League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
most miért kell etetni a trollt?
frankó

pixxxel88
"nem kevesebb mint már jó sok tapasztalatom van"

wtf <#banplz>

ez utóbbi 3om volt ez, és elõtte volt egy építõ jellegû solo ranked hozzá állásom amit kikerültél,de hagyjál már neked van igazad

ritka eset vagy 😄 én is csak a "mid" "bot" köszönést szoktam látni. Már annak is örülök h köszönés után mondom h mit szeretnék játszani és utána nem pikkelnek még 2 odavaló championt.. én lepõdnék meg legjobban ha valaki visszaköszönne 😄

SzirmosSzisza
Banoltalak is csak elrontottam valamit 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én azt szoktam mondani, hogy "hi' 😊 Jól mûködik, gyakran visszaköszönnek 😊

BoneDragon
Szóval tapasztalt vagy, csak éppen a skill hiányzik nvm.

Különc
Mivel iskola van ráértem visszanézni pár oldalt, igazából 0, nulla, semmi, semennyi, zéró, nuku hozzászólásod van a topikban, amiben bármiféle információ, építõ jellegû, témához megfelelõen kapcsolódó írásod lenne (pl. ap trynd, poppy everywhere, troll vagyok, ezt csináljátok utánam, "XDDDDDDDDDD"), szóval itt csak azt kapod, amit te adsz, és amit te adsz ide, az a 0 felé konvergál

Ja és spamolsz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

egyébként nem
csak akkor köszönök így, ha praccolnék egy-két championnal, amúgy nem instalockolok

mivel akkor igényelnék vip tagságot !!

Én a következõ szöveggel szoktam "köszönni" (általában legfeljebb egy valaki elõz be a stipi-stopiban):
"Hello, I pref jungl/top/mid/adc/supp in descending order. I said first, trollol."

ha nem hagytam volna el a telefon meg szerkesztettem volna egy hszbe !!😄

Unknow
Azért mert attól,hogy ha valaki bunkó,még nem feltétlen kell neked is annak lenni pl 😛

Meg azért azt te is beismerheted szerintem, hogy az, hogy blognak használtad a fórumot (bár nem csak te) egy kicsit sok volt úgy,hogy egymás után elküldtél 3 postot.
de most nem a játék számra értettem,hanem tapasztalat és minden téren,nem arra gondoltam hogy mennyit nyertem,lehet én írtam rosszul,szóval én a játékban szerzett tapasztalatokról beszéltem .. nem kevesebb mint már jó sok tapasztalatom van ebben a játékban és nem szeretem mikor sokkal kisebb tapasztalattal rendelkezõ egyének szólnak le engem,meg amúgy is tudok normális is lenni meg ha úgy állok a dolgokhoz mindenhez tudok normalisan írni és meg fogalmazni a véleményem ... még is itt egyes emberek úgy beszélnek rólam ... ha okosat írok azt meg senki nem veszi észre akkor minek legyek normális 😊) OFF

tigeroo
today was a good day

egyetértek, de valahol érthetõ. engem inkább az zavar , ha valaki beír egy postot és valaki leszarja , hogy valaki ott szeretne lenni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

j0nNyKa
btw azt is szájbaverném ebben a játékban aki úgy köszön champion selectnél hogy:
"mid
mid
mid"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Unknow
Kit érdekel,hogy hány játék van mögötted? Mögöttem biztos,hogy több van , mert anno azt hiszem felvettél friendbe (DavidWolf vagy valami hasonló volt a neved azt hiszem.) Na és? Akkor én most lehetek nagyobb tapló mint te? Szerinted ha van egy csomó játékod akkor = lehetek tapló és primitív? Szerintem nagyon el vagy tévedve.
j0nNyKa
nagyon jó világot élnénk, ha lenne összefüggés az agyi szint, meg a lejátszott meccsek között - sajnos nincs 😞

törölted mer megvédtem magam ? gratulálok neked is,de le írom még1x és ezt ne töröld mert nem,nem szoktam trollkodni ez egy és kivételes alkalom volt,és akár hányan itt le butáztak meg hülyéztek lehet több játék van mögöttem mint itt egyesek mögött összeadva szóval téma le zárva most

j0nNyKa
mármint lekerülünk <#idiota>

Ezen most jót nevettem 😄 egy kérdés: karácsonyi skinek elérhetõek lesznek visszamenõleg vagy minden évben csak újak lesznek? pl lecsúsztam katarináról és arra fáj a kicsi szívem 😞

