League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Óriási szerencsém van. Egy épelméjû teammel sem találkoztam kb 10 meccs óta kivéve amikor 1/6-ot csináltam mf-el egy vayne+blitz bot ellen de hát az belefér. A többi 10 meccsen mikor rengarral mentem mind holt béna 5 fõs premade jött szembe mert zömében ugye mi is 5 premadben megyünk szóval óriási mázlink volt és remélem így is marad.

Hiába na anyám is megmondta fogyatékos a build de mákos a gyerek szóval nincs gond.
jazzy
Jobb nézni amikor nem ragelsz 😄 Mintha easyt látnám.
Nem tudja valaki a következõ free rotationt ? redditen nem találom még

TBTPumpa
Lolking szerint 1267 ELO-n. Reméljük ez a szám most nõni fog! <#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

NagyiBMX
mennyin vagy most ? <#email>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Miféle banzáj?

+: normalon soha senkit nem reportolok, max ignore megy.

Kumiho #2179

böröczk
Épelméjû team kikap egy mp alatt. De lehet annyi se kell. Rengar egy bruiser, és valóban nem fér a szerepébe ilyen fogyatékos build.
De normal, szóval végül is engem nem érdekel, persze csak ha Téged se.
Normalon szeretettel trollkodok én is. Csak mióta átjöttem westre, már nem játszom, kár.

Kumiho #2179

BoneDragon
Szerintem is jó az ad build Rengarnak. Mire észbe kap enemy ad carry-je már meg is halt.

TBTPumpa

NagyiBMX
ezen már énis gondolkoztam, azóta AD carry-t játszom azért már csak nem szólhatnak be... 😄D<#mf1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

😄

+1

Mindjárt tudtam. Anyámra kellett volna hallgatnom. Mindig mondta, rengar fiam legyél jó vadállat és ha jungelbe mész csinálj magadnak off tank buildet ne ilyen szar carryt mert meg leszel reportolva noob build miatt.
Hiába mondom, "de anya ezzel a buildel 10 bõl 10 teamfightban instant ölöm az ad carryt" csak le lettem hurrogva. Nem az a lényeg milyen statod van vagy hogy, hogy játszol. Az a lényeg hogy olyan builded legyen amit a nagyok mondanak neked és akkor leszel frankó.
Atwa
Trinity force, aztán Guardian Angel, többi meg szituációfüggõ.Amúgy Wickd irelia guideját nézegesd.

Sziasztok! Ireliának milyen buildet ajánlotok és miért?

SzirmosSzisza
Csütörtökön kezdõdik a banzáj \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Rogton 3at is talaltam: Rengar berserkers, phantom dancer, double bt.

Kumiho #2179

itt meg is nézhetõ
http://www.youtube.com/watch?v=c19Np5mcnbA
Rengar passivnak van még 1 érdekes tulajdonsága. Ha bokorból kiugráskor rögtön megölöd az enemyt azonnal továbbugrik a következõ enemyre. Ez csak ritkán fordul elõ de akkor érdekes tud lenni. Én azt vettem észre hogy ezt instant csinálja, a második ugrás automatikus, amint meghal az elsõ célpont rögtön tovább ugrik a legközelebbi ellenfélre. Ma pl sikerült így egy double kill.
jazzy
Hopsz, nem kell fullra stackelve lenni a Bonetooth Necklacenek.

Eheti kérdésünk. Hol van a kakukk tojás?
jazzy
Szerintem onnantól nem veszít stacket halálkor.
Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa

Zickler
Ha rengarnak full stacken kell lennie, akkor õ ebbõl csak vesztesen jöhet ki... Mivel hiába öli meg Khazit, az ég egyadta világon semmilyen bónuszt nem kap. Szóval szerintem elég ha csak megvan neki a nyaklánc, nem kell full stackesnek lennie.

Battletag: Muhee#2716

jazzy
Így már oké, hogy Rengarnak full stacken kell lennie.
Fec papa
"Kha needs to be level 16, Rengar needs to have full stacks on his bonetooth necklace for the passive to activate. Time does not matter and levels are not required for Rengar"

jazzy
Ha ez igaz akkor ez nekem 1 picit sem szimpatikus. Jó ötletek ezek a rejtett passzívok, de ez már túl erõs.
Fabio Capello
Kha'Zix. Majd megnézzük. 😛

Gondolom a legtöbben már belefutottak/olvasták, de aki nem:

Ha a két egymással szemben álló teamben Kazi és Regnar is van lvl 16-on amelyik elõbb öli meg a másikat (asssist is számít) aktiválódik a rejtett passiv. Kazi megkapja a 4. evolúciós pontot, ha pedig regnar nyer és van Bonetooth lánca helyette megkapja kazi fejét ami egyenértékû egy full stackes Bonetooth lánccal
az igen ! meglátogatnám mating season közben 😊

SzirmosSzisza
Ellenünk volt anno full smite team aki all midet csapatta. Nem sokáig byrták 😄

Fabio Capello
Kéthetente van champion release, ez így van már vagy két éve. Valóban, nem ez kéne hogy legyen a prioritás, de ez van, ezt kell szeretni.

