League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@LacZ: az UI neve PerbUI, googleban megtalálod, ott pontosan le van írva hogy kell telepíteni 😊
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Eternal life; endless torture.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Eternal life; endless torture.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Brand
Pyroclasm
Missile Speed increased to 1000 from 800
Missile Speed no longer increases when hitting ablaze targets
If Pyroclasm strikes an ablaze target, the next bounce will now prioritize champions
Kumiho #2179
Kumiho #2179

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Imho picit gány, hogy a championök felét használták csak fel.
A képet meg max háttérképnek tudom berakni, de annak megpróbálom majd soon(tm)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez most megtetszett pl:

Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Szerk: és látszik hogy Blizzard, mert úgy néz ki, mint Kerrigan kajak
Más: Az egy, Blizzardnak dolgozó grafikus elsõként tervezett a Riotnak karaktert, az eredeti concept art:

Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Már release napján elkészült a fürdõruhás verzió belõle is <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kumiho #2179

Azóta vált bevett fogalommá, mint a házasságtörés szinonimája, Heracrim neve. Mind a mai napig férfiak ezrei félik e nevet, kik más asszonyával hálnak.
forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6r%C3%B6g_mitol%C3%B3gia
Scientia potentia est.
Köszi a korrigálást, bár én játék közben szoktam érdekes champion neveket látni: Ari, Vegar, Iriela, Catarin (ez Katarina lenne) és az új hõs Zira... <#idiota>#idiota>
Lengyel srác 5v5-ben ilyeneket írt: Need in a blue... Deep in the Forest! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Gragas
Ryze
Alistar
Irelia
Zilean
Karthus
Caitlyn
Corki
Tryndamere
Sejuani
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)