Kly
Annyira legit az a 25-30 éves életkor, mint az, hogy ti valaha felkerültök a platina tierbe. <#idiota>

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Privátban mehet tovább, többit törlöm.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Újrafogalmaznám a korábbi kérdésem: Nem látsz abban vmilyen tendenciális kapcsolatot, hogy egy hétre bannoltak, anyázol érte a fórumon, ahol egyébiránt a hozzászólásaid sem látszanak és ahol nem mellesleg büszkélkedsz azzal, hogy trollkodsz?
Csak mert így kívülrõl tökéletes mintapéldája vagy annak az egyedtípusnak, akit nem szoktak szeretni a játékban...

Unknow
Szerintem lassan kreálhatnál egy blogot vagy vehetnél egy naplót. Egyébként komolyan azt hiszed ezek olyan egyedi esetek? Szerintem a játékosok 90%-a foghatná és mindig postolhatná a hülyeségeit fórumra.
BoneDragon
Az egy dolog, hogy teljesen ostoba dolgokat írsz ide ráadásul spammelsz is, de még játékba is trollkodsz és büszke vagy rá...

j0nNyKa
van egy ilyen dolog, hogy orvos
menj el hozzá

akkor voltam 0/8/0 ba 😊)

én a fél játékot el trollkodtam,aztán mondták hogy õk nyerni akarnak ja mondom akkor játszok normálisan

SzirmosSzisza
Tobb goldod lett mint ellenfel supportjanak ... Grat.

report my jungle !!!!!!!!!!!!!

ui:én pedig trollkodtam,ja és ha valaki ugyanezt megcsinálja grat neki

ap tryndra ap poppy jungle everywhere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na hát ez az ami még inkább megkérdõjelezi a dolgot, de akár Ezrealra is igaz ez.

j0nNyKa
egyébként mindamellett hogy egyetértek veled, caitlyn - taric freek a héten, márpedig náluk népszerûbb páros nincs perpill a játékban.. 😊

j0nNyKa
nem tudnak <#idiota>
jött asszem tegnap velünk egy voli support, tudom újdonság lesz: kikaptunk

Különc
Berakták gyors ingyenesnek, hogy megnézzék a balfaszok is tudnak vele érvényesülni és kell-e nerfelni, vagy csak a prok teamcompjába fér bele

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
ja hát igen, ahogy mondod: valahogy kell népszerûsíteni a gázabb championokat
bár talán jobb megoldás lenne, ha jobban ráfeküdnének azokra a rework-ökre..

Ez igaz, de visszanézve mondjuk a januári rotációkra azért már vannak átfedések egy, ill. másfél hónapon belül, pl. Anivia, Brand, Ezreal, Jax, Rammus, Wukong, Taric, meg még ki tudja mennyi ami most hirtelen nem tûnt fel. Ezek mind voltak januárban és februárban is.
Értem én, hogy nyilván ezzel akarják az alulreprezentáltakat kicsit népszerûsíteni, de 100 championból... Ne már.

tigeroo
volibear is van, oi
j0nNyKa
wiki szerint nem, sõt én ilyen hirtelen ránézésre nem is látok ismétlõdõt a 4 hét alatt

Miért érzem azt, hogy a 100 championból összesen mindig kb. 30 között pörög a heti rotáció?

Ezt így puszira, pacsira, két hete regelt accra? 😊

SzirmosSzisza
Ajándékozni még mindig nem lehet friss barátoknak? Mert, ha igen akkor átutalod nekem amid van és megveszem, ha meg nem akkor mindegy.

Hmm valaki ki tudna az elkövetkezendõ napokban segíteni kb 0.30 euroval paypalon?😄
Ennyi hianyzik a malph skinhez ami most akcion lesz.
Tudom eleg gany dolog ilyet kerni. A héten még visszautalom 😊
Azt tegyük hozzá hogy ap rúnákkal ment dzsungelbe mert más nem volt. 😊

Why so serious?

böröczk
Diamond duma...
Az egész az én érdemem.

Kumiho #2179