League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem tudjátok véletlenül hogy az S5-nek mikor lesz vége?
Ez valóban így van, de ilyenkor csak szimplán kapcsolok zenét, vagy játékon belül mondom hogy mute-olva lesznek, és akkor kussolnak, már az értelmesebbik fajtája, mert rájön hogy ha ír valami értelmeset azt még a csapat javára is tudjuk fordítani.
papi08
Valamiért én is mennék már EUW-re.. annyi hülye van néha hogy gyönyörű. A kedvencem mikor a lobbyban elkezdenek már "noob" "ifckurmom" és miegymás kommentek menni.. játék közbe meg az "ok i go feed" -> "/all we need kill? i go feed!!!!"

Ezektől megy el az ember kedve az egésztől..:/

13 éve itt. Szép idő.

Tény és való hogy vannak értelmes emberek EUNE szerveren is, ezt nem vitatom. De sok ismerős aki játszott már mind a két régióban aztmondja hogy valamiért az EUW igényesebb, kevesebb a flamer, vagy akár a troll.

De az elmúlt pár nap alapján csalódtam az EUNE-s emberekben, pozitívan..
j0nNyKa
nope

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Remélem nem fog össze a FNC és az OG. Mert ha az OG nyeri a splitet és a fnc a második, akkor ők ketten jutnak ki a VB-re, legalábbis ha jól értelmeztem ezeket a bonyolult szabályokat. <#circling>
SzirmosSzisza
Reméljük idén végre eljut EU csapat elődöntőbe <#idiota>

(ha jól látom eddig nyugati csapatokból csak M5, fnatic, CLG EU nak sikerült : D)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
21-0. Remélem nem rondítanak bele sexpeke ellen már... Egyszerűen magasan mindenki felett vannak.

I decide when I'm done.

Darthmushroom
gondolom azért mert a Fnatic első lett még UoL csak negyedik.

de mi t*köm ez a Lucian állandóan??? csak ezzel gyakorolt vagy mi? még soloq-ba is az egyik legrosszabb adc most. komolyan Freeze kellene az UoL-be... sokkal jobb lenne a csapat.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

TheGrinder
De mi az már, hogy az UOL pirosban játssza folyamatosan a meccseket?

Darthmushroom
sajnos esélye sincs az UoL-nek :(

remélem ezért az este a Liquid legalább nyer.

Jani Hun
Áh, szerintem 1 meccset nyerhetnek csacsiék, de többet nem.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

j0nNyKa
3:0, nehéz mást tippelni

papi08
Na, ki mit tippel a mai Fnatic vs UOL-ra? :D

13 éve itt. Szép idő.

Bocsánat nekem ilyet nem ajánlott fel sose amikor néztem (Eune kb 1 éves account ).

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

SzirmosSzisza
Aki EU split előtt kezdte az 1-szer mehet EU között ingyen, aki a magyar változat előtt az pedig EUW-ről jöhet EUNE-re ingyen 1-szer. Legalábbis nekem ez rémlik régebbről.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

vegicsek
Nem úgy működik, hogy az első áthelyezés ingyenes? Egyébként tényleg nincs olyan nagy különbség, csak több lengyel káromkodást tanulhatsz meg easten.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Riot pontért lehet áthelyezni accountot másik szerverre , de szerintem EUNE szerveren is találsz értelmes embereket .

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Köszönöm, de én "sajnos" EUNE-n játszom. Nagyon sokszor gondolkoztam már rajta hogy átmegyek EUW-re csak nincs kedvem még 1x felhúzni 30ig az accountot. :S
Jani Hun
Hali mi szoktunk normálozni 4-5 en vagyunk bronz 4 a "leg tehetségtelenebbˇ és dia5 a teteje.
álltalában csak este vagyunk fenn mer mindenki dolgozik
EUW ha érdekel jöhet privát.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.13. 16:49:53

Sziasztok,

Nincs kedve valakinek esetleg duo-zni, vagy csak szimplán normálozni? Jelenleg bronz II vagyok, de szeretnék kikerülni. A kritikát nem fogadom rosszul, főleg ha egy olyan mondja akitől még hiteles is lehet :)

user: zomgzje

Darthmushroom
én úgy tudom hogyha így alakul akkor is meg kell verniük az h2k-t. ha kikapnak akkor játszaniuk kell még, mert a 3. kijutó helyen ilyen kieséses szakasz van, a legkevesebb ponttal rendelkezők kezdik a továbbjutó a következő nagyobb pontszámossal játszik és így tovább még 1 marad. (mondjuk így csak 1t kéne játszaniuk) legalábbis az utolsó primetimeba valami ilyesmit mutogattak.

