League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Elementsre értettem a kérdést.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

SzirmosSzisza
NA-ban így is elsők, ha nem hangoztatták volna, hogy VB nyerés a céljuk (és nem szidták volna fnaticot) nem lett volna ennyire gáz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Darthmushroom
tényleg velük mi lesz? már mindenféle pletykát olvastam (feloszlás, fél csapat lecserélése stb..)

sadface
tsm = na elements

I decide when I'm done.

Darthmushroom
számomra nagyon meglepő volt a TSM, előzetes videókban annyira fogadkoztak.. erre úgy leszerepeltek "otthon" h hitetlen. ráadásul azt se lehet mondani h nagyon szoros meccseik lettek volna.

SzirmosSzisza
Ez a Nunu nagyon undorító volt, a meccs kimenetétől függetlenül NA legalább picit visszavesz az arcából.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Lassan kezdődik, 7 koreai is játszik szal biztos jó lesz.

j0nNyKa
jaj ne oltsd már, irigykedik az east diamond masterrace-re <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TBTPumpa
Nem úgy volt, hogy többet nem jársz ide? <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 15:35:42

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ronihun
"oké"

...

TBTPumpa
Huhh. Azt hittem már, hogy valami magánéleti dolog miatt "fejezi be", de szerencsére nem, csak megy dolgozni a Rito-hoz.
Azt hiszem, hogy pont ez volt az egyik "álma". Sikerült elérnie, ami nem kis dolog (magyar fiatalként pedig főleg nem)!
Örülök is, meg nem is.
A magyar "scene-ből" ő volt a kedvencem, sajnálom, hogy már nem fog "szerepelni" a hazai LoL közvetítéseken és rendezvényeken, viszont az is várható volt, hogy egyikük sem fogja örökké csinálni ezt. Pierce sem fog örökké sztrímelni meg kommentálni (lehet, hogy néhány éven belül ő is abbahagyja valami miatt) - néhány hete egy interjúban is mondta, hogy nem véletlenül "keresik" az ifjú titánokat erre a feladatra (Darcigh például) - kell az utód, ami továbbviszi a kitaposott ösvényt.
Annak viszont szívből örülök, hogy Arwyll ilyen fiatalon meg tudta valósítani egyik álmát! Sok sikert neki Dublinban!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 12:44:00

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Darthmushroom
Nem nagyon.

más hogy nem lehet?
Darthmushroom
Venni lehet,boltban láthatod h mennyibe kerül.

üdv!
riot pointott hogy lehet szerezni?
ronihun
SKT*

...

SzirmosSzisza
Nem ellenük tolt Elements tavaly tökéletes meccset? (Deft rémlik)

j0nNyKa
EDG nyeri idén a worldsöt, tőlem hallottátok először

BEAST
Úgy néz ki sikeresen megkapta azt a pozíciót amire én is többször jelentkeztem az utóbbi két évben. Több sikeres teszt és beszélgetés után, legalább most már biztos, hogy nem csak dísznek volt ott és valakit végre fel is vettek. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Így is elég nagy teljesítmény újonc a csapatként a 2. hely 😊

Darthmushroom
Azért kár h nem lett meg Csacsiéknak az MSI részvétel..

am rohadt zavaró h kiírják mindig a meccsek kezdetét és közbe meg csak a pofázás megy.. oké legyen felvezető de akkor kezdjék hamarabb és kezdődjön a ban rész a kiirt időpontban.

Darthmushroom
nem tudok mást mondani csak h sok sikert Neki

sadface

I decide when I'm done.

j0nNyKa

sadface
Ha valakinek lenne kedve egy-kettőt játszani, vegyen fel. :p

I decide when I'm done.

Christian88
Azért azok a cserék se 1 hete csatlakoztak hozzájuk SoloQ-ból. Easyhoon is már 1 éve ott van legalább

http://www.twitch.tv/hegii

Darthmushroom
Érdekes ez a SKT T1 csere játékosokkal se tudnak kikapni

Ezt ismerem ez a regisztrációs oldal. A kérdésem csak annyi volt, hogy van most valami ajánld a barátod akció, mert "Enter their summoner name so they can start earning rewards in our Refer-a-Friend program." ezt írja a regisztráció közben.

Van hasonló a WoT-ban is, be kell írni a nevét annak, aki meghívott engem. Nekem meg teljesen mindegy, hogy üresen marad vagy beírok oda valakit. Na mindegy is, ennyi volt csak, de közben megcsináltam.
SzirmosSzisza
Ha tényleg nem írt senki és még nem regisztráltál: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d274c21b9631671999851

szerk.: amúgy lol, most nézem csak, hogy tudom redeemelni a ww meg twitch skint 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.30. 22:37:52

Gondoltam kipróbálom a LoL-t. Mikor regisztrálok, kérdezi, hogy valaki ajánlott-e? "Referred by a friend?" Nem tudom még, de valószínűleg nem sokat fogok játszani ezzel a játékkal, inkább WoT-os vagyok, de szívesen beírok ide bárkit, ha jelent bármit is. Most úgyis dolgom van, kb 1 óra múlva ránézek, az első aki kéri ezután, beírom a nevét szívesen, csak adja meg pontosan, hogy átmásolhassam.
SzirmosSzisza
itt még nem vót

sadface
4:27-től :')

I decide when I'm done.

Jani Hun
Ők szexibbek voltak 😛
Am lehet az ilyeneken gondolkozni, pl rengár hasonlít egy NPC-re a WoWból, vagy thresh alapjába véve Davy Jones, szerintem nincs ezzel semmi baj, nekem mosolyt csal az arcomra az ilyen rejtett utalás😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

ronihun
ez nem valami sailor moon koppintás?

...

Darthmushroom
I love them 😄

SzirmosSzisza
Ez amúgy mi a fene? ha ez bekerül ...

Különc
Inkább ez, tiéd noname

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Ennél hivatalosabb nem is lehetne :^)

j0nNyKa
5.8 patch notes, a lehető leghivatalosabb oldalról

SzirmosSzisza
Ruhája jó, a feje nekem nagyon fura, olyan mintha lebegne (aztán lehet igazi is azt csinálja, de azon nem tűnt fel annyira).

j0nNyKa
thresh ?

SzirmosSzisza
Talon vállalható, többi eléggé színvonal alatti imho.

j0nNyKa

Mydgard
Udv!

Felkuzdottem magamat Bronze 3-ba, most itt tanyazok. Se fel, se le. :-) A bronz attitud az uralkodo a jatekok soran... 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SzirmosSzisza
passzív 😄

vegicsek
Ranked duo partner kereső a tinder mintájára <#idiota>

link

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

SzirmosSzisza
Ez az új surrender@20 oldal?

Amúgy redditen volt, hogy vagy incarnation vagy valami ázsiai csávesz lesz

j0nNyKa

vegicsek
Az a hecarim top nagyon durva volt. Pontosabban a jelenséggel volt durva szembesülni, hogy még profi szinten is ennyire befolyásolja a teljesítményt az, ha a "kedvenc" championjával játszik az ember.

Mondjuk speciel nekem nincs main champem, még roleom se igazán, csak időszakos szerelmeim, amik aztán bekerülnek a "championok akikkel magabiztosan játszom" csoportba.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

SzirmosSzisza
Ő valami grafikus csak ott.