League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lényeg a jobb oldalon a beszélgetés. Miután megbeszéltük, hogy egész meccsen senki sem szólt a másikhoz, tovább folytatódott az eszmecsere.
Én: hogy tépheti valaki a száját ha meg sem szólal egész meccsen?
Másik: Csak ennyit tudsz tépedanyáladat
mit lehet erre mondani?
UI: kitöröltem a buildet hogy ne legyen téma 😛
SzirmosSzisza
De az nem hivatalos, mert szerintem legalább egy valaki kell is aki oda jár 😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
a végén azért haltam meg, mert beflasheltem nexus elõtt az enemy team közé, majd közöltem allchatbe, hogy ez a csapat nem érdemel gyõzelmet. trollolol. nem volt amúgy vicces.

Cica, lanpartit hirdesd már meg hivatalosan is : D

Kumiho #2179

böröczk
NE rankedezzetek. -100 elo

Kumiho #2179

Remek lett, csak az i betû ferde kicsit..

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BoneDragon
Hát ez mekkora troll banner. <#hehe>

Fec papa
Csodálatos.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

doh 😄

szipiszupi, és mikor lesz új banner ? 😊

lehetne akár ez is

SzirmosSzisza
Gondoltak megyek egyet pici karival 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mennyiert mennek nem aron alul ??

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Eladó 30as lol acc áron alul info nálam ha érdekel valakit.
de szerettem ezt a régi pókember rajzfilmet 😊

SzirmosSzisza

jazzy
Az teljes alakos, de csak az arcom fér be az ágyba
Kár, hogy "afk-er/leaver/flamer "honor" nincs, legalább tudná az ember mire számítson attól a 4 szerencsétlentõl akikkel összekerül lobbiban. 😊

Why so serious?

jazzy
<#puszi><#hehe>
dejó, kaptam egy teamwork honor-t 😄

böröczk
Folytasd kérlek, vicces.
Nem járok trollkodni sehova, nem játszom westen már normalt, ha van idõm, akkor rankedezek. A community egyforma mindenhol.
Nekem még bögrém sincs, nem értem, mirõl beszélsz.
Viszont meg kell hagyni, egy Teemo plüssnek iszonyatosan örülnék.<#puszis>
Csak annak már nem nagyon jutna hely jazzyke portréfotója mellett az ágyban.

Kumiho #2179

Szerintem normális lol player nem rak be háttérnek ocelotot. Teemo plüss ellenben menõ, hol lehet kapni?

Why so serious?

SzirmosSzisza
Nem rakunk be nem LoL-hoz kapcsolódó gif-eket, mert nagy lesz jazzy telefonszámlája <#ejnye1>

Bocsáss meg te lol istencsászár, hogy együgyû nevemmel képtelen vagyok felfogni csak a hozzászólásaid 10%-át. Boldog vagyok ezzel a 10%-al.
Nem, nem gomboltam ki a mellényem csak próbáltam reagálni a véleményedre.
Lehet, hogy te akkora ranked star vagy hogy normal blind gamebe csak trollkodni jársz ez a te dolgod. Azért mert te esténként teemo plüss álltakával bujsz ágyba, SK ocelot van a gépeden háttérként beállítva és reggelente HotshotGG bögrébõl iszod a kakaód még nem vagy feljogosítva arra, hogy leszóld azokat az egyszerû játékosokat aki szeretnek normal blind picket tolni. Te nem csinálsz mást csak majmolod a high elo playereket. Számodra az az etalon build amit a high elo playerek kitalálnak és játszanak pedig az egy másik szint és az is egy másik ahol mi játszunk, meg szerintem te is. Te csak egy papagáj vagy aki utánozza próbálja ezeket a playereket de én nem. És én jól érzem magam így te meg menj tovább trolkodni blind normalba.
SzirmosSzisza
~ 1 hónapja van talán bent, viszonylag új még a 20.

Zickler
Plusz eléggé kezdõ barát

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Mivel 450-s. És minden hétre kell min. 1 db 450-s.

