League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába na anyám is megmondta fogyatékos a build de mákos a gyerek szóval nincs gond.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De normal, szóval végül is engem nem érdekel, persze csak ha Téged se.
Normalon szeretettel trollkodok én is. Csak mióta átjöttem westre, már nem játszom, kár.
Kumiho #2179
http://solomid.net/guides.php?champ=irelia&sort=0&submitted=0&approved=1&featured=1
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
+1
Hiába mondom, "de anya ezzel a buildel 10 bõl 10 teamfightban instant ölöm az ad carryt" csak le lettem hurrogva. Nem az a lényeg milyen statod van vagy hogy, hogy játszol. Az a lényeg hogy olyan builded legyen amit a nagyok mondanak neked és akkor leszel frankó.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.youtube.com/watch?v=c19Np5mcnbA
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Battletag: Muhee#2716
Ha a két egymással szemben álló teamben Kazi és Regnar is van lvl 16-on amelyik elõbb öli meg a másikat (asssist is számít) aktiválódik a rejtett passiv. Kazi megkapja a 4. evolúciós pontot, ha pedig regnar nyer és van Bonetooth lánca helyette megkapja kazi fejét ami egyenértékû egy full stackes Bonetooth lánccal
A Kha'zixos állításod pedig baromság, semmi baj nincs a championnal, earlyben kicsit gyengébb, mid-latere pedig felerõsödik. Ne keverd egy champion kiegyensúlyozottságát azzal, hogy nem tudnak ellene játszani.
Az invis csapatodhoz pedig glhf, megnézem ahogy egy oracle team szétkapja 😛
Egy normális team mellett nem tudnak begankelni a kéknél pl... Arról nem is beszélve, hogy a laneken a kill nem feltétlen a pénz miatt fontos, hanem azért ,hogy az ellenfél farmját + szintezését visszafogják.
Persze ki vagyok én ,hogy beleszóljak abba, hogy szerinted elõled mindig csak stealelik a kékeket/killeket/egyebeket. Arról nem is beszélve ha 0/20/0 statban vagy akkor is te carryzted el a teamedet.

Szeptember elején érkezett Syndra, most pedig Kha'Zix...
Picit lassíthatnák a kiadásokat. Ezt a KhaZix-et nagyon elsiették, rendkívül erõs lett. Szerintem még tesztelni kellett volna PBE-n...
Invisible team:
Teemo - Mid
Rengar - Solotop
Sacho - Jungle
Twitch - Bot (carry)
Kha'Zix - Bot
Kumiho #2179
Ha sikeresen feltapolja magat es jon a lanera gankolni, 100%, hogy az also kettohoz megy, ahol voltakeppen csak stealeli a killt, ha az ellenfel van a torony ala szoritva, oda se megy.
Ha fentre megy "segiteni", ott is csak egy steal a dolog, hiszen a solo topos fel hpn vagy a torony alatt pocsol, vagy ha az egyiket elkapta a torony segitsegevel, a masikat jo esellyel egyedul is leverne. Tehat ha sikeres, akkor is inkabb bosszanto, mint hasznos.
De a jellemzobb az, hogy a torony alatt a ket ellenfel visszafordul, beolik, es ezt ugy parszor egymas utan. Aztan hosszu idore eltunik, a teamfighteknel a veglegesen legyengult tomegbe bekurja a fincsit es nehany free killtol ugy erzi, hoyg megvette itt az egesz arokpartot.
Hat valahogy nem erzem azt, hogy "Ezekert a pillanatokert erdemes meg jatszani."
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Why so serious?