League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atwa
Valóban gyenge,amerikai streameken meg mindenki OP-zta.Megvettem mert nagyon tetszett sneak peak,meg leírás alapján.A skilljei is elég fantáziátlanok,kár érte<#shakehead>persze lehet csak én vagyok a balf"sz vele...

double post ftw, arrol nem is beszelve hogy 10 perc jatek utan bugot talaltam rajta, ezek utan mar gecire erdekelne hogy mi a kurva anyjukat csinalnak akik tesztelik ezt a sok szart
fakkk jeeee ujabb useless UP hos
ronihun
oddone elsõkbõl az utolsók alapon szépen menetel lefelé, jelenleg 21. <#wilting>

...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Ahogy néztem a streamet az ultija az, hogy miközben sárkánnyá változik elõrerepül és mindenkit visz magával aki enemy.
Czdano
Egyik skillje az ennek a dögnek hogy beugrik -> Janna ulti elnyomja a francba és cseszheti az egészet

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Riven UP volt, amiatt volt a sírás, Graves meg OP. Tier listák legelejére került rögtön, már elsõ nap first pick/ban volt, ez jelent valamit.

Igaz, az emberek nem tudták counterelni, lehet mondani. Na persze, 1 nap alatt nem tanulják meg counterelni, na de másik oldalról 1 nap alatt nem tanulják meg full kapacitással játszani sem. Tehát attól mert ELLENE nem tudnak játszani, akkor VELE se kéne tudni játszani rögtön. Lásd Orianna.
böröczk
Akikkel én játszottam, azok már elsõ napon bõgtek Riven miatt, és a patchig nem is voltak Riven játékosok ( vagy csak én nem láttam õket ).
Szerintem ezekkel az ítélkezésekkel minimum addig kéne várni, amíg saját magunk meg nem tapasztaljuk, rühellem, amikor már elõre az op-vel dobálóznak, mert nem ismerik a karakert, nem tudnak játszani ellene. És ha meg mégis opé lesz, akkor nerfelik majd, csókolom.

Ja apropó, zseniális a free rota, jax, trynda, graves, singed, gp, trollparti

Kumiho #2179

ronihun
most komolyan beszélsz? Riven marha gyenge volt amikor kijött, maximum balancednek lehetett mondani, mert volt aki azért elboldogult vele akkor is, azóta pedig elég sok Riven van, mert buffolták és most kb balanced. Graves a legerõsebb ad carryként van számontartva, nem tudom a patch mit változtatott rajta, de ahogy láttam nem sok nerfet kapott, ez a sárkány meg már ott op, hogy W-je olyan mint Mundoé sebzésbe, csak a sárkánylány gyorsabb lesz tõle és nem draineli a hp-ját

...

SzirmosSzisza
fapfap 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Öcsém, ugyanez volt Rivennél is, mindenki bõgött, hogy op, csak mert nem ismerték, most meg 2 hetente, ha egy Rivent látok. Graves-nél ugyanez, köszönõ viszonyban sincs az OP jelzõvel, maximum early game-ben kicsit idegesítõek a skilljei, de ezt még hány másik hõsre mondhatni rá? : D <#banplz>

Kumiho #2179

Fabio Capello
itteni idõ szerint keddrõl szerdára jön az amerikai patch, és szerdáról csütörtökre az európai, ezért mondom hogy egy nappal korábban jött ki a szokásosnál 😊

jazzy
Tényleg, Shaco milyen lett?
jazzy
Jó majd shacozunk, wukongozunk, shyvanázunk, hamarosan renekton buff mert már azért rinyálnak, akkor meg majd renektonozunk.
ronihun
<#conf>

...

ronihun
sztem amerikába mindig kedden jön, nem?

jazzy: több, mivel kb minden statja op és nem fogják normálisan lenerfelni

a másik aki meg op lett az wukong szóval élmény lesz, kár hogy nincs pénzem egyikükre se, legalább átvészelném velük ezt az idõszakot

...

Czdano
Janna countereli

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Még 2 hét only draft pick
Fabio Capello
hmm, ezek szerint a szokásosnál egy nappal korábban jött a patch.

ronihun
jó, hogy megint mindenki azt mondja már elsõ nap, hogy "op, broken" stb... jó jungler, jó solo topra, jó 1v1be, jó initiater, W-je miatt kurva gyorsan fut és egy csomót sebez is... grat riot

...

Czdano

ronihun
az a Shaco skin nagyon királynak tûnik :o
kiadhatnának egy Lee Sin skint most már

...

daemonervosa
csempit?

really?

<#pardon1>

Trolling is a art.

SzirmosSzisza
Szerintem 2. Singed tartály miatt, bár tényleg rohadtul nem hasonlít fejre. Mondjuk karja miatt inkább Ezreal 😊

böröczk
Az, múmia Shaco : D

Kumiho #2179

Neked melyik champ nem az? 😊

Why so serious?

A 2. az ezreal. A 4. shaco skin akar lenni? Ez a cho viszont tetszik😄
böröczk
új skinek, a másodikat nem igazán tudom kihez tenni..

Azt az mf skint elnézve sikeres volt az elõzõ Caitlyn cucc..

