League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Most esett le, esküszöm valahol nagyon távol járt az agyam.
Cobra.
Amikor leállítják a játékot, akkor beéri a stream a történéseket. Ebbõl valaki megsúgta a csapatnak, hogy a másik fél épp hol volt a megállítás idejében. Ennyi.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
Igen, emiatt a stream beérte a játékot és látták hol vannak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
De nem értem, a streamnek mi köze az ingamehez? A stream akkor is streamel, hangot etc amikor a game paused, tehát az nem pauseol a stream.
SzirmosSzisza
Vársz egy kis idõt és a stream oda ér, ahol le lett állítva, utána pedig nem történik semmi X percig és a játék onnan folytatódik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Ezt nem értem. Attól mert a game paused, attól a streamen még megmarad a késleltetés, vagy mi a fasz?
SzirmosSzisza
Köszi, idõközben azért keresgéltem, akit esetleg érdekelne részletesen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

There were two major events
First, Jatt played on a team in both the USA and Canadaian WCG qualifiers, giving him two chances to end up on a team playing in Korea. This is against the rules. Once WCG found out about this, they punished Jatt by disqualifying him from the Canadaian team, the one that was already knocked out of the tournament. Obviously, this "punishment" literally had no affect on anything.
Second, CDE and Dignitas played for the the finals of WCG USA last week. It was CLEARLY posted on WCGs website that the finals match should be one best of 3 set, with a one game advantage given to the team from the winners bracket (Dig). This was consistent with how every other qualifier has been played. The teams played the set, according to these rules, to completion. CDE won two games in a row, Dignitas said GG, good luck in korea, and everyone thought CDE was going to Korea.
Now here comes the kicker. Every match in this tournament was played as a best of 3 sets. Since it is a double elimination tournament, that should mean you have to lose 2 SETS to get knocked out of the tournament. Well, with the way the finals were played, that wasn't quite the case. Someone mentioned this to Voyboy, that the finals should have been 3 SETS of 3 games, with a 1 SET advantage to Dignitas, so Dignitas inquired with WCG about what should have happened.
The WCG admins, after discussing with Matt Marcou (E sports organizer for RIot Games), decided that in fact the finals should have been played as 3 SETS of matches with a 1 SET advantage, rather than 3 games with a 1 game advantage (despite this directly contradicting the rules posted on WCG's website and how WCG Canada was played). Matt Marcou claimed there was a mistake in communication, and the ruling was meant to keep things consistant with the Canada qualifiers, because he incorrectly thought the Canada qualifiers final was played as a best of 3 SETS (although it wasn't).
So WCG/Riot overturned the posted rules on the website and had CDE and Dignitas play one extra set. Dignitas got the first set win by coming from the winners bracket, and CDE gets the set win they earned int he original finals.
The above are verifiable facts, and I tried to present them without bias.
Another complaint people are having involve what may or may not have happened in the games played tonight. On two occasions, Dignitas paused the game for various technical difficulties. The games was left paused for longer than the delay on Saintvicious's stream, and immediately after the game was unpaused Dignitias headed for Dragon/Baron, where CDE was setting up. Some people are speculating that they used pause to wait, then observe the streams of their competitors (called ghosting) to see what they were doing and reacted from there. Obviously there is no proof for this, and I'm inclined to believe Dignitas did NOT do this. A team at the level of Dignitas does not need to ghost to know when their opponents are doing dragon or Baron.

ronihun
hát ez az, hogy úgy nem nehéz szidni valakiket, hogy mögötted van pár ezer fanboy, azok még ha azt se tudják mi van, akkor is hisznek a reginaldnak vagy bármelyiknek.

Cat: az volt, hogy a dignitas gyõzött korábban, aztán a cde a loser bracketbõl újra összekerült a dignitas-szal, ezután 2-0-ra nyert a CDE. Na most ami miatt mindenki ki van akadva, az hogy elvileg ezután (de persze ezt a CDE-sek terjesztik) a dignitas rinyált a WCG-nek, és ezért kaptak még egy esélyt. Ami miatt meg mindenki szidja most Jatt-et, hogy amerikai meg kanadai állampolgár is, és õ meg mindkettõn kvalifikált, vagy valami ilyesmi.

De tegnap olvastam valamit amit Voyboy írt, hogy a WCG kereste meg õket, hogy szabály szerint nem 3 meccset kellet volna játszaniuk, hanem 3 settet, és voyboy ezt elküldte chausternak, õk meg azt hitték, hogy ezt a dignitas intézte el... nagyjából ez történt, pontosabban én se tudom, mondjuk annyira nem is érdekel, csak sztem szánalmas amit reginaldék csinálnak most.

