek nem használok flasht, megszokásból.
Fabio Capello
nasusnak is inkább a ghost+tp dívik.

Czdano
Ja meg hotshotgg szokott flash+ghostot nidalenek hogy teamfightba gyorsabban macsekozzon

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Pont tõletek tanultam meg még mumble-n, hogy a flash jobb mert azzal átmész a falon, és ebben igazatok is volt -> highelo streameken se látni ghostot, max jungle shaconál figyeltem meg eddig ghost+smite picket.

Tryndát még meg is értem amúgy mert falon átbir menni az E-vel..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
azért nem hiszem, hogy ez így igaz

...

jazzy
Nem szoktak rakni sokan Tryndának, Ireliának se pl.
Czdano
durván 2 karinak nem kötelezõ a flash, az egyik ezreal a másik shaco..

Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy kellene egy kis infó Kassadinról hogy mennyire éri meg meg venni ?
Most Xin és Nasus a 2 kari ami tetszett igazán.
Elõre is Köszönöm!

UnknownAsshole
Persze nem mindenkinek kötelezõ de egy carrynek talán nem ártana.
Meg perpill amúgy se ez a lényeg az egészben
Fabio Capello
"flashnélküli"

tán kötelezõ? 😊

Gubberx
Én pont ezek miatt mentem át westre, ill. meguntam a sok ciril betût 😄 Westen is vannak retardok de talán egy picit kevesebb és legalább angolul beszélnek.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Grr1234
Nem kevesebb.

UnknownAsshole
Olvasgatom, hogy innen sokan vagytok westen. Ott kevesebb a retard ?
Mert nordicon kicsit kezd elegem lenni az instant lockos flashnélküli teamnoobozos 10 évesekbõl. Nem mondom azt hogy én lennék a legnagyobb pro de amilyen csapatokat kapok az förtelem.
Gubberx
Engem felvehetsz ha gondolod, aláírásomban ott a nevem.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Malzaharral nyomom, bár még csak lvl 22 vagyok, de jó lenne találni egy csapatot EU Westen, akikkel gyakorolhatnám a team fightot (skype, TS2, Ventri van). Ha valakit érdekel, dobjon egy üzit. Thx.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Unknow
Tryndamerrel ha tudnak is játszani, akkor is up jelenleg. Ha ownolnak vele, az ellenfél rossz.
böröczk
Sivir OP

Kumiho #2179

böröczk
SZKINES!

Katarina könnyû ellenfél, Twitch is, de egy akali már rohadt irritáló, ahogy igne, egy Tryndamere is, ha tudnak vele játszani (szerencsére többségük nem tud).

Kumiho #2179

Fabio Capello
+1

ronihun
én nekem alacsony szinten Yi volt a mainem, hát késõbb Ashe, Warwick, mostanában inkább bruiserek pl Renekton, Lee Sin stb.

...

UnknownAsshole
Én azzal vettem RP-t. 2700 volt kb euróval 3040 lett volna
Grr1234
Ha Master Yi tetszik, akkor próbáld meg Xin Zhao-t.

FrostBite
Érdeklõdnék, hogy vásárolt-e már valaki RP-t zlotyban ? Mert ugye nem eget rengetõen ugyan, de olcsóbb az RP.

FuRiONight
Köszi a segítséget a karakter eladással kapcsolatban!

Egy olyan kérdésem volna, hogy aki Master Yi-vel nyomult mire váltotta le késõbb?

[PC GAMING]

SzirmosSzisza
Ahh Evelynn, régi szép idõk 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Ahol Twitch és Katarina van, az nálam erõsen troll - fun gamenak számít ^^ Komolyan, te most olyan meccsekkel akarsz érvelni, ahol ilyen karaktereket pingelnek be?

Komolyan...ez olyan mint amikor Pisti1212 , lvl 30as játékos el kezd sírni ,hogy Tryndamere OP. Igen, Evelyn is op egy doboz gyufa ellen, de normális ellenfél ellen már nem.
jazzy
Ha egy Lee Sint megöl egy akali az az õ hibája.