Kumiho #2179

NagyiBMX
Sziasztok, egy kérdésem lenne hátha tudtok benne segiteni. Twich lövésének a hangját szeretném a Ganster twich féle géppisztoly lövés hangra átállitani. Nem tudom lehetséges-e de mivel skint is belehet rakni nem tartom lehetetlennek. Találtam róla egy hozzászolást ami elvileg pontosan leirja az egész müveletet, csak épp értelmezni nem tudom. Ha valaki eltudna magyarázni a módját azt megköszönném. <#worship>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
SzirmosSzisza
<#hehe>

ronihun
igen Voyboy nagyon jó volt, egyébként Akalija nagyon durva, nemrég streamelt és 21-1-es w:l aránya volt akalival rankeden 😄

oddone meg bekapcsolta a webkameráját, nagyon durva feje van ezeknek a tsm-eseknek 😄

...

SzirmosSzisza
Egyszer õ volt beugró CLG-nél Jiji helyett, az volt az utolsó tournament amit nyert a CLG talán 😄DD

tommyknockers
Mondjuk Voyboyt nem láttam még játszani, OddOne-t igen, viszonylag jók gankel, és keveset hibázik (ez az én meglátásom, low lvl vagyok stb.), a gond a mentalitással van. :Ð

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
igen voyboy volt én is úgy tudom, hát Voyboy sokkal jobb mint oddone, és már egyszer amikor el akarta érni az elsõ helyet sikerült is neki elég gyorsan, szóval most se lesz gond 😄

...

tommyknockers
Akkor még szerencse, hogy az EG csapatát erõsíti, kb. ott van az összes nyugodt, nem hisztizõ ember.

Hátha Voyboy bekeményít, és lealázza, ha jól tudom õ érte el legelõször a 2K ELO-t. Vagy bárki, csak OddOne ne legyen elsõ :Ð

ronihun
ja Salce egy másik monitoron figyeli a mIRC-t és válaszol szinte minden kérdésre, ráadásul nagyon jó ap carry, és sokféle championnel játszik

oddone most lett második azt hiszem :/

...

tommyknockers
Salce streamjét nem nagyon szoktam elkapni, vagy nézni, de az NA fórumon írták, hogy az egyik legjobb streamelõ; nyugodt, nincs hiszti, nincs baylife, és tanácsokat is ad. Most hogy OddOne épphogy eléri a rank 1-et, még Reginaldon is túltesz. Ha a csapatomba lenne - szigorúan feltételes mód, tudom hogy nem vagyok a szintjén - biztos arcba verném ha hisztizne.

ronihun
most megint próbálkozik, hát igazából tegnap néztem Salce streamjét, sokkal szimpatikusabb a srác, oddone teljesen olyan mint reginald, tegnap fél óráig üvöltözte h TSM mikor egy meccs erejéig elsõ lett <#idiota>

...

tommyknockers
Hahahahahahaha, nem is bánom, nagyon ellenszenves az a gyermek.

ronihun
TheOddOne meg annyira be akarta biztosítani az elsõ helyét ,hogy ugye egy csapatba volt bigfatjijivel meg ranimannel és még így is kikapott, szóval most 4. lett 😄

...

ronihun
szvsz a dignitas a legjobb amerikai csapat jelenleg, tehát játék alapján, nem az alapján, hogy ki mekkora scumbag.

...

tommyknockers
No meg nem is hallgatott nagyon saintvicious-re, ment a saját feje után. A CDE jó játékosokból áll, csak a morálon kellene változtatni, és fõleg a kommunikáción. A hibákat elismerni, nem másra kenni, tovább lépni, és koncentrálni a játékra, de még 10-20 perc után is magyarázkodtak, hogy mit csinált rosszul a másik.

jazzy
Reginald*
jazzy
Reginalt "professional player"-nek nevezi magát, miközben egy tétmeccs közepén rinyál mint egy kislány.
tommyknockers
CDE-bõl Regi, meg Chauster szidta a Dignitas-t, saintvicious se remekelt szerény véleményem szerint, csak egyszer volt gank, rosszul smite-olt, Dyrus a csapatban teljesen alá rendelte magát, és nem tudott mit csinálni, mert a csapatra hallgatott, de a csapat össze-vissza üvöltött, hogy PUSH TOWER, NO BARON, PUSH TOWER, NO BARON, és a kommunikáció csak az üvöltésbõl, egymás hibáztatásából, és scumbag Jatt-bõl állt.

ronihun
persze, hogy totálisan béna volt, mert a játék helyett arra koncentrált hogy magát sajnáltassa az ellenfelet meg lejárassa... CDEbõl fõleg a vágottszemûek szidták a dignitast

...

tommyknockers
Én néztem a 3 meccset. Valóban CDE sportszerûen viselkedett,abbók a tekintetbõl, hogy osztották a Dignitas-t, kivéve Dyrus, õ gratulált a Dignitas-nak, és Voyboynak is mondta LoL chaten az õ hibáit, meg tanácsot adott neki. Továbbá õ volt az elsõ aki elismerte, hogy hibázott, a többiek csak egymásra mutogattak. NA fórumon írta, hogy az emberek hagyják már rá, de az emberek irkálták, hogy nem, igazságot kell szolgáltatni, stb. A meccsekrõl: a CDE most valamiért totálisan béna volt.