...

jazzy
Én elhiszem, hogy neki ez milyen rossz, meg meg akarja váltani a világot, mert nem lát ki a fejébõl, de ezt nem biztos, hogy az egész communityre rá kell zúdítani streamen, honlapon, blogon, vlogon minden szaron, meg hazugnak hívni a másikat, trollkodni..

A cél biztos nemes, de ez olyan mint amikor a 6 éves gyerek földhöz veri magát mert elvették a játékát.
SzirmosSzisza
Mi történt amúgy ? Én csak annyit olvastam, hogy a WCG-t kéne okolni, nem a csapatot.

ronihun
ronihun
ja Dignitas nyert, mondjuk én nekik szurkoltam, fõleg azért, mert a cde-sek nagyon nem viselkedtek sportszerûen. A meccs elõtt pár órával már beszéltek az egészrõl,hogy félreértés volt stb. de lehet nem volt az, nem tudom, a lényeg, hogy csak a CDE-sek streameltek, és ventrin folyamatosan arról beszéltek élõ adásba többezer nézõ elõtt, hogy mekkora scumbag a Jatt meg ilyenek, még a meccs elején is ott pofáztak, meg írogatták nekik h "scumbags". a Chauster meg valami olyan névvel játszott ami szintén a dignitas ellen irányul. Nem védem a dignitast, félre ne értsetek, de szerintem épp elég volna, hogy ha a már behülyített Reginald vagy akárkinek a fanjai szidják 0-24-be a dignitast, mért kell egy 10 ezres nézettségû meccsen is ezt csinálni a játékosoknak?

...

Győri Devi
amirõl én meg te beszélsz két különbözõ dolog
én a minden hétvégén megrendezett ESL bajnokságról beszélek te meg a WCGrõl

やられたらやり返す。倍返しだ!

Gordis2k
hol lehet nézni eredményt? Csak azt láttam Dyrus irja, hogy nem jutott ki koreába.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Győri Devi
a most hétvégi eu west bajnokságot meg is nyerte az AL

やられたらやり返す。倍返しだ!

daemonervosa
fnatic ledozerolta az összes csapatot, messze a legjobbak voltak, de a vagottszemuek ugyis le fogjak nyomni oket is szep lassan

Trolling is a art.

ronihun
igazad van, arról lemaradtam, annyit tudok róla csak, hogy fnatic nyerte, és sk is dobogós lett, attól függetlenül az SK mostanában elég szar formában volt megint, és mindenhol csak azt láttam, hogy a CLG vagy a Dignitas nyert valamit, fnatic meccset meg már rég láttam, szóval ha összeáll ez az AL akkor szerintem elég erõs lesz, és behozhatja a mostani top eu teameket.

...

daemonervosa
Az EU csapatok nem szerepelnek tul jol?
Ha láttad volna IEM NYot akkor nem mondanal ekkora hülyeséget.

Trolling is a art.

tommyknockers
OddOne stílusát nagyon nem csípem, üvölt, ordít, hisztizik, mint egy kisgyermek, az ilyenek tudnak kiakasztani, és elveszik a kedvem a játéktól + arcba verném az ilyeneket. Ezt az Elo hajkurászást megértem, de lassan így ítélnek meg egy LoL játékost, kiváló e-penis növelõ, és ahogy hallottam nagyon veri a mellét a 2k Elo-jára. Az egész TSM-ben Xspecial a normális, talán Chaox, bár õ lejáratta magát részegen streamen, bár elég viccesen, de még mindig fényévekkel jobb, mint OddOne. RainMan, és Reginald sikítozásaitól pedig agy férfi nemi szervet kapok.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
most meg Oddone szánalmas amit csinál, Salce az aki be tudja most hozni, erre õ mondta a TSM-es társainak hogy lépjenek be a queuba, és Chaox össze is került Salce ellen, ráadásul az eddigi elsõvel is egy csapatba, szóval Salce esélyei elég rosszak, hogy behozza. Oddone meg egy csapatba van most a rainmannel, szóval valószínûleg megint nyer és így be is biztosította magát egyelõre

...

tommyknockers
Nagy visszhangot keltett múlt héten, múlt héten a State of the League adásába behívták RiotMarcou-t, Dyrus, HotshotGG, SYDTKO, és Dan Dinh közé, és mindenki osztotta Marcou-t, hogy csak mellé beszél a dolgoknak, szóval cirkusz volt az egész. De valamennyire lenyugodtak a kedélyes, lejátsszák a meccseket, de tény, a Dignitas veszíteni fog, még ha nyer is. Legalábbis a közösség ellenszenvét kiváltját örökre. És bocs, hogy itt NA-s dolgokat írok, miközben ugye a csodálatos, és elképesztõ Europában élünk, és játsszunk mindannyiunk egyik kedvenc játékával, a LoL-al. A_SD

ronihun
igen én is néztem, Imaqtpie trollkodott, most Oddone rank 1 lett egyébként, és elõtte kipickelt egy Mundot (ghost+smitetal) de azt mondják, hogy azért, mert Jatt le akarja cserélni õt Chaox-ra és ezért most mérges és trollkodik, de ki tudja mért csinálta. Ezt a diszkvalifikálást még nem hallottam, de érdekes :S

