League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én: hogy tépheti valaki a száját ha meg sem szólal egész meccsen?
Másik: Csak ennyit tudsz tépedanyáladat
mit lehet erre mondani?
UI: kitöröltem a buildet hogy ne legyen téma 😛
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Cica, lanpartit hirdesd már meg hivatalosan is : D
Kumiho #2179

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Why so serious?
Nem járok trollkodni sehova, nem játszom westen már normalt, ha van idõm, akkor rankedezek. A community egyforma mindenhol.
Nekem még bögrém sincs, nem értem, mirõl beszélsz.
Viszont meg kell hagyni, egy Teemo plüssnek iszonyatosan örülnék.<#puszis>#puszis>
Csak annak már nem nagyon jutna hely jazzyke portréfotója mellett az ágyban.
Kumiho #2179
Why so serious?
Nem, nem gomboltam ki a mellényem csak próbáltam reagálni a véleményedre.
Lehet, hogy te akkora ranked star vagy hogy normal blind gamebe csak trollkodni jársz ez a te dolgod. Azért mert te esténként teemo plüss álltakával bujsz ágyba, SK ocelot van a gépeden háttérként beállítva és reggelente HotshotGG bögrébõl iszod a kakaód még nem vagy feljogosítva arra, hogy leszóld azokat az egyszerû játékosokat aki szeretnek normal blind picket tolni. Te nem csinálsz mást csak majmolod a high elo playereket. Számodra az az etalon build amit a high elo playerek kitalálnak és játszanak pedig az egy másik szint és az is egy másik ahol mi játszunk, meg szerintem te is. Te csak egy papagáj vagy aki utánozza próbálja ezeket a playereket de én nem. És én jól érzem magam így te meg menj tovább trolkodni blind normalba.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Eheti nyerõszámaink:
Galio
Irelia
Karthus
Kayle
Malphite
Master Yi
Sion
Teemo
Urgot
Xin Zhao
Scientia potentia est.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Why so serious?
Amugy kozel se kotekedni akartam, de eroszakoskodott es ostobasagokat irkalt😛
Kumiho #2179
linkelt egy képet, nem verte a mellét, te szóltál neki be a buildje miatt(megjegyzem halkan, én se buildelném így, de utálom ha valakit leszólnak a buildje miatt mert nem elég mainstream, ha neki ez mûködik(( ráadásul mint írta, premade-ben nyomják, ha ez beleillik a taktikájukba, miért ne? most lényegtelen hogy milyen elo, had játsszon már úgy ahogy szeretne))) erre írt rá egy poénos, frappáns választ, erre te megint nekiugrottál, erre õ írt egy enyhén szarkasztikus választ, amivel érzésem szerint megint nem nagyzolt, nem okoskodott, erre te megint nekiugrasz ? 😄
ráadásul még a nevét is cinkeled, csak mert nem ért veled egyet valamiben ? 😄
rossz napod van vagy alapból ennyire ellenséges vagy? 😄
De borzalom volt meg a nyertes meccs is, tele volt agykarosulttal az osszes lobby.
Kumiho #2179
De komolyan mondom, ilyen nickkel boldog lehet az ember, ha a hozzaszolasok 10%at fogod.
Ez most ugy hangzott, mint egy verbeli Kulonc tanitvany.
Mas: Hetvegen tovabbra se rankedezzetek.
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Why so serious?