SzirmosSzisza
Ellenben így, hogy nyertek csacsiék elég jó esélyük van kijutni a vb-re! Elvileg, ha OG továbbjut és fnatic elveri őket a döntőben akkor meg is lesz nekik.

Jani Hun
"he was like nipples on a man"

#51334 most megnéztem megint, és észregvettem hogy a végén aztmondja hogy "ive been quickSHIT from the european lcs" ez bolond :D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.11. 10:20:50

j0nNyKa
It needs 2 koreans with smite to replace me

sadface
ciántól a kedvencem amikor bealudt. :D Hatalmas forma a pali, hogy fapofával mond mindent.

I decide when I'm done.

papi08
Mostanában ez volt a kedvenc megmozdulásom tőle :D
//www.youtube.com/embed/2qeyu0-BYvE

13 éve itt. Szép idő.

j0nNyKa
wtf, Krepot nem bírod, Deficiot meg igen?
explain
ha cionájdot meg krepot ültetnék be kommentátornak minden meccsre, majdnem olyan boldog lennék mint anno joe millernél
de tényleg, explain

Darthmushroom
én is bírom :D nagy arc :D Deficiot is bírom, az a legjobb ha 2n nyomják. utóbbit állítólag a játékosok is nagyon kedvelik, meg sokat beszélget velük h megtudjon infókat pl. nem rég a smite oriannáról h utána tudjon beszélni róla. (csacsi stream infó :D )

akit nagyon nem bírok az Krepo meg ez a challengeres gyerek aki a mostani splittől van. előbbi túl nagyképű, utóbbi még néha annyi hülyeséget mond h Sjokzék is csak a fejeket vágják.

Jani Hun
Én behalok azon az emberen, akkora egy forma ahogy beszél folyton :D remélem VB-n is ottlesz, kedvenc kommentátorom:D

papi08
Mármint QuickShot szokta Csacsi-t folyton Cáchi-nak mondani :D

13 éve itt. Szép idő.

Jani Hun
Nem nem, az "mejlei", tegnap mecs közben nagyon odafókuszáltak a melee kiejtésére, de hogy miért?:D, 10 éve tsen, skypeon magyarokkal angolokkal játszok és világéletünkben "milli"nek ejtettük :(

papi08
Nem nem, az Cáchi' :D

13 éve itt. Szép idő.

j0nNyKa
csacsi <3

Darthmushroom
amilyen jók voltak az első két játékban most annyi hibát csinálnak.. ez a 4. meccs meg vicc volt, hogy nem lehetett ezt nem megnyerni

papi08
Tök jó volt az első két game, mééég a negyedik is.. De ááááhh.. csak nem kapnak ki az ötödikben../

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
UoL mi a fenét csinál :s

j0nNyKa
tuknám <#szeret>

TBTPumpa
Zyra is van, úgyhogy...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa

SzirmosSzisza
Valami VR poreszben azért remélem lesz ilyen <#idiota>

j0nNyKa
amikor a sírást akarja hallgatni a riot hogy erőmű kell hozzá

TBTPumpa
Szuper render! Vajon mikor fognak ilyen részletességű modelleket használni a játékban?

SzirmosSzisza
Hát ezen jobban hasonlít 1 gonosz valamire ami kiszívja a férfiak lelkét, mint random koreai suncira!

TBTPumpa
Rajongói rajz (mondhatni jobb, mint a hivatalos Classic Art):

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.09. 12:38:01

papi08
Kösszi! :D

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
Nekem az rémlik bármi, csak custom nem (aram, dominion, 5v5, 3v3)

papi08
Bármilyen meccs lehet, vagy csak pvp/Feketepiaci bajkeverők küzdelem?
Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.08.08. 13:07:22

13 éve itt. Szép idő.

TheGrinder
Köszönöm a gyors választ. :)

Zickler
Meg kell hozzá venned a hőst is.

Battletag: Muhee#2716