53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
  • Darthmushroom
    Na most már hivatalos hogy Rekkles visszatért a Fnatic-hoz.
  • BEAST #51178
    Ejj Annie attack range csökkentése elég nagy mínusz, de Morgana W nerf nagyon vicces. :D
  • j0nNyKa
    5.9 patch notes s@20-ről, because fuck you thats why
  • j0nNyKa
    – Jesper ‘Jwaow‘ Strandgren
    – Marcel “dexter” Feldkamp
    – Henrik “Froggen” Hansen
    – Erik ”Tabzz” van Helvert
    – Hampus ‘promisq‘ Abrahamsson

A vezetőedző pedig Patrick” Nyph” Funke lesz.
  • vegicsek
    Már egy jó ideje szinte csak full skillshot based, és/vagy gap closeres championoket adnak ki, és a régieket is ennek függvényében gondolják újra. Ha tényleg van ilyen irányvonal, akkor sem értem miért kell mániákusan átalalakítani. Én imádom long range skillshotos hősöket, de szerintem sokkal jobban megvalósulna a rögeszmévé fajult "Strategic diversity" ha inkább egyszerűen csak buffolnák a régebbi champek statjait/spelljeit.
  • SzirmosSzisza
    Veigar Q-t is elbaszták.
  • Jani Hun
    talán veigár is kapott skillshotot de már ezeréve nemláttam + bard is eléggé "skillshotful" :D
  • j0nNyKa
    ez kb csak ryze, vagy lemaradtam valamiről?
  • Darthmushroom
    mostanában gyakorlatilag minden képesség skillshot vagy azzá teszik rework után.
  • Jani Hun
    Ha ap lesz, akkor egy bushcampes assassinnak elmenne, mivel gondolom enemy csapat nemlátja ha ultizik.

Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.05.13. 21:08:07
  • Különc
    Minden spellje skillshot, funolni jó lesz ARAMban, semmi másra nem jó
  • Darthmushroom
    Érdekes lesz ez a Ekko, bár nem nagyon tudom így elsőre h hova szánják, de gondolom inkább midre mivel eléggé tank meta van topon.
  • SzirmosSzisza
  • ronihun
    Tabbz adc, Dexter jungle, Froggen mid, Zorozero top valószínűleg, a support pedig ismeretlen eddig.
  • zeli
    A NaJin ellen volt a tökéletes meccsük, Deft, meg Impact pedig a Samsung blue-ban játszott még a világbajnokságon iirc.
  • SzirmosSzisza
    zh, pótzh, pótpótzh
  • j0nNyKa
  • sadface #51162
    ISTENEM HUNI :D hatalmas fazon ez az ember.
  • sadface #51161
    ami dereng erről:
    rekkles -> fnc
    a toposuk kevin? elmegy (vagy wickd mittudomén valamelyik :D)
    tabzz visszajön
    meg krepo visszavonul
  • Darthmushroom
    Elementsre értettem a kérdést.
  • SzirmosSzisza
    NA-ban így is elsők, ha nem hangoztatták volna, hogy VB nyerés a céljuk (és nem szidták volna fnaticot) nem lett volna ennyire gáz.
  • Darthmushroom
    tényleg velük mi lesz? már mindenféle pletykát olvastam (feloszlás, fél csapat lecserélése stb..)
  • sadface #51157
    tsm = na elements

• Darthmushroom
    számomra nagyon meglepő volt a TSM, előzetes videókban annyira fogadkoztak.. erre úgy leszerepeltek "otthon" h hitetlen. ráadásul azt se lehet mondani h nagyon szoros meccseik lettek volna.
  • SzirmosSzisza
    Ez a Nunu nagyon undorító volt, a meccs kimenetétől függetlenül NA legalább picit visszavesz az arcából.
  • SzirmosSzisza
    Lassan kezdődik, 7 koreai is játszik szal biztos jó lesz.
  • j0nNyKa
    jaj ne oltsd már, irigykedik az east diamond masterrace-re
  • TBTPumpa
    Nem úgy volt, hogy többet nem jársz ide?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 15:35:42
  • ronihun
    "oké"
  • TBTPumpa
    Huhh. Azt hittem már, hogy valami magánéleti dolog miatt "fejezi be", de szerencsére nem, csak megy dolgozni a Rito-hoz.
    Azt hiszem, hogy pont ez volt az egyik "álma". Sikerült elérnie, ami nem kis dolog (magyar fiatalként pedig főleg nem)!
    Örülök is, meg nem is.
    A magyar "scene-ből" ő volt a kedvencem, sajnálom, hogy már nem fog "szerepelni" a hazai LoL közvetítéseken és rendezvényeken, viszont az is várható volt, hogy egyikük sem fogja örökké csinálni ezt. Pierce sem fog örökké sztrímelni meg kommentálni (lehet, hogy néhány éven belül ő is abbahagyja valami miatt) - néhány hete egy interjúban is mondta, hogy nem véletlenül "keresik" az ifjú titánokat erre a feladatra (Darcigh például) - kell az utód, ami továbbviszi a kitaposott ösvényt.
    Annak viszont szívből örülök, hogy Arwyll ilyen fiatalon meg tudta valósítani egyik álmát! Sok sikert neki Dublinban!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 12:44:00
  • Darthmushroom
    Nem nagyon.
  • mate23
    más hogy nem lehet?
  • Darthmushroom
    Venni lehet,boltban láthatod h mennyibe kerül.
  • mate23
    üdv!
    riot pointott hogy lehet szerezni?
  • ronihun
    SKT*
  • SzirmosSzisza
    Nem ellenük tolt Elements tavaly tökéletes meccset? (Deft rémlik)
  • j0nNyKa
    EDG nyeri idén a worldsöt, tőlem hallottátok először
  • BEAST #51142
    Úgy néz ki sikeresen megkapta azt a pozíciót amire én is többször jelentkeztem az utóbbi két évben. Több sikeres teszt és beszélgetés után, legalább most már biztos, hogy nem csak dísznek volt ott és valakit végre fel is vettek. :D
  • SzirmosSzisza
    Így is elég nagy teljesítmény újonc a csapatként a 2. hely :)