Battletag: Muhee#2716

leho94
minek erõlteteik ennyire master yit? -.-"

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kly
Valószínûleg megint én vagyok csak slowpoke, de most vettem észre, hogy a megszokott 10 helyett 20 mastery page áll a rendelkezésre. Mióta van ez így? 😄

Eheti nyerõszámaink:
Galio
Irelia
Karthus
Kayle
Malphite
Master Yi
Sion
Teemo
Urgot
Xin Zhao

Scientia potentia est.

ronihun
Te játszol Rengarral?

...

böröczk
Hoppá <#idiota>

Kumiho #2179

BoneDragon
Köszönöm. 😊

böröczk
Persze, PhoenixKami, rá lehet lesni a statisztikáira 😛

Ultimate Vayne guide

Kumiho #2179

BoneDragon
Ott keresgéltem... 😛 Nem véletlenül kértem a linket. 😊

SzirmosSzisza
solomid.net,clgaming.net,leaguecraft.com itt keresgélj 😄

BoneDragon
Valamikor linkeltél egy vayne buildot, de nem találom sehol. Esetleg be tudnád linkelni megint? 😊

böröczk
<#idiota>

Kumiho #2179

Héhó, csak hármat buktál velem, az utolsót már egyedül buktam. 😄 És igen, hétvége+ranked=losing streak...

Why so serious?

böröczk
Jolvan, legyen igazad, Papo, bekesseg.
Amugy kozel se kotekedni akartam, de eroszakoskodott es ostobasagokat irkalt😛

Kumiho #2179

miért akarsz minden áron belekötni ? 😄

linkelt egy képet, nem verte a mellét, te szóltál neki be a buildje miatt(megjegyzem halkan, én se buildelném így, de utálom ha valakit leszólnak a buildje miatt mert nem elég mainstream, ha neki ez mûködik(( ráadásul mint írta, premade-ben nyomják, ha ez beleillik a taktikájukba, miért ne? most lényegtelen hogy milyen elo, had játsszon már úgy ahogy szeretne))) erre írt rá egy poénos, frappáns választ, erre te megint nekiugrottál, erre õ írt egy enyhén szarkasztikus választ, amivel érzésem szerint megint nem nagyzolt, nem okoskodott, erre te megint nekiugrasz ? 😄
ráadásul még a nevét is cinkeled, csak mert nem ért veled egyet valamiben ? 😄
rossz napod van vagy alapból ennyire ellenséges vagy? 😄

böröczk
*katarina, idiota telefon...

Kumiho #2179

böröczk
Semmit, andreval vesztettem 4et, egyedul nyertem negyet, ebbol 2 karina.
De borzalom volt meg a nyertes meccs is, tele volt agykarosulttal az osszes lobby.

Kumiho #2179

Fabio Capello
mennyit pottyantál, más játékkal voltam elfoglalva :p

böröczk
Srac, Te most komolyan a normal, tan blind pickjeidre gomboltad ki a mellenyed?
De komolyan mondom, ilyen nickkel boldog lehet az ember, ha a hozzaszolasok 10%at fogod.
Ez most ugy hangzott, mint egy verbeli Kulonc tanitvany.
Mas: Hetvegen tovabbra se rankedezzetek.

Kumiho #2179

Fec papa
Öreg, nem láttál mostanában játszani, persze nem is játszok annyit, de halál nyugodtan végignézem ha kikapunk, már nem érdekel, meg ez a szar addiktiv game helyett most van más, szóval tényleg csak akkor játszok ha nagyon van kedvem. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

imguról nem linkelünk.
TruBy
Új Soraka skin!

Szeretettel trollkodókat szeretettel reportoljuk 😛
NagyiBMX
Hétfõ estén szokták kirakni mert a koreai kinai japán akárkik, a sárga vágottszemûeknél hamarabb jönnek a freek 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Jah, mondjuk ilyen ezreal mellett meg is értem a rage-t. 😊

Why so serious?