League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ellenszenves a fuck you? A 4 idiota surrendert nyom, amikor õ még harcol. Eleve 5 tök béna fazon, akiknek abban a csapatban pont nincs keresnivalója. A fuck you igen kedves volt a részérõl szerintem.

jazzy
Lehalt, nem indulnak gamek.
j0nNyKa
euw van, vagyis eddig a pillanatig volt, most fura dolgokat mûvel az tuti

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nektek sincs server?
erre már rá kerestem konkrétan nem találtam meg hogy mennyi kell hozzá,de +40 honor a. kell az biztos

j0nNyKa
hááát nem tudom, ahogy bele-bele pillantottam a cset részébe a dolgoknak, nem poén volt
de lehet igazad van
mellesleg nekem spec kurvára ellenszenves

j0nNyKa

SzirmosSzisza
Ja, mert olyat poénból sose szokott senki beírni, meg a srác is tökre ellenszenvesnek néz ki a reakció alapján!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
ha nem lenne ez a fuck you guys attitûd még jó is lenne

én még kék szalagosat nem is láttam 😊😊 amúgy köszi !!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa

valaki tudja hány honor pontól lesz valamilyen szalag ?

tigeroo
eddig úgygondoltam hogy katarina egy nagy fos, de akali még noskill fosabb hero sztem😄

*irigy mert kikaptunk miatta úgy hogy volt náluk 1 feeder is*
Hát én azt nem tudhatom...😄 De ma is focus focus focus fizz...Blablabalba.. Aztán másik meccs, bann Fizz, blablabla..Bepickelik ellenünk, elkezd sírni a mides hogy noo...blablabla

De Fizz op, akkor a wuki micsoda? o.o
cataflam02
Mert OP ? 😄

One more story

SzirmosSzisza
Rád ugrik és meghalsz. Illetve könnyen lehet vele diveolni 😄

Miért utálják annyian Fizz-t?
IJIazz
Én tegnap silver 5be küzdöttem össze a 100 pontot egy 8as nyerési sorozattal, erre a best of 3-nál persze h elbuktam 2t egymás után. -38 pont, amit szedhetek össze megint 😄

jazzy
Juhú visszamentem Gold 4be miután leestem 5be, bár több win kellett vissza mint lose lefele, Nautilus Jungle op 😄
cataflam02
Division Hell

One more story

SzirmosSzisza
Nincs is FAQ <#banplz>

Amúgy meg szarjátok le, elõbb utóbb beáll az elotok, csak végtelen meccset kell játszani <#nezze>

böröczk
Mi lenne, ha mostantól az új ranked rendszerrel kapcsolatos kérdéseket és fõként megjegyzéseket spoilerbe írná mindenki? <#banplz>

Valamint a Riotosok által publikált magyarázat mehetne a FAQ-ba 😛

Kumiho #2179

Zickler
A 100 ponthoz közelítve mindig egyre kevesebb pontot fogsz kapni, külön ki is emelték...

Battletag: Muhee#2716

Nem vágom Pl: 0 rol indulok bronze div 1 be... elsõ win 22 pont 2. win 44 pontnál tartok jön a 3. win 60 pont 4 win 80 pont 5 win 90 pont 6 win 95 pont 7 win 97 pont Most ez sz*pat engem?? 8 gamem loss és tarto 80 nál!!! Ez milyen rendszer???
Anthrax
Az embereket rankeden melléd a helyezésük alapján vagy a hidden elo alapján ossza be ?

Kly

Scientia potentia est.

annyira tudtam hogy ez lesz 😊
annyira kár hogy inkább path of exile-ozok lol helyett, és nem idegelem magam szét 😄

j0nNyKa
de így legalább lehet napi 2x sírni ugyanarról, hetekig, úgyhogy csak volt értelme változtatni

SzirmosSzisza
Nem tudom mi a francot vártatok, ugyanaz maradt mindent, csak más köntösben ...

Erre mondják azt, hogy a szar, szar marad attól még, hogy megcukrozzák. 😊
De két csapat minden tagja? 😊 Nem túl valószínû. Egyszerûen a rendszer használhatatlan. Gyakorlatilag random tudású embereket tesz a csapatokba. Ugyan az, mint a régi.

vagy illuminált állapotban vannak 😊
jazzy
Lehet vásárolták az accot
Újabb 2x4 idióta a csapatomban. Csapatonként 1 afk a korai feed után, a másik 3 meg végig feedelte. Csak gratulálni tudok riotnak ahhoz, hogy egy év alatt ugyan azt a szart sikerült összehozni, ami már eleve volt.
Nem is értem, hogy erre minek vesztegettek idõt és pénzt. Olyan fazonokkal kell játszanom, akik azt sem tudják, hová keveredtek, és minek vannak ott.

j0nNyKa

Czdano
Nem rossz nem rossz, de eléggé könnyen kiüti akármi miden..😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza

Czdano
Én is szeretem, csak bot lanere szoktam vinni 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TBTPumpa
Én most Annie-t kedveltem meg, de nagyon... Tegnap összehoztam vele egy Quadrát normál játékban. Mondom én, hogy OP az a maci! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Én várok, hogy lemenjen 4800-ra, elvileg jövõhéten már annyi lesz.

#27862 : próbáld ki supportként, úgy is fun 😄

jazzy
Czdano
Egy új szerelem kezdete <3 (a legfelsõben az ad carrynk azt mondta hogy elmegy afk-ba mert nem miénk lett a first blood - bárcsak így tett volna..)

Amúgy a lol kicsit olyan mint a GTA. Amíg nincs meg a champ/kocsi, egyet se látni belõle, amint megvan mindenki azzal tolja. 😄
jazzy
Elég nehéz szerintem is, nekem nagyon bejön, fõleg last hitelni azzal az autoattackal 😊
BoneDragon
Aranyos goldi<#smile>

Elise fun to play, de...
az igaz

Különc
Téged ez nem fog érinteni sose <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

a best of 3 omnál, kiket dob ellenségnek meg csap.társnak ? szintén bes ofosokat ? vagy szimplan random a tierböl ?