League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

graves+leona ellen nem is kog+nunut visznek 😊, bár igaz jobb" lehet az "a legtúlzás volt, viszont simán az egyik legjobb választás.
Fabio Capello
látod látod, te is duozhatnál velem ha Easten lennél 😄

böröczk
Ne gúnyológgyá!!! <#idiota>

Kumiho #2179

Dixtroy
Tegnap elertem a melypontot. Amumu csavo igy az elejen bejon kozepre. Mondom neki cassi ellen megis mit akar? Dormogott, nubozott, de csak elment. Kozepen teemokodok, egyszercsak elkezdi megint a nyekergest, hogy ks. Nezem mit is kselhettem volna, 1:1ben nyirtam ki casssit harmadszor.
Aztan egyszercsak magyarul - mert mint kiderult magyar volt - ilyet beszelgettunk:
- Meg kene tanulni jatszani. - csetelte.
- Hat akkor tanulj meg. - valaszoltam.
- Ugy ertem neked.
- Ne nekem tanulj, hanem magadnak.
- NEKED KENE MEGTANULNOD BAZMEG NORMALIS KARAKTERREL JATSZANI!
- Konkretan miert is neheztelsz? Vagy minden teemora haragszol?
- AZ OSSZES TEEMO EGY FASZKALAP!!!! - es innentol afk volt.

o.O

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Czdano
<#taps>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
Fabio Capello
hát, a hang elég vacak, soz :/

jazzy
Fél óra aztán megyek veled 😊
Fec papa
Ééééééés újra élõben lehet követni a szenvedést. 😄 Megint állítottam valamit, remélem mûködni is fog.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
+ Azt mondta az enemy, áh, nem várják meg a 20-as mejait, inkább feladják <#idiota>, úgy már túl erõs lettem volna.
Köszönet: ZIPPO Guide

Amúgy rárusholtam KogMawra ultival, charm+Exhaust, Graves meg megölte. Aztán megöltük nunut, meg amumut is, aki jött gankelni. <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Te nem láttad azt a meccset, 18-as mejai! <#banplz>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Én mindig nem értem, hogy nem vertek el titeket Ahri supporttal <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Vannak ilyen retardált ismeretlen párosítások, mi pl anno veigar supportot verettük (3 sec AOE stun, meteor harass)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Kicsit erõs kijelentések ezek, mint "e mellé ez meg az a legjobb support", ez szituációfüggõ, megnézné, mit csinál egy Nunu-KogMaw páros egy Leona-Graves ellen például. <#banplz>

De még az én (ranked) Ahri supportom Graves-szel kombózva is elverte Nunu-Kog csodás duoját boton. <#idiota>

Kumiho #2179

Czdano
A hóbogyó AS debuff is 😉 ahogy az ulti is..így utánanézve már kezd érthetõ lenni.

Nem csak AS miatt játszák kog mellé pl a legjobb support mivel menekülõ spell sincs, viszont a hógolyó maitt nem is fognak tudni közel menni hozzá (megy ugye a saját e-je) aztán a w-re meg megkap még egy olyan AS-t akkor aztán dara van
böröczk
Jipí, én szorítok, de sajnos vissza kellett még aludnom 2 órára. <#idiota>

Ha késõbb lesz kedved játszani, csak sipíts.

Don, ha már hajnali hatkor ide írsz, rég rossz. <#eplus2>

Kumiho #2179

Fabio Capello
Elképzelni nem tudom hajnali hatkor mi dolgom lenne... <#idiota> 😄😄😄

Fec papa
Ha valaki esetleg olyannyira unatkozna hogy semmi dolga nincs, lessen rá a streamre: http://www.justin.tv/easyghost Easten húzok karaktert, szóval semmi érdekesség és a stream is csak tesztként üzemel, semmi komoly. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fyrex
elkezdtem rankedezni én ostoba, de még 1 meccsem sem volt ahol 5en meglettünk volna 😊 vagy 2 jungler, vagy 2 mid, vagy 2 solotop 😄 és aztán leavelnek

Avanti Crociati!

SzirmosSzisza
Nunut AS miatt játsszák egyedül, másra nem jó. Empiret kb soha nem tud csinálni 😄

nunut sokat látom high elon jungleba :S

jazzy
Szerintem is azért játsszák mert szerinted jó.
Nunu szerintem nagyon jó. Biztos azért.

böröczk
Orianna elkeni Ocelote Morganaját, Orianna 19. percben 200+ farm + 2 kill. <#gonosz1>

Kumiho #2179

BoneDragon
Nagyon unalmasak ezek a meccsek. Viszont akalinak 7. percnél nincs pentája? Deszaar...<#vigyor>

böröczk
Mikor streamelsz már? Unom már ezt a sok versenykockát.

Kumiho #2179

böröczk
Vayne Kog mellé kedvenc supportom, gyakorlatilag ingyen PD.

Kumiho #2179

Czdano
Miért van nunu minden meccsen? Le merem fogadni hogy soloQ-ban is pickelni fogja mindenki mostantól....

Fabio Capello

böröczk
SK ezt is feladta. 14-1 Vayne. <#wow3>

Btw Ocelote mellett az a rettentõ irritáló pofa milyen hisztit levágott mán ott a kamerák elõtt, a fülesét is odacsapta az asztalhoz, száni. <#miaz>

Kumiho #2179

Különc
Elsõ meccsen ahol support voltam, defeat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Crsnél Jax és Annie is fullos cipõvel kezdtek, wtf?

Kumiho #2179

Fabio Capello
Nikasaurt kihívták LoL Cypherre, és elvileg el is fogadta a kihívást 😄

Fyrex
mi abban a logika hogy a két csoportelsõ játszott egymással a döntõbe jutásért?

nem szoktam tournamenteket nézni, de ez így nem túl értelmes

Avanti Crociati!

Különc

Különc
Alistar jungle tökre megtetszett így a verseny alapján

Sorry, imgur, noob 2 napja offline

böröczk
Az elsõ 6, ha jól emlékszem, a mi érdemünk. <#banplz>

Ez az SK vs CLG nem volt túl izgalmas. <#idiota>

Kumiho #2179

Különc
Inveljétek jazzyt azt piros lesz az gyors

Fabio Capello
hát, a tiéd nem lesz az, amikor jön a karma, és beindul a losing streak 😛

Különc
Match historym full zöld és 11 winem van zsinorban, na kinek nagy a fasza?

Gordis2k
Ezt most kicsit eldobta.. de iszonyat jó game volt

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

M5

Sárkány Lovagrend

Különc
Crs.eu vs M5-t ki nyerte?

Czdano
Öröm nézni ahogy az SK játszik, oce már nem dobja el a gameket

jazzy
Clg.eu összekaparhatja magát most.
Különc
Riotnak mi köze ahhoz, hogy balfaszok játsszák a gamet?

Fabio Capello
Játékfelügyelõ, csapatvezetõ, bármelyik lehet a kettõbõl. De mivel nem az m5 "formaruhájában" van, valószínüleg felügyelõ.

#21131 - Próbálkozz, néha egy kicsit meghülyül.

Esetleg nem nagy a pinged?😊