53877
-
#51019 műanyag 9?
grat amúgy, keret ide sgre kell? -
zozoalma #51018 köszi, akkor majd megnézem , mert egy- két skin nagyon tetszik .
Na letoltam nagy nehezen a 10 ranked meccsemet , öszintén nem vagyok megelégedve magammal de legalább nem bronze :D
-
#51017 köszi, nem akartam foglalkozni velük, de megérte megnézni
halkan jegyzem hogy diamond mint valami.. nyomorék, persze az első meccset kivéve, ott ügyes volt -
#51016 nem jár érte semmi, nyilván csak te látod, a többiek úgy látják, hogy default skinnel vagy
arra jó, hogy megnézd, megéri-e rászánnod az RPt -
zozoalma #51015 Agybookon láttam , lol csoportba valaki emlitett egy modot amibe skineket kilehet választani anélkül hogy megvennéd , ez mennyire igaz vajon ?
Gondolom ezért bann is járhatna xD -
#51014 Jót nevettem, hogy ezért pénzt kérnek. -
#51013 külön-külön kerül annyiba, de még ez a dolog sokat fog változni, nagyon nem lennék meglepve, ha hamarosan IP-ért is venni lehetne
meg erre én azt mondom, hogy még vagy fél év, mire valami használható módon kidobják, pl. egy zac-nél tökbuta az egész concept, hogy van egy alap zöld skinje, meg egy jó drága lila skinje, és most akkor adjanak hozzá fele annyiért X másik színt? -
#51012 hm. nem rossz ötlet. csak így beleolvasva a cikkbe nem nagyon értem h gondolják. elég egyszer megvenni a packot és akkor bármikor színezhetem bármelyik hősöm vagy külön kell mindenkihez venni mint egy skint? -
#51011 jönnek a mindenféle skin szinezések
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.04.06. 20:54:00 -
#51010 Aki nem látta érdemes megnézni az utolsó 3 meccset, már csak Kikis hősei miatt. -
#51009 Its comeback time baby!
Gyönyörű volt mindhárom meccs! -
#51008 "Keran00: EARLY AZ ANYÁTOK FASZÁT! UOL ELPICSÁZZA ŐKET MINT A SZART!" -
#51007 besz*rok miket pickelnek Csacsiék :D
Sion double kill epic volt :D -
#51006 Na, legalább szoros lesz, nem úgy mint a CLG vs TL ... -
#51005 Napi sjokz:
GMB vs UOL -
#51004 Látod szomiarc, így kell LB-zni!
-
#51003 -
#51002 URF mód:
Fcking Horse! -
zozoalma #51001 Hát én itt a moban szoktam megnézni a buildeket, tudom sikeres ember nem lehetek , mert innen nézem :D
Mobafire -
#51000 zippo proként kezdte!
btw yasuo... wellSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.04.04. 11:16:16 -
#50999 Először érdemes a tutorialt végigjátszani, azután meg próbálgatni a hősöket. Általában ami a játék ajánl azok jó tárgyak. Senki se elsőre lett olyan játékos amilyen, csak rá kell érezni. -
Apa27 #50998 Nos, játszottam párat, de nem igazán megy a játék. Kipróbáltam több hőst is, de valahogy nem éreztem rá. Úgy érzem, mintha ugyan azzal a hőssel egy (gyakorlottabb)ellenfél jobban teljesítene. Szerintem rossz felszereléseket vehetek a hőseimnek játék közben.
Ti hogyan kezdtétek? Honnan tudom, hogy mikor melyik felszerelést érdemes megvenni? Mikor replay-eket nézek...a játékosok szuperül nyomják...mikor meg én próbálkozok, legyengülve, vagy meghalva kerülök ki a csatákból. Tudom, hogy nem mindegy, hogy ki ellen harcolok. -
#50997 Minden hős rohadt idegesítő URF-on, kár emiatt panaszkodni. Idén legalább pár hős nerfelve lett erre a játékmódra, tavaly Brand-nak pl permastunja volt :D -
#50996 1 urfot toltam, nem volt banolva se meg pickelve se heca
? -
Balázs 17 #50995 az oké, de ha már minden játékban bannolni kell, az már régen rossz + mindig "elveszik" egy ban lehetőség ez miatt
ha senki nem akar ellene játszani, akkor teljesen felesleges szerintem
tavaly kivették, most miért nem tudták... -
#50994 #50985 -
#50993 wat
-
zozoalma #50992 Hát malphite sorakat ritkán látok (bronze szinten ), blitzet mindig bannolják :D
Ez az urf Aramba sokkal viccesebb lenne :D -
#50991 tehát ott tartunk hogy semmi nem gyenge, amivel tudnak játszani az emberek :)
-
zozoalma #50990 Soraka, Shaco , blitz , malphite ez se gyenge csapat :D -
#50989 Heca ellen nekem semmi problémám nem volt. Sona viszont tényleg durva. -
#50988 Ott van rá a ban lehetőség -
Balázs 17 #50987 jó lenne ez az URF, ha kivennék sonat és hecat a játékmódból -
#50986 -
#50985 ezvolt -
#50984 http://watch.euw.lolesports.com/en_GB -
zozoalma #50983 Csak ?
Mennyi kellene 500000000000?
Hát én kipróbáltam megkaptam az ikont és ennyi , nem nekem való :D
Nincs az a páncél amit magamra tudok húzni annyira táposak a karik :D -
#50982 szpojler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!URF bevan rakva, de teemo csak 20 gombát tud lerakni :( -
#50981 április 1 \o/ -
#50980 forum alapjan sokan erdeklodnek, persze ennek gondolom a fele se fogja vegigcsinalni amit kigondolt