...

tommyknockers
Ha jól tudom a történetet, akkor a Dignitas csapatban volt benne Jatt, aki egyben egy Kanadai csapatban játszott, és ez tiltotta a szabályzat, ezért diszkvalifikálták. Ezért a Dignitas elment a WCG-hez panaszkodni, és azok azt mondták, hogy akkor kezdjék újra az egészet - miközben eredetileg a CDE nyert. Így az NA közösségben a Dignitas-ról megvan a véleményük, fõleg, hogy olvastam az egyik tagjuk direkt akadályozta OddOne-t egy játékban. (Mundo bot lane, flash+smite summoner. Amúgy van kedd esténként szokott lenni egy "mûsor" aminek a neve State of The League. Bár igaz, hogy ott amerikai játékosokat szólaltatnak meg. De ki tudja meddig fog ez még kinõni.

ronihun
és most elvileg az AboluteLegends (Wetdream csapata) így fog kinézni
Line-up: Wetdream, Lyumi, Wickd, Soaz, Froggen

Azért ez így mondjuk nem annyira gyenge, de nem tudom, igazából az eu csapatok mostanában nem szerepelnek túl jól.
Dignitas meg nagyon szépen menetel, ma éjszaka lesz a CDE ellen WCG meccsük, nem tudom pontosan mi ez egyébként.

...

SzirmosSzisza

tescodr
annyira jó az új patch hogy szétbassza a game-et nem indul el cannot connect to maestro.. hell jeah..

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

FrostBite

ronihun

...

Czdano
Let's get the party started

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Grr1234
De olyan gonosz vagy, ezzel a hírrel elrontottad a vasárnapomat...

ronihun
elnézést kérek, hogy a LoL topikba közöltem egy olyan hírt, ami a legismertebb EU játékosról szól, és ezzel van tele a hivatalos fórum, de folytasd a szánalmas kötözködést nyugodtan<#szomoru2>

...

Grr1234
Jajjtejóisen

ronihun
Wickd kilépett az SK-bõl és most valószínûleg annak a buzi wetdreamnek a csapatába megy...

...

böröczk
Khm <#gun>

Kumiho #2179

Fabio Capello
Olyan jól esik az ilyen... 😊 És mielõtt jön a rinya hogy support így, úgy, nyilvánvalóan látszik hogy ap-t építettem.

UnknownAsshole
Swainel quadra kill rateden 😄 jajj de örülök hogy megvettem, igazán megérte
Sziasztok! lenne egy kérdésem: miért van az, hogy a Launcher elindult de mikor rányomnák a Playre eltûnik minden, futó alkalmazásoknál benne van a LoL de amúgy nem jelenik meg?:S Valaki segítsen pls fontos lenne! Köszi elõre is
Kár, pedig jól jött volna..

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

[Rush]
nem hiszem, hogy kapnánk😄

hTTp://ror.hu/

Mikor kapjuk azt az 520 rp-t?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fabio Capello
szerda hajnalban.

Atwa
Szerintetek mikor jön ki a Shyvana spotlight ?<#idiota> Alig várom már <#vigyor2>

FrostBite
Semmi köze az õszi szünetnek a szombathoz szerintem.

ronihun
close enough...

...

jazzy
Majd leszek valamikor és majd rakok neked wardot 😄
Grr1234

ronihun
tudom, nem is csodálkozom, inkább csak nem értem a matchmakinget, hogy egyik nap normális emberekkel rak össze, ma meg csak retardált premadekkel... mondjuk lehet ez az õszi szünet hatása, több ember játszik és több a retardált... mondjuk azt már észrevettem korábban is, hogy 11-17 óráig többször rak össze rosszabb játékosokkal

...

jazzy
Tudod, hogy wardot elvétve vesznek emberek, még a supportok se szoktak, max 1 dragon wardot, ne csodálkozz ezen 😊
ronihun
oké de rakjon wardot, ne pofázzon vissza h vegyek én <#bohoc>

...

jazzy
Karmát nem nagyon használják supportnak, inkább ap carry szerûségnek ami tud supportolni is, mert kell neki a farm.