A Kha'zixos állításod pedig baromság, semmi baj nincs a championnal, earlyben kicsit gyengébb, mid-latere pedig felerõsödik. Ne keverd egy champion kiegyensúlyozottságát azzal, hogy nem tudnak ellene játszani.

Az invis csapatodhoz pedig glhf, megnézem ahogy egy oracle team szétkapja 😛

Unknow
Ugye tudod,hogy ez a hozzászólás teljesen a visszájára is fordítható?

Egy normális team mellett nem tudnak begankelni a kéknél pl... Arról nem is beszélve, hogy a laneken a kill nem feltétlen a pénz miatt fontos, hanem azért ,hogy az ellenfél farmját + szintezését visszafogják.

Persze ki vagyok én ,hogy beleszóljak abba, hogy szerinted elõled mindig csak stealelik a kékeket/killeket/egyebeket. Arról nem is beszélve ha 0/20/0 statban vagy akkor is te carryzted el a teamedet.
NagyiBMX

BoneDragon
Shaco*

TBTPumpa
Szeptemberben 2 bajnok jött?
Szeptember elején érkezett Syndra, most pedig Kha'Zix...
Picit lassíthatnák a kiadásokat. Ezt a KhaZix-et nagyon elsiették, rendkívül erõs lett. Szerintem még tesztelni kellett volna PBE-n...

Invisible team:
Teemo - Mid
Rengar - Solotop
Sacho - Jungle
Twitch - Bot (carry)
Kha'Zix - Bot

SzirmosSzisza

Egyébként is Eve-nek nincs szüksége kékre. just sayin simán kezdhet pirossal is.
jazzy
Amit én látok ebbõl a postból: ablalblba a kéket igénylõ junglerek szarok albalbla a junglerek csak stealelik a killt ablablalbla mindenki feeder ablablabla jungler hibája.
böröczk
En azt gankolom, annyiban igazad van, hogy Eve nem jungle-be a legalkalmasabb. Miden viszont, jo kezekben terror tud lenni (kiveve, ha bepickelnek ra egy Talont, de ertelmes jatekos nem fp-el Evet).

Kumiho #2179

Dixtroy
Az alap az, hogy hard pull kell neki, am legyen. Ha kicsit elelmesebb az ellen, a keknel ugy begankoljak, hogy eleve hatranybol indul.
Ha sikeresen feltapolja magat es jon a lanera gankolni, 100%, hogy az also kettohoz megy, ahol voltakeppen csak stealeli a killt, ha az ellenfel van a torony ala szoritva, oda se megy.
Ha fentre megy "segiteni", ott is csak egy steal a dolog, hiszen a solo topos fel hpn vagy a torony alatt pocsol, vagy ha az egyiket elkapta a torony segitsegevel, a masikat jo esellyel egyedul is leverne. Tehat ha sikeres, akkor is inkabb bosszanto, mint hasznos.
De a jellemzobb az, hogy a torony alatt a ket ellenfel visszafordul, beolik, es ezt ugy parszor egymas utan. Aztan hosszu idore eltunik, a teamfighteknel a veglegesen legyengult tomegbe bekurja a fincsit es nehany free killtol ugy erzi, hoyg megvette itt az egesz arokpartot.
Hat valahogy nem erzem azt, hogy "Ezekert a pillanatokert erdemes meg jatszani."

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

böröczk
Annyira tudtam 😄DD Nem is Te lennél

Kumiho #2179

Fec papa
Nekem ezért érdemesebb. 😄

böröczk

Ezekert a pillanatokert erdemes meg jatszani.

Kumiho #2179

böröczk
Csak Te.

Kumiho #2179

Dixtroy
A jungle Evektol sikitani tudnek. Ugy alapbol boritekolhato egy olyan 10es feed. Vagy csak en talalkozok mindig lamakkal.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Ja, gj, csak reggel még nem voltam olyan állapotban hogy ilyeneket észrevegyek. 😊 Mindenesetre remélem javítják, különben megint vehetek fel újra mindenkit.

Why so serious?